- 26 Mayıs 2020
- 810
- 1.855
- 113
Benim yalnızlıkla problemin yok da yalnız kadın olmakla problemim var. Doğaya kaçmayı çok severim. Ama kaçamıyorum çünkü çakallar sırtlanlar.... Şehir içinde parklarda takılıyorum öyle olunca. Kitap okuyorum, müzik dinliyorum, spor yapıyorum...
Ayy bir insan evde nasil sikilir anlamiyorum konu sahibi sana ozel demedim bunu ama evde milyonlarca sey yapabilirim cikmadan
Rica ederimSayenizde o kadar güzel bir site keşfettim ki, ne kadar teşekkür etsem az
Bende aldım sık kulanılanlara güzel dersler var teşekkürlerRica ederim
Bende tam tersi evde dursam ev doksem surekli ama benim kocam sevmiyor gezme diye tutturuyor kalamiyorum. Bulamıyorum eninde sonunda kendimi bi dışarı atmalıyım. Birde evde durdukça ev işi çıkıyor sil ov toz al
Dizi izle.Yuruyus yap yuruyus baba cok ıyı gelıyor acayıp mıtluluk hormonu salgılıyorum.Dışarı da cıkma .Ben kapalı alanlara gıtmıorum.Acık hava olursa gorusuorum arkadaslarımla.Hanımlar evde durmaktan, evde kalmaktan baya baya delirmek üzereyim. İş-ev arası kafayı yememe ramak kaldı. Kardeşime diyorum çıkalım diye, gelmiyor arkadaşlarımla sürekli görüşme gibi bi fırsatım olmuyor. Kendi başıma dışarıda ne yapabilirim virüs varken?
Ayy bir insan evde nasil sikilir anlamiyorum konu sahibi sana ozel demedim bunu ama evde milyonlarca sey yapabilirim cikmadan
Hanımlar evde durmaktan, evde kalmaktan baya baya delirmek üzereyim. İş-ev arası kafayı yememe ramak kaldı. Kardeşime diyorum çıkalım diye, gelmiyor arkadaşlarımla sürekli görüşme gibi bi fırsatım olmuyor. Kendi başıma dışarıda ne yapabilirim virüs varken?
Tam benlik, yalnız pavyona gitmekten tutun, konser vs girmiyorum bile. Tatil, tiyatro, sinema, konser yalnızken daha farkında ve keyifli oluyor. Nasıl özledim.Hanımlar evde durmaktan, evde kalmaktan baya baya delirmek üzereyim. İş-ev arası kafayı yememe ramak kaldı. Kardeşime diyorum çıkalım diye, gelmiyor arkadaşlarımla sürekli görüşme gibi bi fırsatım olmuyor. Kendi başıma dışarıda ne yapabilirim virüs varken?
Kulaklıklarınızı takıp tempolu yürüyüş yapabilirsiniz. Tek başına yapılabilecek en güzel aktivitelerden biri bence yürüyüş yapmak. Üstelik sağlığa da iyi geliyor.
Bir de arkadaşsız bir şekilde tek başınıza bir cafeye gidip çay içebilirsiniz tabi korona döneminde kafeler ne alemdedir bilmiyorum çok uzun zaman oldu gitmeyeli.
Bunlar dışında yaptıklarımdan örnek verecek olursam, kitap okumak, dizi/film izlemek, sirke, turşu kurmak, yemek yapmak, kedilerimle ilgilenmek, sokak hayvanlarını beslemek, internette takılmak, bdv dertlerine yorum yapmak...
Arabanız varsa gezintiye başka bir şehre gidebilirsiniz, aklıma ilk gelenler bunlar oldu umarım yardımcı olmuştur.
yüzükleri koyduğun tepsi için yputube video su var mı çok güzell olmuşşben su pandemı surecınde cok fazla evde durdum 7 aydır evdeyım
cok fazla tablo yaptım kırma cam getırttım ikea dan boyalar ve kanvaslar ıle su tarz tablolardan yaptım netden benzerlerının resmını bulayım
Eki Görüntüle 2700681 Eki Görüntüle 2700680
bırde epoksi aldım reçine yaptım su sekılde tepsıler bardak altları falan yaptım
Eki Görüntüle 2700679 Eki Görüntüle 2700678
makrome ıpı aldım şunlardan yaptım youtube de nasıl yapıldıgını ogrendım yaptım
Eki Görüntüle 2700677
bayagı zamanımı aldı bunlar benım cok keyıf aldım
bırde tum evın duvarını boyadım elim degmısken
terapı gıbı gelıyor ve cooook oyalıyor deneyebılırsınız
canim ellerine saglik cok güzel olmus hepsi. su bardak altlarindan banada gönderben su pandemı surecınde cok fazla evde durdum 7 aydır evdeyım
cok fazla tablo yaptım kırma cam getırttım ikea dan boyalar ve kanvaslar ıle su tarz tablolardan yaptım netden benzerlerının resmını bulayım
Eki Görüntüle 2700681 Eki Görüntüle 2700680
bırde epoksi aldım reçine yaptım su sekılde tepsıler bardak altları falan yaptım
Eki Görüntüle 2700679 Eki Görüntüle 2700678
makrome ıpı aldım şunlardan yaptım youtube de nasıl yapıldıgını ogrendım yaptım
Eki Görüntüle 2700677
bayagı zamanımı aldı bunlar benım cok keyıf aldım
bırde tum evın duvarını boyadım elim degmısken
terapı gıbı gelıyor ve cooook oyalıyor deneyebılırsınız
bunlar netden gorseller canım ben kendı yaptıklarımın resmını atayımcanim ellerine saglik cok güzel olmus hepsi. su bardak altlarindan banada gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?