- 7 Ocak 2018
- 5
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi xBerfinakcay
-
Yanımıza gelen Azra diye bir kız var. Onu benim arkadaşlarım sürekli yanımıza geldiğinden dolayı pek hoşlanmıyorlardı. Onunla takılsam olur mu ki?Yeni grubunu olustur ön ya da arka siranda oturanlarla sohbet et
Böyle olacağını düşünüyorum çünkü hem annem söyledi hem de önceden okulumda diğer kızlar grubu da böyle dağılmıştı.Belki düşündüğün gibi olmayacak.neden hemen kendi kendini dışlıyorsun ki?
Ben de tek takilamayanlardanim ama beni istemeyenin yanında da durmam. O yüzden yalnız da kalmak istemiyorumTek takıl. Çıkar ilişkileri hiçbir yaşta fayda getirmez. O “elini ayağını öpeyim yanımda dur”culrdan olma lütfen.
Çok samimi bir arkadaşım değil. Ama kaybetmek istemediğim arkadaşlarım hem benimle hem onunla takiliyor. Bir de annem özür dilemenin haklı da olsan erdemlik olduğunu söyledi. Beni haklı buluyor annem ama onlar da kendini haklı buldukları için seni anlamazlar dedi. Bu yüzden kavga büyümeden özür dile ki vakit geçtikçe unutulur dediderdin cok tatli :) keske benim derdim olsa:) eger tartistigin arkadasin cok samimi arkadasinsa tartismayi tekrar degerlendir kim hakliydi. eger haksız oldugunu dusunuyorsan gonlunu alarak arayi yumusat. hem arkadaşını kaybetmemis olursun hemde dgerleri gruplasmaz. ama o haksizsa onuda ona soyle ve yine atkadasliginiz bozulmasın. yuz yuze konusamam diyosan whatsaptan yaz. ama eger arkadaşın olmasa da olursa diyorsan yeni bi grup kurmaya bak. kurana kadarda derslerine odaklan ki zaman kaybi olmasn
imm bence hakliysan ozur dileme. belki bir seferligine görmezden gelebilirsin ama hakliyken ozur dileme. insallah bi an once çözersinizÇok samimi bir arkadaşım değil. Ama kaybetmek istemediğim arkadaşlarım hem benimle hem onunla takiliyor. Bir de annem özür dilemenin haklı da olsan erdemlik olduğunu söyledi. Beni haklı buluyor annem ama onlar da kendini haklı buldukları için seni anlamazlar dedi. Bu yüzden kavga büyümeden özür dile ki vakit geçtikçe unutulur dedi
Yanımıza gelen Azra diye bir kız var. Onu benim arkadaşlarım sürekli yanımıza geldiğinden dolayı pek hoşlanmıyorlardı. Onunla takılsam olur mu ki?
Sen hoşlanıyorsan arkadaş ol benceYanımıza gelen Azra diye bir kız var. Onu benim arkadaşlarım sürekli yanımıza geldiğinden dolayı pek hoşlanmıyorlardı. Onunla takılsam olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?