- 18 Ocak 2017
- 72
- 22
- 3
- Konu Sahibi Aysegul677677
-
Evlatlik verilmis yenge ve amca dedigi kisiler öz anne babasieşinin amcası nasıl öz babası
Ayni ev derken ben vazgecmistim zaten gelip annemle babamla konustu amcasi kv durmaz kizina gider dendi ama yalan hepsi herkes benim ustumdekayınvalideyle yaşamayı kabul etmeden bunları hesaplasaydınız keşke...
çözümü yok ya ayrı eve çıkacaksınız, ya ayrılacaksınız, ya da bu şekilde yaşamaya devam edeceksiniz.
Bisey dedigim zaman kiziyor bana biseyde diyemiorum ayrilmak istiyorumda istemiyorumda cok kararsizim caresizimAile sevgisi guzel seydir ama bazilarinin bu koloni halinde yasam istegi cok sacma. Kendi ailesinin farkina varamiyor bu sekilde..
Guzel kardesim hayat cok kisa hele derlerdi 30 u gecince yillar tik tik gidiyor anlamiyorsun bile. İcin nasil mutlu olacaksa oyle yap. Bosan/bosanma diyemem ama hayata bir kez geliyorsun bunu da unutmaBisey dedigim zaman kiziyor bana biseyde diyemiorum ayrilmak istiyorumda istemiyorumda cok kararsizim caresizim
o zaman öz olmuyo ki gene evlatlıksaEvlatlik verilmis yenge ve amca dedigi kisiler öz anne babasi
Keske evlenmeden once bu siteyi bilseydim cok pismanim artik ayni ev olunca bastan yaptirdilar evi hem ayri eve ciksak bike amcasigil cikar mi evden yediklerinj bile ortada birakip gisiyorlar dun kandildi geldilee 11de bende ibadetimi ediyordum cikmadim hic yanlarina yataklarini esim verdi acmislar yataklari toplamis saolsun her zmana oda da birakirdi hersefeeinde dolaba yerlestir indir kaldir yedikleri meyveler bile ortada artik cok doluyumBeraber yaşamış biri olarak yazıyorum..
ayrı ev şart..
ev üstüne ev olmuyor..
evi ayırınca anlıyorsun evliliği...
o zaman öz olmuyo ki gene evlatlıksa
o zaman öz olmuyo ki gene evlatlıksa
benim anladığım evlatlık verilmiş büyüdükten sonra almışlar öz anne ve babası alışkanlık yapmıştır baba diyemiyordur amca diyordur
Düşünmüyorum zaten artık hayirlisi boyleymis ki istedik ama olmadievini ayırmadan da çocuk falan yapma.çok net bak.
zaten ertelemişsin çocuk fikrini.
böyle devam et.
düzenini oturtmadan yapma çocuk.
lütfen.
Amca yenge dediği kişiler biyolojik anne babası, adam çocuğunu kardeşine evlatlık vermiş. Aslında resmiyetteki babası amcası, amca dediği öz babası.o zaman öz olmuyo ki gene evlatlıksa
Benm tek derdim esimle yalniz kalamiyoruz oz annesi babasi biseyime karışmaz ama ayni evde kaldigim kv basbasa bir yere gittigimz zaman surat yaparkavga cikartir sanirim bu evliligin sonu yok ama esim cok takiyor kafasina onada üzülüyorum onu uzmemek icin susuyorum da 1 gun kuseyim kendinden geciyor ne yiyor ne iciyor onada vicdan yapiyorum.ben mi abartıyorum diye düşünüyorum ailemede uzmemek icin birsey diyemiyorumAmca yenge dediği kişiler biyolojik anne babası, adam çocuğunu kardeşine evlatlık vermiş. Aslında resmiyetteki babası amcası, amca dediği öz babası.
Konu sahibi işin zor valla, millet bir kayın aile ile baş edemiyor senin başında iki tane var.
Evi ayirmaktan başka çareniz yok. Hoş o da çare olur mu bilmem, amcası yine gelebilir. Sonuçta şu anda da kendi evi olmamasına rağmen gelip kalıyormuş sizde.Benm tek derdim esimle yalniz kalamiyoruz oz annesi babasi biseyime karışmaz ama ayni evde kaldigim kv basbasa bir yere gittigimz zaman surat yaparkavga cikartir sanirim bu evliligin sonu yok ama esim cok takiyor kafasina onada üzülüyorum onu uzmemek icin susuyorum da 1 gun kuseyim kendinden geciyor ne yiyor ne iciyor onada vicdan yapiyorum.ben mi abartıyorum diye düşünüyorum ailemede uzmemek icin birsey diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?