Yalnız kalamıyorum delirmekten korkuyorum ?

deva-12

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
402
62
13
Arkadaşlar disossiyatif durumlar yaşadım yine arada yaşıyorum yalnız kalınca evde deliricem diye korkuyorum dünya hayal gibi geliyor paranoyak iç ses oluyor bir şey görcem bir şey olcak gibi dünyayla bağım zayıflıyor kendimi izliyor gibi oluyorum . Sizce ne yapmalıyım bu durumu yaşayıp atlatan var mı

Arkadaşlar disossiyatif durumlar yaşadım yine arada yaşıyorum yalnız kalınca evde deliricem diye korkuyorum dünya hayal gibi geliyor paranoyak iç ses oluyor bir şey görcem bir şey olcak gibi dünyayla bağım zayıflıyor kendimi izliyor gibi oluyorum . Sizce ne yapmalıyım bu durumu yaşayıp atlatan var mı
Bu tarz hastalıklarda genetik yatkınlık olabiliyor. Ailenizde sizden başka psikolojik rahatsızlığı olan var, mı?

Doktora gittinizmi, pskiyatriyede?

Var
Belki de yok.

Ben de konu sahibi gibi cevaplar yazayım dedim

Allah yardımcın olsun canım çok zor insanın beynine ve düşüncelerine hakim olamaması benimde bir ara iç sesim susmıyordu seni anlıyprum delireceğimi düşünüyordum

Sonra tiroid hastalığım çıktı değerlerim alt üsttü en çok ta d3k2 buna baktırdınmı tahlil oldunmu sadece şunu söyleyebilirim bu bir süreç geçiyor uzun bir tünelden geçtiğini düşün sonda ışığı görmek senin elinde, benim o dönemimde birgün farkettimki herkes kendi alemindeydi, ben deliriyormuyum aklımımı kaçırdım herkes hayatındaydı sonra ayağa kalktım işe girdim pozitif dostlar edindim, hepsi hastalığımı biliyordu, beni idare ettiler .Bayılırsan tutarız dediler bayılma hissi geliyordu kapalı ortamlarda
Geçti gitti geçicek delirmeyeceksin zihnimizin oyunları bunlar merak etme

Back
X