Yalnız Kalmak...

estafurullah sana bişiyler ögretmek bilmişlik etmek haddimiz degil sadece çok üzülüyorum bir nebze olsun yardımcı olmak adına ...
benim gözümde tüm kadınlar mutlu olmayı hakediyor çünkü yaradılışı itibariyle cok özel varlıklar...
Gerer ALLAH bizi bu kadar duygusal olarak var etmeseydi annelik diye bir sıfatı yakıştırmazdı dimi...
ayrıca sana söylemiş oldugun tüyoyu denedim her defasında mütiş sonuçlar alıyorum...

yok inanın bilmişlik olarak görmüyorum.aksine okudukça yatışıyor sakinleşiyorum :)
teşekkür ederim tüyolarınız için :)

istanbul mısınız bilmiyorum ama istanbulda olup da avm den başka gezecek yer bulamıyorm diyenler şaşırtıyor beni. biz 6 yıllık evliyiz. eğer havalr da müsaitse kar- yağmur yada aşırı sıcak yoksa mevsim farketmez uzun yürüyüşler yaparız. arabamız da yok ama arabası olanlara göre dha avantajlıyız. çünkü arabayı nereye parketsek, o yolda trafik olur mu diye düşünmekten bi yere gidemez oldu arabalıların çoğu. en iyi seçenek avm çünkü otoparkı var..

aylık akbil alın arabanız varsa onu bırakın ve istanbulu gezmeye başlayın. beykoz, anadolu kavağı, sarıyer, moda can kurtaran.. bunlar sahili güzel , yürüyüş yapmaya müsait yerler. 7 tepe istanbul derler, tarihi yerler var, çamlıca, emirgan, fethipaşa koruları, kız kulesine karşı oturp çay içmenin tadını hiç bir avm veremez. özel şirketlerin değil de belediyenin düzenlediği uzun boğaz turları var tüm boğazı gezen anadolu kavağına kadar harika br yolculuk.arabanız varsa istanbula yakın güzel yerler var doğası havası için gidilebilir. şile ağva, deniz otobüsleiyle günübirlik bursaya yalovaya bile gidilir.

geçtiğimiz hafta anadolu hisarından beykoz çubukluya kadar yürüdük. bir ara ağaçlık bir yokuş gördük eşimin ısrarıyla çıkmaya başladık. ilerledikçe böğürtlenler görmeye başladık. fazla kullanılan bi yol değilmiş kimse dokunmamış uzun süre oyalandık böğürtlen yedik, fotoğraf çektk.çok keyif aldık. istanbul sürprizlerle dolu bir şehir nereden ne çıkacağı belli olmaz.

inşallah yardımı dokunur yazdıklarımın. eşimle yaptığımız şeylerden örnekler vermeye çalıştım.

istanbul mısınız bilmiyorum ama istanbulda olup da avm den başka gezecek yer bulamıyorm diyenler şaşırtıyor beni. biz 6 yıllık evliyiz. eğer havalr da müsaitse kar- yağmur yada aşırı sıcak yoksa mevsim farketmez uzun yürüyüşler yaparız. arabamız da yok ama arabası olanlara göre dha avantajlıyız. çünkü arabayı nereye parketsek, o yolda trafik olur mu diye düşünmekten bi yere gidemez oldu arabalıların çoğu. en iyi seçenek avm çünkü otoparkı var..

aylık akbil alın arabanız varsa onu bırakın ve istanbulu gezmeye başlayın. beykoz, anadolu kavağı, sarıyer, moda can kurtaran.. bunlar sahili güzel , yürüyüş yapmaya müsait yerler. 7 tepe istanbul derler, tarihi yerler var, çamlıca, emirgan, fethipaşa koruları, kız kulesine karşı oturp çay içmenin tadını hiç bir avm veremez. özel şirketlerin değil de belediyenin düzenlediği uzun boğaz turları var tüm boğazı gezen anadolu kavağına kadar harika br yolculuk.arabanız varsa istanbula yakın güzel yerler var doğası havası için gidilebilir. şile ağva, deniz otobüsleiyle günübirlik bursaya yalovaya bile gidilir.

geçtiğimiz hafta anadolu hisarından beykoz çubukluya kadar yürüdük. bir ara ağaçlık bir yokuş gördük eşimin ısrarıyla çıkmaya başladık. ilerledikçe böğürtlenler görmeye başladık. fazla kullanılan bi yol değilmiş kimse dokunmamış uzun süre oyalandık böğürtlen yedik, fotoğraf çektk.çok keyif aldık. istanbul sürprizlerle dolu bir şehir nereden ne çıkacağı belli olmaz.

inşallah yardımı dokunur yazdıklarımın. eşimle yaptığımız şeylerden örnekler vermeye çalıştım.

çok güzel yapıyosunuz aslında en önemlisi ikinizde istiyosunuz bunu.bizde öyle değil eşim sankı annesnın karnında arabayla dogmuş.arabasız bir yere gitmiyor on metre yürüse tıkanıyor.o kadar kilolu değil ama yrümediği için hantallaşmış artık.dr bile yürü dedi ama onu bile dinlemiyor :/

çok güzel yapıyosunuz aslında en önemlisi ikinizde istiyosunuz bunu.bizde öyle değil eşim sankı annesnın karnında arabayla dogmuş.arabasız bir yere gitmiyor on metre yürüse tıkanıyor.o kadar kilolu değil ama yrümediği için hantallaşmış artık.dr bile yürü dedi ama onu bile dinlemiyor :/

o zaman iş başa düştü. geçerken beğendiğinz bi yer olunca eşine tatlı tatlı yürüyelim biraz falan de mesela her seferinde biraz uzartırsan mesafeyi belki o da alışır yürümeye.

Bizde nadiren avm'ye gidiyoruz ama pek alışveriş yapamıyoruz çünkü paramız yok :1: Olanı da yeme-içme'ye veriyoruz. Eşim gezmekten çok restoran katında yemek yemeği seviyor :31: Onun dışında sinemaya gidiyoruz. İstanbul'da olmanın avantajı olarak; Bir kere boğaz turu yaptık, istiklal'de takılıyoruz çoğu zaman. Arabamızla geziyoruz, sahile gidiyoruz :) Boğaza karşı oturup bişeyler içip sohbetler ediyoruz.. Bi kaç defa konsere de gittik..

Avm'lerde bowling falan var durumumuzu düzeltelim oraya da gidicez. Para olmayınca dışarda yapılacaklarda azalıyor malesef.. Çünkü son zamanlarda dışarda pek bi aktivitemiz yok :/
Ama evimizde olduğumuzda mısır patlatıp film izliyoruz. Bi kaç aydır ondan da sıkıldık. Avrupa Yakası'nı izliyoruz büyük bi zevkle. İkimizde en çok sevdiği dizi çünkü :16:
Onun dışında masa tenisi oynuyoruz yemek masasına gerdik ipi :1:
Karaoke yapıyoruz :24:
Pc de futbol turnuvası yapıyoruz :ssz:
Dün de dizi çekimine gittik figüran olarak
:51::52:

Bunun gibi şeyler işte :) Umarım iyi bi fikir olabilmişir bazıları
:54:

Back
X