Yalniz kalamama

Çocuk yapmayı eşinizde istiyorsa çocuk için ayrı bi eve çıkmayı teklif edin aksi halde çocuk düşünmediğini önce evliliğin tadını çıkarmak istediğinizi bunun için de başbaşa kalmanız gerektiğini ve birbirinize zaman ayırmanın gerektiğini bu günlerin birdaha gelmeyeceğini güzel bir dille üstüne basa basa anlatın

Kv küsüyor diye alttan almayın eşinizde dengeyi kursun ne sizi ne annesini ezdirmesin bende sizin gibi birlikte oturuyorum ama benim en büyük şansım eşim sanırım ve kv de bi yere gidersek bizden daha çok mutlu olur

Amcasi evlatlik aliyor hic ayrilmiyorlar baba dedigi kisi amcasi kv dedigim kisi yengesi

Yenge ve amca dedgimiz kisilerde oz babasi annesi yani geri almamislar

offf anlamadım neyse artık

Evi ayirmaktan başka çareniz yok. Hoş o da çare olur mu bilmem, amcası yine gelebilir. Sonuçta şu anda da kendi evi olmamasına rağmen gelip kalıyormuş sizde.
Caresi yok sanirim esim iste msj attim ben bitsin istiyorum diye bu konulari onada dedim hakli olabilirsin ne yapabilirim sende biliyorsun karar senin yazmis ve sanirim artik bitiyor

Ayni ev derken ben vazgecmistim zaten gelip annemle babamla konustu amcasi kv durmaz kizina gider dendi ama yalan hepsi herkes benim ustumde

O zaman siz bana böyle boyle demistiniz ben bu sartlarda evlenmeyi kabul etmistim diyip evleri ayiracaksiniz. Birlikte yasamaya devam ettiginiz surece durum degismez.

Zor bir durum gercekten. Bencede imkaniniz varsa evinizi ayirin mumkunse onlara biraz uzak bir yere eve tasinin. Esinizle bu konuyuda acik acik konusun.

Canım bak, kendi başımıza olsak, çok daha güzel bir birlikteliğimiz olurdu. Korkma, gerekirse ben de çalışır destek olurum, ama bu şekilde yaşayamıyorum falan deseniz ikna olmaz mı evi ayırmaya?

Ya öz evlatlarını kardeşine hibe eden zihniyet, bu garib de yeni evli diye sizin özelinizi, yorulduğunuzu falan düşünür mü?

Ya iyilikle ya resti çekerek kendi düzeninizi kurmanız lazım. Yoksa böyle gelmiş, böyle gider bir ömür.

bu nasıl amca ya.yetirştirilme tarzıyla alakalı birşey.amca yenge yeni evli adabını görmemişler duymamışlar bilmiyorlar.ayıp yahuu

Ayni ev derken ben vazgecmistim zaten gelip annemle babamla konustu amcasi kv durmaz kizina gider dendi ama yalan hepsi herkes benim ustumde

evi ayırmayacaksan, ayırmaya da ikna edemeyeceksen, buna rağmen kocamı seviyorum ayrılamam diyeceksen hiç biz burda devam etmeyelim.. sana komün hayatında mutluluklar dilerim.

bence bu yuzden hemen boşanılmaz
al karsına konus ayrı eve cıkın ne alaka ya
evlılıgıne sahıp cıksana madem sevıyosun
hemen pes etmek cok komık
kayınvalıdenle acık acık konus yenı evlıyım kocamla rahat edemıyorum de gerekırse daha özel konulara gr
ne munasebet arkadas
onların gecımını sız mı saglıyosnz
ama esm hem kıra ödeyp hem evı gecınderemez maasıyla dıyorsan bastan beri bılıyodun bunu ya sen de ışe girip çalısacaksın ya da bu durumu kabul edeceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…