Benimde kafam rahat o yönden bakınca boşveerr diyorum kendime ama bütün yakın arkadaşlarımın sevgilisi var onları gördükçe imreniyorum sadeceBen de üniversite öğrencisiyim.Hiç sevgülüm olmadı. Önceden ben de senin gibi bu konudan yakiniyordum. Şimdi kafam rahat ne güzel diyorum.Olacaksa iyi olsun,başa bela olmasın.
Her durumun ayrı güzelliği var, tadını çıkar. Hiç beklemediğin an biri çıkar inşallah karşına.Herkese merhaba. Benim ki bi dert değil sadece bazen düşünmeden edemiyorum. Üniversite öğrencisiyim bütün arkadaşlarımın ilişkisi var bemin ise uzun zamandır hayatımda kimse yok olmuyorda yani karşıma kimse çıkmıyor, konuştuğum kimse bile olmuyor. Uzun zaman yalnız kalıp aşkı bulan var mı bazen hep böyle olucak gibi hissediyorum.
Ben de bazen imreniyorum.Ama o gördüğümüz kişilerin bitmek bilmeyen sorunları varken bizim yok,çok da güzel valla.Ayrıca bilerek "sevgülüm" yazmıştım.Benimde kafam rahat o yönden bakınca boşveerr diyorum kendime ama bütün yakın arkadaşlarımın sevgilisi var onları gördükçe imreniyorum sadece
Herşeyin hayırlısı diye boşa dememişler sizin içinde hayırlısı olsun :)Ben de öyleydim. Sonra ilk istemeye gelenle evlendim 8 ay sonra da boşanıyorum. Acele yok. Kendin için yaşa kendinle mutlu olmaya bak :) tekken yaşayabileceğin tüm mzgürlükleri yaşamaya bak
Bazen hep böyle olcakmış gibi hissediyorumDemek ki zamanı var daha gün gelir bulursun hayatın neler çıkardığını karşımıza görene kadar bilemeyiz :)
Yalnızlığa alışınca bi insana uyum sağlamak bi ilişki zor oluyor :)1.5 senelik iliskim 10 sene önce oldu. 1 aylık ilişkim buna ilişki bile denmez 1 sene önce oldu. karsima cikanlarla da 2 veya 3.görüşmede bitiyor. baya baya yalnizliga alıştım ben ☺
İnsanların sanırım belli dönemleri var kısmetlerinin açılıp kapandığı :)Benim lisede üniversitede hiç sevgilim olmadı. İşe başladığımda resmen gökten kısmet yağdı. Ben de beni en güzel seven adamla evlendim. Yaşım yirmialtıydı. Eşime her zaman söylerim yıllarca sap sap gezdim, nerdeydin? diye.
Herkese merhaba. Benim ki bi dert değil sadece bazen düşünmeden edemiyorum. Üniversite öğrencisiyim bütün arkadaşlarımın ilişkisi var bemin ise uzun zamandır hayatımda kimse yok olmuyorda yani karşıma kimse çıkmıyor, konuştuğum kimse bile olmuyor. Uzun zaman yalnız kalıp aşkı bulan var mı bazen hep böyle olucak gibi hissediyorum.
Bir gün mutlaka olur takılma yın derim. Elinizde olanın kıymetini bilin.Herkese merhaba. Benim ki bi dert değil sadece bazen düşünmeden edemiyorum. Üniversite öğrencisiyim bütün arkadaşlarımın ilişkisi var bemin ise uzun zamandır hayatımda kimse yok olmuyorda yani karşıma kimse çıkmıyor, konuştuğum kimse bile olmuyor. Uzun zaman yalnız kalıp aşkı bulan var mı bazen hep böyle olucak gibi hissediyorum.
Yalnızlığa alışınca bi insana uyum sağlamak bi ilişki zor oluyor :)
ondan bi tane de burda var.uzun zaman yalnız kalıp aşkı bulamayan var olur mu
Benim lisede üniversitede hiç sevgilim olmadı. İşe başladığımda resmen gökten kısmet yağdı. Ben de beni en güzel seven adamla evlendim. Yaşım yirmialtıydı. Eşime her zaman söylerim yıllarca sap sap gezdim, nerdeydin? diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?