- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Cocuk iki hafta sonra gidince msj atar arar beni.O zaman ben napsam konusasim gelmiyo.
Cevap bile atmayi dusunmuyorum.Ya cocuk ucaga binene kadar hep arardi beni.Şimdi bu kadar degisti ya hayretler icindeyim.Hep whatsapa falan giriyo.Cocuk gitsin zaten bana yaklascak eminim.Ben bisey desem zaten iki haftadir burda onu mu kiskaniyon dicek.Şimdi boyleyse evlenince yuzume bakmaz.Anca derdi olunca kosar yanima.Cok zoruma gidiyo.Sonucta onu tanimiyo bileçocuk gelince seni satıyomuş. çocuk gidince de sen onu sat. git başka arkadaşlar edin. boşver bunları. koca budalası kızlar türedi valla hepsine sinir oluyorum.
Cevap bile atmayi dusunmuyorum.Ya cocuk ucaga binene kadar hep arardi beni.Şimdi bu kadar degisti ya hayretler icindeyim.Hep whatsapa falan giriyo.Cocuk gitsin zaten bana yaklascak eminim.Ben bisey desem zaten iki haftadir burda onu mu kiskaniyon dicek.Şimdi boyleyse evlenince yuzume bakmaz.Anca derdi olunca kosar yanima.Cok zoruma gidiyo.Sonucta onu tanimiyo bile
Haklisin ne geliyosa dost dediklerimizden geliyo zaten.En koti derdimi burda paylasirim.Sadece yaptigi zoruma gidiyo.Beni niye tersliyo.Sevgilisi yanlis anlar diye cocukla pek konusmadim bile.hayatına biri giridğinde nasıl olmaman gerektiğini gördün en azından. Burda çoğu kişinin çok arkadaşı yok. senin de olmayıversin boşver. nerde çokluk orda b.kluk ne de olsa.
Bilmiyorum yalniz kalmak kaybetmek hep korkutuyo beni.Yalnız olmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz?
Sanmam olmiycam ole.ayrica olsam simdi olurdumAma senin konularında genelde hep evlilik odaklı; muhtemelen sen de evlenince bu eleştirdiğin arkadaşlarından çok farklı olmayacaksın. O yüzden boşver, çok sorgulama; teklif ettiğinde dışarı çıkasın, günü beraber geçiresin varsa, takıl arkadaşınla.
İnşallah senin de yakında kendi yuvan olur; hiç yalnız hissetmezsin sende...
Valla benim de öyle kaç tane arkadasım oldu ,belli bir zaman sonra sen de aramamaya başlıyorsun zaten..he bir de bebekleri oldu mu zaten hepten herşey bitiyor ..Haklisin ne geliyosa dost dediklerimizden geliyo zaten.En koti derdimi burda paylasirim.Sadece yaptigi zoruma gidiyo.Beni niye tersliyo.Sevgilisi yanlis anlar diye cocukla pek konusmadim bile.
Bi tane var onun yanina gittim bugun cok mutlu oldu kizValla benim de öyle kaç tane arkadasım oldu ,belli bir zaman sonra sen de aramamaya başlıyorsun zaten..he bir de bebekleri oldu mu zaten hepten herşey bitiyor ..
Daha evli degil ki.Alt tarafi sevgilisi buraya geldi.Ayy is gorusmelerim olmasa hattimi degiatircem gereksizleri temelli cikarcam hayatimdanEvli arkadaşlarım evlenince arkadaşlığımızı bıçak gibi kestiler
Bazıları çok buldumcuk oluyo :)
Değmez takma
Tamam da dusunsene hergun konustugun insan bi anda konusmayi kesiyo.Boyle bi havaya girmiş.Ayy evlencem soyle boyle anlatiyBunu niye dert ediyorsun? Birçok kadın sevgili, eş sahibi olunca kız arkadaşlarını ihmal ediyorlar. Bence küsme ama eskisi gibi de samimi olmana gerek yok. Bir de insanlara değer verin, ama sadece hak edenlere...
Var zaten sukur de onun boyle yapmasi zoruma gitti sadece hergun herseyimizi kpnusurdukSevgili yap?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?