Yalnız Kalmak...

fikirleriniz için teşekkürler,evt gezecek pek bi yer yok.yada benım pskolojım bozuk sanırım nereye gtsek mutlu olmuyorum.evde aslında iyiyiz ama bu seferde hep evdeyız diye yakınıyorum.kaynanamlar ve eşim konuşmuyorlar.ben dün kaynanamlara gittim iş çıkışı,sonra kayınpederım bıraktı eve.eve 11 de geldi eşim,bu sefer surat yapmadım sarıldım boynuna falan.o normalde gelir direk yatar surat yaptıgımda.dün geldi oturdu yanımda yarım saat falan sonra beraber yattık.benı mutlu etmeye çalışıyor biliyorum,ama ben tatminsizim gliba.

canım biz 4 yılımızı devirdik evliliğimizde.eşim evlendiğimiz gün nasılsa şimdide öyle beni arama konusunda hiç değişmedi:))
ikimizde çalışan insanlarız 8:00-17:00 çalışıyoruz.gün içerisinde en az 4 kere ararız birbirimizi....eşimle konusmak çok hoşuma gidiyor bazen sadece seni seviyorum demek için bile arıyorum:) mesajlaşmaları saymıyorum bile....hafta içi genelde evde oturuyoruz biz eşimle birlikte zaman geçirmeyi daha çok seviyoruz.hafta sonları kayınvalidemin oraya gideriz denize gideriz böyle vakit geçiriyoruz.bazı hafta sonu temizlikle zaman geçiriyoruz.
eşinin bu haftada hep geç gelicem sen istersen annenlerde kal bu hafta demesi biraz üzücü olmus çünkü siz daha yeni evlisiniz...yıllık iznimi kullanıp annemin yanında gideyimmi memlekete demiştim eşime.eşimin suratı düştü ben sensiz 15 gün ne yaparım burda dedi bende öbür ay izin alayım birlikte gidelim dedi:16: bu cümlesi herşeye degerdi canım kocam benim.

canım biz 4 yılımızı devirdik evliliğimizde.eşim evlendiğimiz gün nasılsa şimdide öyle beni arama konusunda hiç değişmedi:))
ikimizde çalışan insanlarız 8:00-17:00 çalışıyoruz.gün içerisinde en az 4 kere ararız birbirimizi....eşimle konusmak çok hoşuma gidiyor bazen sadece seni seviyorum demek için bile arıyorum:) mesajlaşmaları saymıyorum bile....hafta içi genelde evde oturuyoruz biz eşimle birlikte zaman geçirmeyi daha çok seviyoruz.hafta sonları kayınvalidemin oraya gideriz denize gideriz böyle vakit geçiriyoruz.bazı hafta sonu temizlikle zaman geçiriyoruz.
eşinin bu haftada hep geç gelicem sen istersen annenlerde kal bu hafta demesi biraz üzücü olmus çünkü siz daha yeni evlisiniz...yıllık iznimi kullanıp annemin yanında gideyimmi memlekete demiştim eşime.eşimin suratı düştü ben sensiz 15 gün ne yaparım burda dedi bende öbür ay izin alayım birlikte gidelim dedi:16: bu cümlesi herşeye degerdi canım kocam benim.

Maşallah ne kadar şanslısınız
Allah mutluluğunuzu daim etsin

evet siz şanslı olanlardansınız :) allah mutlulugunuzu bozmasın.4 sene sonra biz ne durumda oluruz allah bilir.mesaj atarım arada eşime ama cevap gelmez.mesaj yazmayı sevmiyor biliyorum ama nişanlıyken fln sevmediği halde yazardı yinede.evlendı bitti onun için demekki.

Ben en çok ' bu hafta da geç geleceğim , sen istersen annenlerde kal ' demesine şaşırdım.

Bilmiyorum ama geç bile gelse akşamdan akşama sizi görmüş oluyor, anneniz de olsanız hiç görüşemeyeceksiniz..

