• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız kaldım?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Zamaninda bi suru arkadaşim dostum vardi.İkisi evlendi bunlardan.Birini hic gormuyorum.Digeri de ayda yilda bir yanina gidersem gorusuruz.Universiteden arkadasimin konustugu cocuk iki haftaligina yanina geldi.evlencekler onlarda.Daha evlenmeden şuan ne msj atar ne arar.Hava atiyo resmen evlencek ya.Cocukla netten tanisti diye soruyorum.Ailelerle tanisma gunu degisti mi diye.Degismesi mi lazim diyo.Cocuk iki hafta sonra gidince msj atar arar beni.O zaman ben napsam konusasim gelmiyo.Cevremde bi kac kiz arkadasim var ama surekli konustugum dostum yok artik.Kendimi tek kalmis hissediyorum.Sadece kardesim var.sukur onla herseyi konusuyoruz da geziyoruzda.

Cocuk iki hafta sonra gidince msj atar arar beni.O zaman ben napsam konusasim gelmiyo.

çocuk gelince seni satıyomuş. çocuk gidince de sen onu sat. git başka arkadaşlar edin. boşver bunları. koca budalası kızlar türedi valla hepsine sinir oluyorum.

çocuk gelince seni satıyomuş. çocuk gidince de sen onu sat. git başka arkadaşlar edin. boşver bunları. koca budalası kızlar türedi valla hepsine sinir oluyorum.
Cevap bile atmayi dusunmuyorum.Ya cocuk ucaga binene kadar hep arardi beni.Şimdi bu kadar degisti ya hayretler icindeyim.Hep whatsapa falan giriyo.Cocuk gitsin zaten bana yaklascak eminim.Ben bisey desem zaten iki haftadir burda onu mu kiskaniyon dicek.Şimdi boyleyse evlenince yuzume bakmaz.Anca derdi olunca kosar yanima.Cok zoruma gidiyo.Sonucta onu tanimiyo bile

Cevap bile atmayi dusunmuyorum.Ya cocuk ucaga binene kadar hep arardi beni.Şimdi bu kadar degisti ya hayretler icindeyim.Hep whatsapa falan giriyo.Cocuk gitsin zaten bana yaklascak eminim.Ben bisey desem zaten iki haftadir burda onu mu kiskaniyon dicek.Şimdi boyleyse evlenince yuzume bakmaz.Anca derdi olunca kosar yanima.Cok zoruma gidiyo.Sonucta onu tanimiyo bile

hayatına biri giridğinde nasıl olmaman gerektiğini gördün en azından. Burda çoğu kişinin çok arkadaşı yok. senin de olmayıversin boşver. nerde çokluk orda b.kluk ne de olsa.

hayatına biri giridğinde nasıl olmaman gerektiğini gördün en azından. Burda çoğu kişinin çok arkadaşı yok. senin de olmayıversin boşver. nerde çokluk orda b.kluk ne de olsa.
Haklisin ne geliyosa dost dediklerimizden geliyo zaten.En koti derdimi burda paylasirim.Sadece yaptigi zoruma gidiyo.Beni niye tersliyo.Sevgilisi yanlis anlar diye cocukla pek konusmadim bile.

Ama senin konularında genelde hep evlilik odaklı; muhtemelen sen de evlenince bu eleştirdiğin arkadaşlarından çok farklı olmayacaksın. O yüzden boşver, çok sorgulama; teklif ettiğinde dışarı çıkasın, günü beraber geçiresin varsa, takıl arkadaşınla.
İnşallah senin de yakında kendi yuvan olur; hiç yalnız hissetmezsin sende...

Ama senin konularında genelde hep evlilik odaklı; muhtemelen sen de evlenince bu eleştirdiğin arkadaşlarından çok farklı olmayacaksın. O yüzden boşver, çok sorgulama; teklif ettiğinde dışarı çıkasın, günü beraber geçiresin varsa, takıl arkadaşınla.
İnşallah senin de yakında kendi yuvan olur; hiç yalnız hissetmezsin sende...
Sanmam olmiycam ole.ayrica olsam simdi olurdum

Bunu niye dert ediyorsun? Birçok kadın sevgili, eş sahibi olunca kız arkadaşlarını ihmal ediyorlar. Bence küsme ama eskisi gibi de samimi olmana gerek yok. Bir de insanlara değer verin, ama sadece hak edenlere...

Haklisin ne geliyosa dost dediklerimizden geliyo zaten.En koti derdimi burda paylasirim.Sadece yaptigi zoruma gidiyo.Beni niye tersliyo.Sevgilisi yanlis anlar diye cocukla pek konusmadim bile.
Valla benim de öyle kaç tane arkadasım oldu ,belli bir zaman sonra sen de aramamaya başlıyorsun zaten..he bir de bebekleri oldu mu zaten hepten herşey bitiyor ..

Evli arkadaşlarım evlenince arkadaşlığımızı bıçak gibi kestiler
Bazıları çok buldumcuk oluyo :)
Değmez takma
Daha evli degil ki.Alt tarafi sevgilisi buraya geldi.Ayy is gorusmelerim olmasa hattimi degiatircem gereksizleri temelli cikarcam hayatimdan

Bunu niye dert ediyorsun? Birçok kadın sevgili, eş sahibi olunca kız arkadaşlarını ihmal ediyorlar. Bence küsme ama eskisi gibi de samimi olmana gerek yok. Bir de insanlara değer verin, ama sadece hak edenlere...
Tamam da dusunsene hergun konustugun insan bi anda konusmayi kesiyo.Boyle bi havaya girmiş.Ayy evlencem soyle boyle anlatiyo.Olumsu bisi desem kavga cikcak.Sanki hic telefonu kac gundur eline mi almiyo.O cocuk gitcek ama surda iki hafta sonra o zaman gorucem ben onu.O zamanda evde olcak zaten hep.Allah buyuk ama

Back
X