- Konu Sahibi zencefillikurabiye0
-
Doğum gününüz kutlu olsun inşallahYarın doğum günüm. Hiç arkadaşım yok ailemin de umrunda değilim. Kutlayacak, benim için bir şey yapacak hiç kimse yok. Bu hep böyle oldu. Kendi pastamı kendim yaptım, kendime hediye aldı yarın vereceğimBenim gibi olanınız var mı? Yoksa yalnız mıyım? Bir az üzülüyorum sonra diyorum ki aman boş ver. Çok yalnızım lan Bir de 33 yaş özel yaş mış öyle diyorlar nesi özel ki bu yaşın?
Ben de 2 ayı geçti 33 yaşındayım, çok bir özelliğini göremedim henüzYarın doğum günüm. Hiç arkadaşım yok ailemin de umrunda değilim. Kutlayacak, benim için bir şey yapacak hiç kimse yok. Bu hep böyle oldu. Kendi pastamı kendim yaptım, kendime hediye aldı yarın vereceğimBenim gibi olanınız var mı? Yoksa yalnız mıyım? Bir az üzülüyorum sonra diyorum ki aman boş ver. Çok yalnızım lan Bir de 33 yaş özel yaş mış öyle diyorlar nesi özel ki bu yaşın?
Her yaş kendine kıymetli , ozel. doğum günün kutlu olsun. Kadınlar kulübünde doğum günü mesajı geliyor ve tüm gün o mesaj sayfanda kalıyor yalnız değilsin :) kendine değer vermen çok güzel hediyeler alman pasta yapman çok kıymetli. Kimse seni sevmese de sen sev çünkü sana senden yakın baska biri yok :) mutluluklar.Yarın doğum günüm. Hiç arkadaşım yok ailemin de umrunda değilim. Kutlayacak, benim için bir şey yapacak hiç kimse yok. Bu hep böyle oldu. Kendi pastamı kendim yaptım, kendime hediye aldı yarın vereceğimBenim gibi olanınız var mı? Yoksa yalnız mıyım? Bir az üzülüyorum sonra diyorum ki aman boş ver. Çok yalnızım lan Bir de 33 yaş özel yaş mış öyle diyorlar nesi özel ki bu yaşın?
Olur öyle ya,herkesin çok arkadaşı olacak diye birşey yok,zaten artık eskisi gibi bir arkadaşlık anlayışıda çok kalmadı,eskiden kalabalık arkadaş gruplarımız fln olurdu,şimdi insanlar kendilerine zor katlanıyor,benimde şu sıralar arkadaşım yok ama ben istemediğim için,bi sıra bu şekilde takılmayı düşünüyorum,33 yaşın bir önemi yok,ama belki bu yaşınız uğurlu gelir istedikleriniz rayına oturur,doğum günü olayına gelince millet bencil artık kimse kimseyi hatırlamıyor,aileniz vs.hatırlasın yeter normal olanıda bu,bende kimsenin doğum gününü hatırlamıyorum valla,kişisel bişey değildir yani,iyiki doğdunuz bu arada mutlu yıllar,yeni yaşınız güzellikler getirsin hayatınızaYarın doğum günüm. Hiç arkadaşım yok ailemin de umrunda değilim. Kutlayacak, benim için bir şey yapacak hiç kimse yok. Bu hep böyle oldu. Kendi pastamı kendim yaptım, kendime hediye aldı yarın vereceğimBenim gibi olanınız var mı? Yoksa yalnız mıyım? Bir az üzülüyorum sonra diyorum ki aman boş ver. Çok yalnızım lan Bir de 33 yaş özel yaş mış öyle diyorlar nesi özel ki bu yaşın?
Olmayan işte hayır var derler de inandıramayız kendimizi. Yalnızlık belki de yanlış kişilerden koruyordur sizi bilemezsiniz. Bekarlık hayatım boyunca doğum günlerimde kendimi şımarttığım hediyeler aldım, en sevdiğim pastaları ya pişirdim ya da satın aldım. Şimdi ise; keşke ben de evlenmeyip yalnız kalsaymışım diyorum her gün ama işte insan bilemiyor. Kendimi şımartacak hediyeler alacak kadar bile hevesim kalmadı. O yüzden salın sevgili, arkadaş vs hepsi bir yere kadar insan kendiyle mutlu olmayı bilmeli bazen de yetinmeli. Ha bu arada evet keşke hep iyi insanlarla yolumuz denk gelse de yalnızlığımızı sadece onlar için terk etsek :) iyi ki doğdunuz.Yarın doğum günüm. Hiç arkadaşım yok ailemin de umrunda değilim. Kutlayacak, benim için bir şey yapacak hiç kimse yok. Bu hep böyle oldu. Kendi pastamı kendim yaptım, kendime hediye aldı yarın vereceğimBenim gibi olanınız var mı? Yoksa yalnız mıyım? Bir az üzülüyorum sonra diyorum ki aman boş ver. Çok yalnızım lan Bir de 33 yaş özel yaş mış öyle diyorlar nesi özel ki bu yaşın?
Konu fake olmalıÇocuk kimden nasıl anlasılır? Var mı bunun bir yolu?
İyi geceler Arkadaşlar bir şey soracağım ama kötü cevaplar vermeyin lütfen. Her kadının başına gelebilir bu. Şimdi iki adam var hayatımda ben bunların ikisiyle de beraber oldum (cinsel anlamda) Bazen bir günde ikisi ile de beraber oluyordum. Sonra hamile olduğumdan şüphelendim doktora gittim ve...www.kadinlarkulubu.com
bu konuda bir gelişme oldu mu?
Doğum günlerini parti vs ile kutlamam, hediye beklemem, sözlü tebrik de yapılmasa aklıma gelmediği olur. 364 gün torbaya mı girmiş? Içinden gelen alsın ne zaman hediye alacaksa. Almazsa da dert etmem. Birilerine göre özel olan günlerden beklentim yok, mutluyum. Canımız isteyince pasta yaparım yeriz. Hediye istersem alırım, istemezsem almam. Doğum gününü ya da özel bir gün olmasını beklemem yani. Hususi de özel günlerde hediye almaktan da alınmasından da haz etmiyorum şahsen. Hiç duymadım 33 yaş özel miymiş? Her şeye bir özellik kondurmadan yapamıyorlar galiba, normal. Bakalım gece 33 yaş perisi size uğrayacak mı? Bacayı açık bırakmayı unutmayın...Yarın doğum günüm. Hiç arkadaşım yok ailemin de umrunda değilim. Kutlayacak, benim için bir şey yapacak hiç kimse yok. Bu hep böyle oldu. Kendi pastamı kendim yaptım, kendime hediye aldı yarın vereceğimBenim gibi olanınız var mı? Yoksa yalnız mıyım? Bir az üzülüyorum sonra diyorum ki aman boş ver. Çok yalnızım lan Bir de 33 yaş özel yaş mış öyle diyorlar nesi özel ki bu yaşın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?