Siz de sanki biraz memnuniyetsizsiniz, avm ye gitmekten bile şikayetçisiniz. Bazı arkadaşlarda hiç alışverişe götürmüyor beni eşim diye şikayet ediyor.. İnsanoğlu işte..

Bence huzurlu olduktan sonra bir pastane de dondurma yemek bile çok eğlenceli gelir insana..

mesele yeni yerler görmek değil yeni bir gözle görmek. bizler seyyah değiliz her hafta yeni bir yer görmeye ne gücümüz ne zamanımız yeter. o yüzden eski yerleri yeni bir gözle gezin. farklı bir bakış açısı edinin.

kızlar soru-num var,sizinde fikirlerinizi almak istedim.
2 ekimde 1 senelik evli olacağım.
eşim son bir aydır çok geç geliyor akşamları,işleri çok yogun.buda benım moralımı bozuyor,hiç bu kadar yalnız kalmamıştım ben.sitemlerimi ister istemez eşimede yansıtıyorum.tamam haklı elbette yogun geç gelecek ama,gün içinde aramıyor bile o kadarmı yogun bı dk bile mi boş kalmıyor diye kendı kendıme bişeyleri kurup duruyorum.
aklıma bin türlü şey geliyor.dün dediki bu haftada hep geç gelicem sen istersen annenlerde kal bu hafta.hiçmi özlemez,hiç mi görmek istemez.ama umrunda değil :/
benı sevdigini biliyorum,ama benı dır dır eden birisi olarak görüyor sanırım.
bir diğer sorumda,hafta içi pek dışarı çıkmayız.hatta hiç çıkmayız ikimizde çalışıyoruz eve gel yemek hazırla ye derken mayışıp kalıyoruz.hafta sonuda yapacak şey bulamıyoruz.avm gezmekten midem bulandı artık.havalar sıcaktı çok dışarı çıkmakta ıstemedık.evdede yan gel yat modundayız.çok sıkıcı oluyor.sanki bişey paylaşmıyoruz gibi.dün yine avm ye gittik.eşim alışveriş manyagı çünkü.bir iki magaza dolandıktan sonra gel sinemaya gidelim dedim.'benım sinemeda uykum geliyor yaa biliyorsun ' diye sitem etti,sonra sinema katına çıkarttı benı bende yok istemiyorum artık falan dedim eve döndük.onunla yaptıgımız şey alışveriş.başka türlü herşeye mırın kırın ediyor.ne yapabilirim,nasıl aktivitelerde bulunabiliriz,sizler ne yapıyorsunuz hafta sonları.fikirleriniz benim için değerli arkadaşlar...

Bazı erkekler her şeye mırın kırın eder.. Biraz ite kaka olacak ama alışır.. Sinema istememiş ama seni götürmüş..

Benim eşimde,oraya gitmeyelim, buraya gitmeyelim,ne gerek var... Dışarı çıkana kadar uğraştırır beni,dolanır evde,uzanalım biraz der,piyano çalar 5 dk sonra zorla duşa iterim,duş alınca açılır hazırlanır :))) ancak çıkarız..

Biz de şöyle bir çözüm bulduk ortak ilgi alanlarımız var,fot.çekmek,sergiler,müzeler..vs.gezmeyi çok severiz. Fot.Makinemizi alıp çıkıyoruz :8:

allahım darısı başıma diyorum:16:

Ben en çok ' bu hafta da geç geleceğim , sen istersen annenlerde kal ' demesine şaşırdım.

Bilmiyorum ama geç bile gelse akşamdan akşama sizi görmüş oluyor, anneniz de olsanız hiç görüşemeyeceksiniz..

Siz de sanki biraz memnuniyetsizsiniz, avm ye gitmekten bile şikayetçisiniz. Bazı arkadaşlarda hiç alışverişe götürmüyor beni eşim diye şikayet ediyor.. İnsanoğlu işte..

