Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yookk aslında hiç bişey benim bu ınat nası diyim eski kafalı millet neder die yasıyoruz.. Benim bi büyüğüm ablamada yaptı böyle as kendini vermem dedi onunda mezhebi farklıydı bizden biz sünni onlar alevi di gel gelelim ablam 8 sene bekledi artık geldi 26-27 yasına kız hala evlenmiyo mecbur kaldı artık tanısmaya hala nefret ediyo o eniştemden ama gitmiyo gelmiyo evine fazla oda saolsun uzakda tutdu evi hepten görüşemez olduk ablamla.. Bundada istiyoki benim istedim olsun onları verdim bunu vermicem dio ...
evlenebilecek kadar olgun birisi olduğunuzu hissedemedim nedense yazdıklarınızdan... Bir anne kızının mutlu olabileceği ihtimalini görmemezlikten gelip kesinlikle olmaz demez sadece dış güzelliğe bakarak... Bence başka sebepler vardır istememesi için...
doğrudur belik öyle hissetdirmiş olabilirim 22 yasındayım calısıyorum 6 senedir .. Yani az cok olgunluk yolunda ilerliyorum, şöyle özetliyim ben fizik olarak uzun gösteriyorum erkek arkadasım bende bi cm kısa ama yanyana gelidğimizde ben babet giydimde aynıyız + ben kayseri onlar bingöl ama doğma büyüme istanbul +onlarla aramızda 2 sokak var mahalle onuda iyi tanıyo benide herkez dört dörtlük cocuk dio yapma etme diolar ama anamın damarı tutuduya gökden zembille inmiş melek olsa vermem dio hepsi bu ....