Yalnız kalmak

Hilalimsiyim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2025
191
107
18
25
Size ilk konumda bir arkadaşımdan bahsetmiştim. O olaysan sonra zaten by çocukla samimiyeti gerçekten azaltmıştım ama tabi kalabalık arkadaş grubunda biriyle küsemiyorsunuz yani ben yapamadım.

Dün çok saçma bir olayla arrık yalnız kaldığımı fark ettim. Bu kişi bize kola ve çekirdek yiyelim mi dedi, ben de diyette olduğumdan ve daha az önce kola içtiğimden ben kola içmem ama çekirdekte size eşlik ederim dedim ve markete gittik almaya. Neyse market arabasını da bir arkadaşım turuyor ben ihtiyacım olanları ve yiyeceklerimi aldım insanları bekliyoruz. Bir kız arkadaşımız koka kola mı aldınız (kız boykota dikkat ediyor, o yüzden) deyince bu kişi bir anda yükselip “herkese bir şey beğendirmeye çalışıyoruz “ gibi bir cümle kullandı. Kız da o kadar nahif ki hayır hayır öyle demek istemedim dedi sadece. Neyse ben telefonla teyzemin önemli bir işini hallediyorum açıkçası benim daha yiyeceğim bir şey olmadığından ne aldıklarıyla da ilgilenmedim markette boş boş dolanıyoruz. Bu kişi bir anda market arabasını tutan arkadaşa “bırak hepsini hibçir şey yemesinler ben dondurma alıcam bırak” diye bir şeyler dedi. Ben de dayanamadım “ya sen ne diyorsun hepimiz oekyiz alıyoruz işte daha ne trip yapıyorsun “ dedim, bunun üzerine bu bir anda elini kaldırarak (sevgilisi de yanında) “ne diyorsun sen hilal, ben kız mıyım trip atayım, boş boş konuşma “ dedi, ben de “e arabatı tutan bir şet demiyor sanane sen niye böyle abartılı tepkiler veriyorsun” dedim bana bağırarak (elimde telefon olduğundan yola çıkarak sevgilimle kavha ettiğimi düşündü herhalde) “başka şeylerin sinirini benden çıkarma” diye bağırıyor markette üstüme yürürcesine el kol hareketleri, en son ben dayanamadım bağırıyor sert konuşuyor suyu alıp kasaya giderken gerizekalı mıdır nedir ya dedim, bi baktım arkamdan “bana bak hilal senin ağzına s***çarım” dedi, yakın arkadaşım dediğim sevgilisi ve o hakkını savunduğum kız da tabi ki arkada kaldılar. O karanlıkta otobandan kampüse doğru yürüdüm, kızlardan biri bile yazmadı.

Hiçbiriyle konuşmadım bugün. Yaptığım şeyin de çok arkasındayım ama resmen arkadaşsız kaldım.

Arkadaşım olacak kız da gerçekten, benim sevgilim böyle her şeyin içinde olsa, her dedikoduda her muhabbette kendisini görsem bi garip olurdum. Kız uyarmıyor bile

Sonuç olarak kendimi kötü hissediyorum sadece. Bir yandan katlanmak zorunda olduğum bir arkadaşlık ilişkisi (vardı) şimdi ise tercih edilmiş bir yalnızlık

Son düzenleme:
Ne anlattınız şimdi siz
Lise kaç bu arada ?

Ne anlattınız şimdi siz
Lise kaç bu arada ?
lise değil, üniversite öğrencisiyim.
ne anlattınız denilecek anlaşılmazlıkta bir olay değil , yaşadığım bir şeye üzüldüm ve tavsiye için paylaştım. Buraya yazarken dikkat edilmesş gereken bir şey mi var ben mi kaçırdım?

Diyetteymişsiniz, biri boykot ediyormuş markayı, diğeri bırak bişey almayalım dondurma alalım demiş, siz arabayı süren bişey demiyor demişsiniz falan,sevgilinizle kavga ettiniz sanmışlar
Ben bi anlam bütünlüğü çıkaramadım kusura bakmayın
Olay ne neye üzüldünüz,neyse

böyle arkadaşlarınız olacağına arkadaşınız olmasın daha iyi

Kaliteli yanlızlıpı boş bir kalabalığa tercih et
Al kitabını aç müziğini Coca-Cola mı içersin Çekirdek mi yersin bilemem al kendini git bir yerde keyfini çıkar

Olaysız gününüz geçmiyor farkında mısınız?

Böyle olayları anlatırken kahramanları önceden tanıtman gerekir. Önce bir kişiyle konuşuyorsun. Markette bir anda kalabaliklaşıyorsunuz. Bu yüzden anlaşılmıyor

Olayın ne olduğu da neye üzüldüğüm de yazıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…