• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız kadınlar nasıl vakit geçiriyor?

Selam Hanımlar^^

Başlığın absğrtlüğü için kusura bakmayın, daha net nasıl ifade edeceğimi bilemedim. Yalnız derken sevgilisi, eşi olmayan değil arkadaşı olmayanı kast ediyorum :)

Ev-iş arasında mekik dokuyorum. max sosyalleşmem haftada 2 gün yürüyüş yapmak oldu. Pandemi öncesi de aman aman sosyal değildim ama o seçilmiş olduğundan mı aman aman mutsuz etmiyordu.

Özellikle yalnız hanımlar, dışarıda nasıl vakit geçiriyorsunıuz :/ (pandemi öncesi tek başıma tiyatroya, sinemaya, kafeye gitmeye bayılırdım ama şimdi kalmadı öyle bi şansım tabi.)

Bu dönemde spora giden var mı? Aslında bulaş kaynağı yüksek olduğu için gitmek istemiyorum ama evde durmaktan yavaş yavaştan delirecek kıvama geldim.
hangi şehirdesin? ben de yürüyüş arkadaşı arıyorum :)

Selam Hanımlar^^

Başlığın absğrtlüğü için kusura bakmayın, daha net nasıl ifade edeceğimi bilemedim. Yalnız derken sevgilisi, eşi olmayan değil arkadaşı olmayanı kast ediyorum :)

Ev-iş arasında mekik dokuyorum. max sosyalleşmem haftada 2 gün yürüyüş yapmak oldu. Pandemi öncesi de aman aman sosyal değildim ama o seçilmiş olduğundan mı aman aman mutsuz etmiyordu.

Özellikle yalnız hanımlar, dışarıda nasıl vakit geçiriyorsunıuz :/ (pandemi öncesi tek başıma tiyatroya, sinemaya, kafeye gitmeye bayılırdım ama şimdi kalmadı öyle bi şansım tabi.)

Bu dönemde spora giden var mı? Aslında bulaş kaynağı yüksek olduğu için gitmek istemiyorum ama evde durmaktan yavaş yavaştan delirecek kıvama geldim.
Merhaba
tek başına vakit geçiremeyen biriydim. Sevgilim arkadaşlarım olmadan sosyalleşmek zordu. Ama pandemi ile kırdım bunu :)
Geçen gün arkadaşımla 1 saat oturup kahve içtim. Sonrasında kendime közde mısır ısmarladım yuruye yürüye yedim :) Parka gidip bir kamelyaya oturdum 3 saat kadar kitap okudum. Bu sırada yemek ısmarladım kendime yemek yerken kulaklık takıp video izledim. Etrafımı inceledim.
Çok çok çok güzeldi benim için. Insanın kendi kendine geçebilmesi çok güzel bir duygu. Ben insanlara bağımlı sayılırım. Ama bunu kırdığımı görmek çok güzel.
Termosa çayınızı yapın. Yanına yiyecek içecek birşeylerle gidip parkta vakit geçirin. Hem izole hem de eğlenceli bir aktivite olur. Haftanın 1 2 günü bunu deneyimleyin. 2 3 günü açık havada yürüyüş yapın.
Ama nacizane tavsiyem sosyal yanınızı da güçlendirmeniz. Arkadaş edinmemek kişisel tercihiniz mi ? Öyleyse sorun yok ama değilse sosyalleşmek için bir sürü aktivite yapabilirsiniz. Ben yabancı dil konuşma klüplerine gidiyordum eskiden. Şehrin sosyal klüpleri de oluyor. Doğa yürüyüşleri gibi .. Yazın tadını çıkarın lütfen ❤

Back
X