- 5 Ekim 2022
- 25
- 5
- 6
- Konu Sahibi zencefillikurabiye0
-
nasıl arkadaşın yok çekingen biri misin? yoksa tercihen mi yalnızsın?Hiç arkadaşım yok ailemin de umrunda değilim.
bilmiyorum kiAllah Allah nesi özelmiş ki? Ben de 33üm. Ama neden kimseniz yok. Demek ki kendinizde değiştirmeniz gereken bir şeyler var insanların hoşuna gitmeyen.
Şimdiden kutlu olsun. Bence arkadaş edinmelisiniz. Tek başına ömür geçmez.
teşekkürlerYeni yaşınız size şans getirsin inşallah.
teşekkürler ederimiyi ki doğmuşsunuz kutlu olsun
öğretmenimMesleğiniz var mı ?
çekingen utangaç biriyim Arkadaşlarım vardı ama bazı şeyler gördüm hoşuma gitmedi araya mesafe koydum konuşmuyorumnasıl arkadaşın yok çekingen biri misin? yoksa tercihen mi yalnızsın?
33 yaşın özel olmasını istiyorsan adım atacaksın, bu bir iş olur, yeni arkadaş grubu olur belkide hobi olur.
Teşekkürler ederimMerhaba,
Doğum gününüz kutlu olsun.
33 yaş Hristiyanlık inancında Hz. İsa'nın çarmıha gerildiği kabul edilen yaş.
Bazı katedrallerin, kiliselerin (Sagrada Familia ..gibi ) mimarisinde özellikle vurgulanan bir sayı, 33derece, 33 pencere,33 lük kare gibi
Aynı ben... Yaş 30 dan seslerniyorum. Sinemaya tiyatroya tek gitmekten, doğum günlerimde bir tane insanım olmamasından o kadar vrahatsızım ki.... Doğum günleri hep buruk geçmiştir. Hadi diyecek insanım yok... Bekarım. Karşıma ciddi biri çıksa tanıştıracak insanım yok. İlk ortamın ne, kankan kim diyecek... Alışmam lazım alışamıyorum. Sevilen aranılan insanları çok imreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?