EvetPsikiyatriste gittiniz mi?
Ilac tedavisi vs başlamadı mı? Ne onerdi bu durum icin?
Evet de ilaç verdi mi, düzenli kullandınız mı, kontrollere düzenli gittiniz mi, alternatif yöntem önerdi mi?
Başladı yeni işte osikoloğada gidiyorumIlac tedavisi vs başlamadı mı? Ne onerdi bu durum icin?
Bu tarz hastalıklarda genetik yatkınlık olabiliyor. Ailenizde sizden başka psikolojik rahatsızlığı olan var, mı?Arkadaşlar disossiyatif durumlar yaşadım yine arada yaşıyorum yalnız kalınca evde deliricem diye korkuyorum dünya hayal gibi geliyor paranoyak iç ses oluyor bir şey görcem bir şey olcak gibi dünyayla bağım zayıflıyor kendimi izliyor gibi oluyorum . Sizce ne yapmalıyım bu durumu yaşayıp atlatan var mı
Doktora gittinizmi, pskiyatriyede?Arkadaşlar disossiyatif durumlar yaşadım yine arada yaşıyorum yalnız kalınca evde deliricem diye korkuyorum dünya hayal gibi geliyor paranoyak iç ses oluyor bir şey görcem bir şey olcak gibi dünyayla bağım zayıflıyor kendimi izliyor gibi oluyorum . Sizce ne yapmalıyım bu durumu yaşayıp atlatan var mı
VarArkadaşlar disossiyatif durumlar yaşadım yine arada yaşıyorum yalnız kalınca evde deliricem diye korkuyorum dünya hayal gibi geliyor paranoyak iç ses oluyor bir şey görcem bir şey olcak gibi dünyayla bağım zayıflıyor kendimi izliyor gibi oluyorum . Sizce ne yapmalıyım bu durumu yaşayıp atlatan var mı
İlaç başladı terapi alıyorum ama geçmigorIlac tedavisi vs başlamadı mı? Ne onerdi bu durum icin?
Evet varBu tarz hastalıklarda genetik yatkınlık olabiliyor. Ailenizde sizden başka psikolojik rahatsızlığı olan var, mı?
Evet çalışıyorum ilacı da içiyorum terapi de alıyorum ama terapi zor geçiyorİlaçlarını düzenli iç kendini meşguliyet bul programlı yaşa çalışıyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?