Bence huzurlu olduktan sonra bir pastane de dondurma yemek bile çok eğlenceli gelir insana..

Bende şaşırdım aslında,ama oda şöyle düşünmüş olmalı.
-evde canı sıkılıyor,mırın kırın ediyor huzursuz oluyoruz belki annesıne giderse böyle olmaz.
büyük ihtimalle böyle düşündü,ama yinede kırıldım o lafı etmesıne.biraz odun sanırım oğlak burcu olmasının verdiği birşey :/
evt memnuniyetsiz oldugum doğru haklısın,oda şunda kaynaklanıyor biz nişanlıyken sevgiliyken baska baska yerlere gider değişik aktiviteler yapardık.şimdi eşim daha yavaş sanki yaşlanmış gibi hissediyor ve davranıyor.bu durumuna alışamıyorum sorun bu.

ben 3,5 aylık evliyim.
nacizane tavsiyem;
eşinizle puzzle yapın.biz yapıyoruz,birlikte birşeyler yapmak çok güzel.
avm ye gitmek zaten bir çoğumuzda var.farklı olarak her avm ye gidişimizde çocuk oyun bölümünden bazı oyunları oynuyoruz: )
bowlinge gidiyoruz.bunların hepsi haftasonu oluyor.hafta içi bizde sizin gibi evde takılıyoruz.birlikte tv izliyoruz,puzzle yapıyoruz,ya da pc de takılıoruz.
haftasonuda bizim yemek günümüz.birlikte değişik tarifler deniyoruz,eşim et yemeklerini yapmayı çok seviyor: )
güveç,fırında tavuk vs...sürekli deniyoruz birşeyler.
sizde yapabilirsiniz bu tip şeyler?

ben 3,5 aylık evliyim.
nacizane tavsiyem;
eşinizle puzzle yapın.biz yapıyoruz,birlikte birşeyler yapmak çok güzel.
avm ye gitmek zaten bir çoğumuzda var.farklı olarak her avm ye gidişimizde çocuk oyun bölümünden bazı oyunları oynuyoruz: )
bowlinge gidiyoruz.bunların hepsi haftasonu oluyor.hafta içi bizde sizin gibi evde takılıyoruz.birlikte tv izliyoruz,puzzle yapıyoruz,ya da pc de takılıoruz.
haftasonuda bizim yemek günümüz.birlikte değişik tarifler deniyoruz,eşim et yemeklerini yapmayı çok seviyor: )
güveç,fırında tavuk vs...sürekli deniyoruz birşeyler.
sizde yapabilirsiniz bu tip şeyler?

mutfaga gireceğini sanmıyorum,ama diger fikirler güzel.puzzle yaparken uyumazsa bunu deneyecegim :)
bazende diyorumkı çocuk yapayım onunla ilgileniriz,düşününce hemen vazgeçiyorum tabii :)

hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama yakın tatil beldelerine gidin hafta sonları, mesela biz her hafta değilse de 2 haftada bir mutlaka sapancaya, polonezköye, rivaya falan gidip bir gece kalıp sabah kahvaltımızı edip günümüzü orda geçirip pazar akşamı dönüyoruz, çok iyi geliyor...
onun dışında birlikte evde film izliyoruz, sırayla aynı kitabı okuyup onu tartışıyoruz, scrabble-tavla oynuyoruz, hatta 2 kişiyle batak bile oynamaya çalışıyoruz :)
ama en önemlisi arkadaşlarınızla vakit geçirin, ayrı ayrı da biyerlere gidin, konuşacak şeyleriniz olsun... 7 yıllık evliyim deneyimle sabittir, arada ayrı vakit geçirmek, özlemek şart.

hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama yakın tatil beldelerine gidin hafta sonları, mesela biz her hafta değilse de 2 haftada bir mutlaka sapancaya, polonezköye, rivaya falan gidip bir gece kalıp sabah kahvaltımızı edip günümüzü orda geçirip pazar akşamı dönüyoruz, çok iyi geliyor...
onun dışında birlikte evde film izliyoruz, sırayla aynı kitabı okuyup onu tartışıyoruz, scrabble-tavla oynuyoruz, hatta 2 kişiyle batak bile oynamaya çalışıyoruz :)
ama en önemlisi arkadaşlarınızla vakit geçirin, ayrı ayrı da biyerlere gidin, konuşacak şeyleriniz olsun... 7 yıllık evliyim deneyimle sabittir, arada ayrı vakit geçirmek, özlemek şart.

istanbulda yaşıyoruz,onun yaptıgı en güzel şey koltuga yayılıp tv izlemek.onu öyle görünce bende sinir oluyorum.aslında bazı dönemler çok geziyoruz bu son aylarda çok birlikte bişeyler yapmadık o yüzden ben sitemkar oldum.ben önersem bişeyler yapacak aslında ama bende bilmiyorumki.2 kişilik oyunlardan alayım en iyisi dışarıya çıkmadıgımız zamnlar işe yarar.

Eşin özel sektörde sanırım ve malesef uzuuun saatler boyu
onu beklemek senin de kaderin, tıpkı benim gibi :3::3:

Ben işinin uzamasını anlıyorum ama emeğinin karşılığını almadığı,
sömürüldüğü ve buna izin verdiği için tepki gösteriyorum. Sonuçta
benim onunla geçireceğim 1 saniyenin bile maddi olarak karşılığı
sonsuzken 3-5 lira fazla için kendini heba etmesini istemiyorum.
Bir daha asla bu yaşlarda olamayacağız... Seni çok iyi anlıyorum
yani bu konuda...

Hafta sonu içinse planı sen yap. Mesela arabaya binice nereye
deme, X yerde sahile yakın güzel bir mekan var, oraya gidelim de.
Tabi İstanbul'u bilmediğim için yer tarif edemiyorum ama mesela
güzel müzikleri olan, sakin ve sohbet edebileceğiniz tarzda bir
yere gidebilirsiniz. Sonra birlikte ya da arkadaşlarınızla bowlinge
gidebilirsiniz. Piknik yapabilirsiniz. İstanbul'un tarihi yerlerini keşfe
çıkabilirsiniz, Rumeli Feneri'ne gidebilirsiniz bir hafta...

Eşin özel sektörde sanırım ve malesef uzuuun saatler boyu
onu beklemek senin de kaderin, tıpkı benim gibi :3::3:

Ben işinin uzamasını anlıyorum ama emeğinin karşılığını almadığı,
sömürüldüğü ve buna izin verdiği için tepki gösteriyorum. Sonuçta
benim onunla geçireceğim 1 saniyenin bile maddi olarak karşılığı
sonsuzken 3-5 lira fazla için kendini heba etmesini istemiyorum.
Bir daha asla bu yaşlarda olamayacağız... Seni çok iyi anlıyorum
yani bu konuda...

Hafta sonu içinse planı sen yap. Mesela arabaya binice nereye
deme, X yerde sahile yakın güzel bir mekan var, oraya gidelim de.
Tabi İstanbul'u bilmediğim için yer tarif edemiyorum ama mesela
güzel müzikleri olan, sakin ve sohbet edebileceğiniz tarzda bir
yere gidebilirsiniz. Sonra birlikte ya da arkadaşlarınızla bowlinge
gidebilirsiniz. Piknik yapabilirsiniz. İstanbul'un tarihi yerlerini keşfe
çıkabilirsiniz, Rumeli Feneri'ne gidebilirsiniz bir hafta...

evet özel sektör ve çok çok yoruluyor belkı beden olarak değil ama ruhen bunalıma giriyor.ve yapacak bişeyi yok bir kaç ay böyle gidecek diyor.
evet ben desem şuraya gidelim sunu yapalım diye itiraz etmez.galiba bi liste plan yapmalıyım avm olayını bitirmek için.

