Yalnız olanlar için sıkılmama rehberi

Bir adil yildirim papatyasi kokusu mu aldim ne? :)
"Sirtlan" falan

Yalnız başıma kafede oturup kahve içmeyi çok severim ben. Ama böyle kahvesi güzel olan ve sakin bir kafe olması lazım. Sonra bisiklete binmek yalnız yapılabilecek en güzel aktivite bence. Yeni bir dil öğrenmek için adımlar atabilirsiniz. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama istanbuldaysanız her semti ayrı bir hikaye gibi zaten, fotoğrafçılığa başlayıp blog ya da insta hesabı açıp orada paylaşımlar yapabilirsiniz. Prof. Kamera olmasına gerek yok başlangıçta. Düzenleme ve filtre programları sayesinde güzel şeyler çıkıyor ortaya. Ama orta seviyede bir kameranız olsa güzel olur tabii telefon modeliniz yüksekse o da iş görür.

Ayy bir insan evde nasil sikilir anlamiyorum konu sahibi sana ozel demedim bunu ama evde milyonlarca sey yapabilirim cikmadan

Dizi izle.Yuruyus yap yuruyus baba cok ıyı gelıyor acayıp mıtluluk hormonu salgılıyorum.Dışarı da cıkma .Ben kapalı alanlara gıtmıorum.Acık hava olursa gorusuorum arkadaslarımla.

ben su pandemı surecınde cok fazla evde durdum 7 aydır evdeyım
cok fazla tablo yaptım kırma cam getırttım ikea dan boyalar ve kanvaslar ıle su tarz tablolardan yaptım netden benzerlerının resmını bulayım

bırde epoksi aldım reçine yaptım su sekılde tepsıler bardak altları falan yaptım

makrome ıpı aldım şunlardan yaptım youtube de nasıl yapıldıgını ogrendım yaptım

bayagı zamanımı aldı bunlar benım cok keyıf aldım

bırde tum evın duvarını boyadım elim degmısken

terapı gıbı gelıyor ve cooook oyalıyor deneyebılırsınız

Dertlerimiz aynı. Hayatım ev-iş arası geçiyor. Bazen tek eğlencem işten dönerken arabada müzik dinlemem ama daha 2. müzikte evde oluyorum onun bile tadını alamıyorum. (ev-iş arası 5dk)
Daha gencim ve en hareketli dönemlerim yaşayan ölü gibi geçiyor. Saatlerce masa başındayım ve ofiste tek çalışan benim. ne iş arkadaşım var ne normal arkadaş. bir annem var o da dışarı dahi çıkmak istemez.
Buraya yazan ‘kitap oku, resim yap, örgü yap, film izle’ diyen tayfalara uyma. Hepsini yaptım hepsini. 1 hafta 2 hafta yap yap nereye kadar. o da sıktı artık.. bence en güzel şey değişiklik. hayatında değişiklik yap, ne biliyim kısa tatillere çık, şehrini terket belki taşın belki çevreni değiştir hiç yapmam dediğin şeyleri yap. ben mesela öyle yapmak istiyorum ama bazı şeyler engel oluyor. bu virüs olmasaydı bu sene çok farklı planlarım olacaktı. az buçuk bütçe ile dünya turu planım vardı belki seneye

Ayy bir insan evde nasil sikilir anlamiyorum konu sahibi sana ozel demedim bunu ama evde milyonlarca sey yapabilirim cikmadan

