- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Yazmaz olaydımSize ne ? Sizde konuya yorum yazın, derdim de sizi germesin bir zahmet ki öyle bir niyetim de yok zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmaz olaydımSize ne ? Sizde konuya yorum yazın, derdim de sizi germesin bir zahmet ki öyle bir niyetim de yok zaten.
Bazı konuları aştıysanız; manevi olarak da rahatsınızdır o zaman.Tesekkurler cevabiniz icin. Esim benim ailemin yaninda kalacak zaten. Kalmasa da guven konusunda sikintimiz yok sadece cocuklari ve herhangi bir sikintida yalniz olmaktan korkuyorum.
Yılda kaç kere geliyoTerfiler aldı
İşçi olarak gitti
Genel koordinatör oldu
Başka ülkelere geçti
Ve şu an İnan gelmemesi çok daha iyi![]()
6 ayda bir 15 günYılda kaç kere geliyo
Sizde gitseniz keske yanına
senam adını değiştirmişsinTerfiler aldı
İşçi olarak gitti
Genel koordinatör oldu
Başka ülkelere geçti
Ve şu an İnan gelmemesi çok daha iyi![]()
Ben eşimin mesleği gereği aylarca yalnız kalıyorum. Şuan hamileyim yaşadığım şehirde kimsem yok kanamalarim oldu tek başıma hastaneye gittim ,yalnız kaldım ,acı çektim... O dönemleri şimdi uzun uzun anlatacak değilim. Evet 10 ay oldukça uzun bir süre , çocuklar babalarının bir iki hafta belki biraz arayıp unutuyor.sizi zorlayacak özlem zorlanan siz olacaksınız. İki çocukla daha zor olur ama eşiniz gittikten sonra bir süre deneyin yalnız devam etmeyi ama baktınız olmuyor kv ya da annenizin yanına gidersiniz.hatta bir süre kv bir süre anne yanında da geçirebilirsiniz ama ben her zaman tek başıma geçirmekten yanayım.Merhaba arkadaslar telefondan yaziyorum yanlisim olursa kusura bakmayin
2 cocugumuz var biri 4yasinda biri 1 yasinda esim yurtdisindan guzel bir is teklifi aldi 10ay sozlesmeyle gitmek uzere ben tek basima kalacagim
Bu arada burada kimsem yok esimin ailesi farkli sehirde kendi ailem esimin gidecegi ulkede maddi olarak sikinti yasamam insallah
Ama manevi olarak ozellikle cocuklar babalarini cok ozler mi arada gitme sansimiz yok yol parasi cok yuksek vize pasaport falan bayaga zor.
Esimin ailesi gelin yanimizda kalin diyorlar iyi anlasiyoruz. Sizce tek basima iki cocuk sorumlulugunu alarak yasayabilirmiyim? Siz ne yapardiniz?
Hava sartlari ve cocuklarin vize sorunu 10 ay ivin degmez cok masrafliSiz neden gitmiyorsunuz?
10 ay süresi boyunca hiç gelmeyecek mi yoksa ayda bir vs gelecek mi?Hava sartlari ve cocuklarin vize sorunu 10 ay ivin degmez cok masrafli
Hic gelmeyecek10 ay süresi boyunca hiç gelmeyecek mi yoksa ayda bir vs gelecek mi?
2 cocuga tek bakmak yorucu. Maddi durum elveriyorsa yarim gun bakici alirdim..yoksa sinirler yipranir cok yorgunluktan.. ayrica kendi evimde kalirdim.Merhaba arkadaslar telefondan yaziyorum yanlisim olursa kusura bakmayin
2 cocugumuz var biri 4yasinda biri 1 yasinda esim yurtdisindan guzel bir is teklifi aldi 10ay sozlesmeyle gitmek uzere ben tek basima kalacagim
Bu arada burada kimsem yok esimin ailesi farkli sehirde kendi ailem esimin gidecegi ulkede maddi olarak sikinti yasamam insallah
Ama manevi olarak ozellikle cocuklar babalarini cok ozler mi arada gitme sansimiz yok yol parasi cok yuksek vize pasaport falan bayaga zor.
Esimin ailesi gelin yanimizda kalin diyorlar iyi anlasiyoruz. Sizce tek basima iki cocuk sorumlulugunu alarak yasayabilirmiyim? Siz ne yapardiniz?
Bence yasarsin. Yani komsu akraba hic kimse yoksa bulundgn yerde kalk git cocuklarin kucuk cunku hastaligi var atesi var ben ole durumlarda panikleyen bi insanm vazgectm git :)Merhaba arkadaslar telefondan yaziyorum yanlisim olursa kusura bakmayin
Bu on ay maddi olarak ne getirir, manevi olarak ne götürür? İyice tartın madem. Hayırlısı.Hic gelmeyecek
Bu on ay maddi olarak ne getirir, manevi olarak ne götürür? İyice tartın madem. Hayırlısı.Hic gelmeyecek
neden diye sorsak üzer miyiz6 ayda bir 15 gün
Şu aşamada ayrı kalmamız en iyisi inanın