Bizde 1 senelik evliyiz ve ben çalışmıyorum,eşimde özel sektörde ve malesef duzenlı saati olmuyor tatil gununde aynı sekılde avm de gezıyoruz bazen piknik,avmde alısverısten cok oyun oynuyoruz bowling,bilardo,langırt,sinema,yemek bundan ıbaret yetinmeyi bılıp mutlu oluyoruz.Bas basa keyıflı bır kahve ıcmek bıle yetıyor,imkan yoksa dısarı cıkmak ıcın balkon keyfı mum ışığında yemek yiyoruz:17:,beraber yemek yapıyoruz,pişti oynuyoruz:52:

arkadaşlar. ben 4 yıldır evliyim. ikimizde çalışıyoruz. hemde çok yoğun bir şekilde. yıllık izinlerimizin bile çakışmadığı zamanlar oldu. ilk yıl aynı sizler gibi olduk. çok üzülüyordum koptuk diye. ama sonraları baktımki konuşmaktan başka bişey yapmıyorum içimde bu durumdan şikayet edip duruyorum buda çeneye vuruyo tabi. taktik değiştirdim . rutin bir iş günü sonunda tabiki ikimizde yorgun oluyoruz hatta gergin olduğumuz günlerde oluyor. ben hiç bir şey için yardım istemem (yapım öyle) yemek çay kahve faslı geçer. sonrasında yanına gider onu özlediğimi söyler kıvrılırım. o da bir iki seferden sonra benimle ilgilenmeye gün içerisinde beni düşündüğünü fakat arayamadığı nedenleri anlatmaya başladı.ben bir süre sonra anladımki içimizden ihmal edildiğimizi düşünmek işe yaramamakla beraber aramıza soğukluk sokuyor. şimdi de öyledir. aramadı sormadı diye kasmam. o eve geldiği zaman hemen fırlar atılırım boynuna .. özledim deyiveririm. bu eşimi çok mutlu eder. hemen benimle mutfağa geçer. yanımda zaman geçirmektir asıl nedeni ama o arada birlikte tüm işlerimizi hallederiz. hem de birbirimizle paylaşımlarımız artar

evt bu durumda olmamıza sanırım benımde katkım büyük.o yapmıyor diye bende suratımı asıp oturuyorum.o bir şeye hayır dediğinde itiraz etmiyor ve kendımı bütün önerilerine kapatıyorum :/

Maşallah ne kadar şanslısınız
Allah mutluluğunuzu daim etsin

evet siz şanslı olanlardansınız :) allah mutlulugunuzu bozmasın.4 sene sonra biz ne durumda oluruz allah bilir.mesaj atarım arada eşime ama cevap gelmez.mesaj yazmayı sevmiyor biliyorum ama nişanlıyken fln sevmediği halde yazardı yinede.evlendı bitti onun için demekki.

allahım darısı başıma diyorum:16:
kocaman bir amin demek istiyorum.allahım herkesin yuvasındaki mutluluğu eksik etmesin.:nazar:

istanbulda yaşıyoruz,onun yaptıgı en güzel şey koltuga yayılıp tv izlemek.onu öyle görünce bende sinir oluyorum.aslında bazı dönemler çok geziyoruz bu son aylarda çok birlikte bişeyler yapmadık o yüzden ben sitemkar oldum.ben önersem bişeyler yapacak aslında ama bende bilmiyorumki.2 kişilik oyunlardan alayım en iyisi dışarıya çıkmadıgımız zamnlar işe yarar.

paintball a gıdın maça gidin bowlınge gıdın arkadaslarla pıknıge gıdın tekne turları var gunu bırlık onlara katılın hafta sonları guzel mekanlarda yemek yıyın yada kahvaltıya gıdın
yüzmeye gıdın at binin bunların hepsını yapabıecegınız yelre var ıstanbulda

spora gıdın
bır arkadasın dedıgı gıbı puzzle yapın
yapacak cok sey para ve vakıt olsun yeter kı

Back
X