Hanımefendi size evinizde sonsuz mutluluklar diliyorum. Allah huzurunuzu bozmasın hiç. Ancak bu forumda sık gördüğüm (Sık yorum yapma imkanım olmuyor, ancak bayağı takip ediyorum) ve rahatsız olduğum bir mevzu var; biri ne zaman bir sorununu açıp tavsiye istese (makul tavsiyelerde bulunanları ve erkek meselelerinde uzak dur o adam yaramaz diyenleri anlıyorum ve çok takdir ediyorum-hemcinslerini korumaya çalışan çok akıllı-bilinçli bir kadın kesimi var burada gözlemlediğim, onları zaten tenzih ediyorum ve hatta takdir ediyorum) biri illaki bir farklı yorum yapma ihtiyacı duyuyor. Yani herkes her konuya yorum yapmak zorunda mı illa ki, anlayamıyorum ki. Konu sahibine olumlu anlamda katkıda bulunamayıp, destek olamayıp (Destek olmak zorunda da asla değiliz tabi ki, konu sahibinin yanlış bir bakış açısı varsa ve bunu düzeltmeyi vicdani bir yükümlülük gibi algıladıysak, mesela ben de en son görümcesiyle meselesini bir mont tartışmasına kadar indirgeyen hanfendiyi eleştirdim, çünkü orada gerçekten vicdanın sınırlarını zorlayan bir durum gördüm, o nedenle yorum bırakmak istedim, belki konu sahibi hanfendi de feyz alır, biraz daha dikkatli düşünür diye, öyle bir durum olmasa yorum da yapmazdım). demoralize eder gibi konuşacaksanız, neden yorum yapıyor ki üyeler. Hanfendi, konu sahibi hanımefendi de çok dolu bir genç insan gördüğüm kadarıyla, kendine güzel bir program bile yapmış. İş-ev rutininden sıkılmış bu ara sadece. Olabilir, sıkılabilir. Ben de evde vakit geçirmekten zevk almak konusunda kimsenin yarışamayacağı bir insandım mesela, ben de dönem dönem sıkılıyorum bu ara. Lütfen bizden tavsiye eden insanlara biraz daha duyarlı yaklaşalım. Her konuda bu var; onu neden öyle yaptın, şunu nasıl böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum. Hemcinslerimin korunması konusunda sadece bu mesajlara son sürat desteğim (O adam beş para etmez diyorlar ya onlara). Onun dışında da, yani birbirimizi koruma haricinde lütfen nasıl şöyle düşündün, ayyyy ben hiç öyle hissetmem falan vs bence burada paylaşımda bulunmak için konu açan insana hiç destek olmuyor. Not: Ben de size özel ve sizin gibi üyelere özel demedim asla hanımefendi. Huzurla ve sağlıkla, iyi geceler...

Kulaklıklarınızı takıp tempolu yürüyüş yapabilirsiniz. Tek başına yapılabilecek en güzel aktivitelerden biri bence yürüyüş yapmak. Üstelik sağlığa da iyi geliyor.
Bir de arkadaşsız bir şekilde tek başınıza bir cafeye gidip çay içebilirsiniz tabi korona döneminde kafeler ne alemdedir bilmiyorum çok uzun zaman oldu gitmeyeli.
Bunlar dışında yaptıklarımdan örnek verecek olursam, kitap okumak, dizi/film izlemek, sirke, turşu kurmak, yemek yapmak, kedilerimle ilgilenmek, sokak hayvanlarını beslemek, internette takılmak, bdv dertlerine yorum yapmak...
Arabanız varsa gezintiye başka bir şehre gidebilirsiniz, aklıma ilk gelenler bunlar oldu umarım yardımcı olmuştur.

Son düzenleme:
Tam benlik, yalnız pavyona gitmekten tutun, konser vs girmiyorum bile. Tatil, tiyatro, sinema, konser yalnızken daha farkında ve keyifli oluyor. Nasıl özledim.

Kafeler çok iç içe (Bu koşullarda nasıl insanlar bu şekilde davranıyor ben de anlamasam da hanımefendi) ancak çok sakin, masaların çok uzak olduğu, sadece çok nadir müdavimlerin takıldığı, keşfedilmeye açık bir sürü çay bahçesi var. Onlar iyi bir seçenek olabilir.

Tabi ki bu girizgahtı; ben aslında turşu kurmanıza takıldım. Çok severim, ama mutfakta hiç de beceriksiz olmasam da sanki benim yeteneklerimi zorlayacak bir şey gibi geliyor bana. İnternet tarifleriyle yapabilir miyim?

Dışarıda arkadaşlarınızla yaptığınız her şeyi, kendi başınıza da yapabilirsiniz.

Kimi ister bulamaz, kimi kıymet bilmez...

yüzükleri koyduğun tepsi için yputube video su var mı çok güzell olmuşş

canim ellerine saglik cok güzel olmus hepsi. su bardak altlarindan banada gönder

canim ellerine saglik cok güzel olmus hepsi. su bardak altlarindan banada gönder
bunlar netden gorseller canım ben kendı yaptıklarımın resmını atayım gonderırım tabıkı sana da

Hepsini ben yaptım
Evin son halini sen biliyorsun da gormek isteyenler ıcın sayfamı da paylasayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…