- 25 Eylül 2021
- 66
- 67
- 3
- 40
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
Ya evlenmek istemediğimi söylememe rağmen böyle patavatsız konuşan çok sanırım beni pasif buluyorlar.Dalga geçmiş olmasın?
İki evlilik yapmışsınız, çocuğunuz da var. Tamam yalnızlık zor da yalnız kalmamak için illa evliliğe de gerek yok. Hele eski eşe hiç düşmez bu konuda fikir beyan etmek. Ağzınızı aramış veya fikrinizi öğrenmek için zarflamış olmasın?
Sizin etrafınızda neden herkes evlenmenize taktı? Neden herkes gerekli gereksiz fikir beyan ediyor? Bana kimse böyle bir teklifle gelmiyor. Siz evlenmek istediğinizi söylediğiniz için mi bu kadar gündemde bu konu?
Evlilik sadece sizi ilgilendirir. Hele eski eş ağzını açacak hadde sahip değil.
Siz farkında olmadan “şimdi yalnız ne yapacağım, yalnızlık zor, evlenmek de hiç istemiyorum.” falan diyorsunuz da insanlar bunu “evlenmek istiyorum” olarak mı alıyor acaba?Ya evlenmek istemediğimi söylememe rağmen böyle patavatsız konuşan çok sanırım beni pasif buluyorlar.
Bence başkalarının dediğine değil de kendi istediğine odaklanmalısın bu hayatı sen yaşayacaksın kendi sesini dinleBen 2.eşimden ayrıldığımda bana aynen bunu demişti.bir tane de oğlumuz var.etraftaki insanalr da aynısını diyor yalnızlık zor yarın çocuk büyüyecek kendi hayatını kuracak sen yalnız kalacaksın.ben özellikle evlenmiş boşanmış yaşı ilerlemiş bayanlarınnfikirlerini merak ediyorum.yalnızlık zor mu? Evlenmek mi lazm tekrar? Çocuk da bir yere kadar mı? Karşıma istediğim giib biri çıkmasa da yalnız kalmamak için hayatımı birleştirmeli ve o evlişik yükünün altına tekrardan girmeli miyim? Her türlü ev işini yapmalı kpcanın akrabalarının hepsine ayrı ayrı kendimi sevdirmeye çalışmalı arkamdan eşimle bir olup konuşmalarını göz ardı mı etmeliyim? Söyleyin ne yapmalıyım? Ben sadece şununmerak ediyoeum bu i ş in yaşlılığı var yalnız olmaz diyorlar.e hadi evlendim adam öldü? E haydaaa yalnız olmaz 4.evlen????????!!!!!!!!!
O zaman hadlerini bildireceksiniz sınırınızi cizeceksiniz o zaman bir daha acmazlarYa evlenmek istemediğimi söylememe rağmen böyle patavatsız konuşan çok sanırım beni pasif buluyorlar.
Hayatta yanlız kalmamak adınada evlilik yapılmaz,siz şimdiden 4.evlenme durumunu düşünüyorsunuz.Ben 2.eşimden ayrıldığımda bana aynen bunu demişti.bir tane de oğlumuz var.etraftaki insanalr da aynısını diyor yalnızlık zor yarın çocuk büyüyecek kendi hayatını kuracak sen yalnız kalacaksın.ben özellikle evlenmiş boşanmış yaşı ilerlemiş bayanlarınnfikirlerini merak ediyorum.yalnızlık zor mu? Evlenmek mi lazm tekrar? Çocuk da bir yere kadar mı? Karşıma istediğim giib biri çıkmasa da yalnız kalmamak için hayatımı birleştirmeli ve o evlişik yükünün altına tekrardan girmeli miyim? Her türlü ev işini yapmalı kpcanın akrabalarının hepsine ayrı ayrı kendimi sevdirmeye çalışmalı arkamdan eşimle bir olup konuşmalarını göz ardı mı etmeliyim? Söyleyin ne yapmalıyım? Ben sadece şununmerak ediyoeum bu i ş in yaşlılığı var yalnız olmaz diyorlar.e hadi evlendim adam öldü? E haydaaa yalnız olmaz 4.evlen????????!!!!!!!!!
annem 54 yaşında. babamdan boşanalı yılllaaar oluyor. ben diyorum emekli oldun, düzgün biri çıkarsa sen de hayatını kur. yalnız kalma. gezersin, eğlenirsin, kafanı omzuna koyacağın biri olur. derdim yalnız kalmaması. onu düşüneyim derken saçmalamışım bence. bana hep şey der. evim var, emekli oldum. manyak mıyım bu saatten sonra elin adamının kahrını çekicem... o kadar haklı ki.Ben 2.eşimden ayrıldığımda bana aynen bunu demişti.bir tane de oğlumuz var.etraftaki insanalr da aynısını diyor yalnızlık zor yarın çocuk büyüyecek kendi hayatını kuracak sen yalnız kalacaksın.ben özellikle evlenmiş boşanmış yaşı ilerlemiş bayanlarınnfikirlerini merak ediyorum.yalnızlık zor mu? Evlenmek mi lazm tekrar? Çocuk da bir yere kadar mı? Karşıma istediğim giib biri çıkmasa da yalnız kalmamak için hayatımı birleştirmeli ve o evlişik yükünün altına tekrardan girmeli miyim? Her türlü ev işini yapmalı kpcanın akrabalarının hepsine ayrı ayrı kendimi sevdirmeye çalışmalı arkamdan eşimle bir olup konuşmalarını göz ardı mı etmeliyim? Söyleyin ne yapmalıyım? Ben sadece şununmerak ediyoeum bu i ş in yaşlılığı var yalnız olmaz diyorlar.e hadi evlendim adam öldü? E haydaaa yalnız olmaz 4.evlen????????!!!!!!!!!
Çok doğru. Yalnızlık çok zor ama bizim gibi gelişmemiş ülkelerde insan kalitesinde sorun var. Kadınlar, ufak tefek sıkıntılara göğüs geriyor; genellikle evliliği sıkıntıya sokan taraf olmuyor. Maalesef belli bir yaştan sonra evlenmek keyif yapmak, Sefa sürmek değil “adam kahrı çekmek” oluyor. Memleketin erkekleri, hepsi olmasa da büyük çoğunluğu sıkıntılı. Bu yüzden evlenme imkanı varsa da bazı kadınlar evlenmemeyi tercih ediyor.annem 54 yaşında. babamdan boşanalı yılllaaar oluyor. ben diyorum emekli oldun, düzgün biri çıkarsa sen de hayatını kur. yalnız kalma. gezersin, eğlenirsin, kafanı omzuna koyacağın biri olur. derdim yalnız kalmaması. onu düşüneyim derken saçmalamışım bence. bana hep şey der. evim var, emekli oldum. manyak mıyım bu saatten sonra elin adamının kahrını çekicem... o kadar haklı ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?