Yalnız olanlar için sıkılmama rehberi

Ben de evdeyim bazen çok sıkılıyorum. Insanın her günü aynı olmuyor film dizi yemek yapma bunları yapıyorum zten ama insan bunlardan da sıkılıyor. Arada kalabalık olmayan yerlede dolaşın doğa yürüyüşü yapın. Dışarıda piknik alanında kahvaltı yaoin. Iyi gelecektir.

Genel olarak haklısınız ama ben kendimle kalmaktan şikayetçi değilim. Kendi başıma bir şeyler yapmayı da seviyprum sadece dışarıda TEK Başıma ne yapabilirim diye tavsiye istedim
Him bilemiyorum ben yalnız başıma dışarıda da vakit geçirmeyi sevdiğim için yani yalnız yürümek alısveris yapmak kitapçı gezmek park ta kitap okumak vs vs

spor yapin,
yanliz kosun, bisiklet sutun veya spor salonuna gidin.

kutuphane, muze ziyareti yine yanlizken cok super gider.

Benim de önerim yürüyüş....Bir de Alys'in de dediği gibi; yalnızken kütüphane ve müze ziyareti çok güzel oluyor, bunlar benim özellikle yalnız yapmayı tercih ettiğim aktiviteler zaten. Bu seçenekleri değerlendirebilirsiniz diye düşünüyorum ben de.

yalnızlığı aşırı seviyorum normalde yalnız yaşamıyorum ama 1-2 aydır yalnızım.sürekli başkalarına bağlı kalmak daha sıkıcı değil mi?evde yapacak bir sürü şey var.internette takılın,film izleyin,kitap okuyun,evcil hayvanınız veya hobiniz varsa onlarla ilgilenin.dışarı çıkmak istiyorsanızda gidin bir parka,sahile yürüyüş yapın,bisiklet sürün.pandemiden dolayı dışarıda insanlarla iş hariç vakit geçirmiyorum ve o kadar mutluyum ki.

Bazen iki çocukla sıkılmaya bile fırsat kalmıyor ama sizin ne kast ettiğinizi ben anladım banada çok oluyor, böyle napsam bazen olduramiyorum. Eskisi gibi arkadaşlarla oturup a konudan Z konuya kadar fikir paylaşmayı özledim ki aglayabilirim şimdi ayda bir kere oda denk getirirsek iki kişi olarak buluşup bir saat kahve içiyoruz, genelde yine konular evden çocuktan açılıyor. Başka konulara girmek istedigim zaman karsimdaki sıkılıyor gibi geliyor bana, derine inmeyelim yüzeyde kalalım gibi...

Hava 8 derece ve çok rüzgarli, çocukları sıkı giydirip dışariya çıkıyoruz çünkü bunalmaya basladim...dogayi seyredip düşünceleri akışına bırakmak iyi geliyor...yinede konuyu takipteyim.

Ben kendimi yürüyüşe çıkarıyorum.Kulaklıklarımı takıyorum.Muguma mis gibi kahve atıyorum kendimi.Önceden kütaphaneye uğrar kitap karıştırır biraz oturur okurdum.Vakit geçirirdim.Şİmdi virüsten gitmiyorum.
Kurs baksanız.Virüs ortamında varmı?Olsa gitmek mantıklımı bilmiyorum.Aslında yalnızda yapılabilecek şeyler var ben önceden avm gezer sakin bir yerinde kendiime birşeyler ısmarlar otururdum.Şimdi birçok şey virüsten değişti.Bisiklet var benimde aklımda ama maalesef bütçem yok sizin imkanınız varsa bisiklet sürmek ne şahane bir aktivite.

Benim yalnızlıkla problemin yok da yalnız kadın olmakla problemim var. Doğaya kaçmayı çok severim. Ama kaçamıyorum çünkü çakallar sırtlanlar.... Şehir içinde parklarda takılıyorum öyle olunca. Kitap okuyorum, müzik dinliyorum, spor yapıyorum...

İş bulun çalışın. Hem evde oturup hem bunalmak nasıl oluyor anlamadım

Bir de çok sakin, sadece belirli müdavimlerinin takıldığı çay bahçeleri oluyor. Yani şu süreçte kalabalık yerleri tercih etmek uygun olmayacağı için. Yanınıza sevdiğiniz bir kitap alıp dışarıda okumayı da deneyebilirsiniz. Bazen evde odaklanamadığım kitabı dışarda daha okuyabiliyorum.

Teşekkür ederim önerileriniz için. Kendime birkaç haftalık plan yaptım.

Hanımlar, çok yazdım ama anlamadığım bi şekilde farklı tarafa çekildi demek istediğim. Ben kendimle kalmaktan sıkılmıyorum, ev iş arası rutin beni çok sıktı ve mutsuz olmaya başladığım için bu konuyu açtım. Evde de dışarıda da yapılacak çok şey var ama sağlıklı kafayla :)

Planlamanızı merak ettim doğrusu. Belki bizim de feyz alabileceğimiz yeni maddeler vardır listenizde. Ben sizi çok iyi anlıyorum; şöyle ki normalde yalnız zaman geçirmekten son derece zevk alan, hatta bunu tercih eden biriyken özellikle bahsettiğiniz ev-iş rutini ve bunu şu an dayatma gibi yaşamamız (yani normalde asla öyle hissetmeyecekken) inanın ki beni de, belki buradaki başka bir çok üyeyi de aynı ruh haline sürüklüyor dönem dönem. Belli dönemsel süreçlerde de böyle hissetmek kadar doğal bir şey yok bence. Dolayısıyla bu konuda farklı öneriler gelmesini ben de destekliyorum ve önemsiyorum.

Bu hafta için 2 oyuna bilet aldım. Toplu taşımadan ürküyorum ama nerdeyse 7 aydır hiç oyun izlemedim kesin çok iyi gelir. Hafta sonu cumartesi günü sabahtan kumaş ve dikil malzemesi almaya gidicem, yapabilirsem tüm gün dikiş dikmek istiyorum. Pazar günü sabahtan yürüyüş yapıcam öğleden sonra da kitap okumak istiyorum. (aşırı saçma biliyorum ama dışarda kitaba daha iyi konsantre oluyorum.)

Diğer hafta kırmızı oda benzeri bi dizi vardı ona başlamak istiyorum. Bi de udemy'de online eğitime katılmıştım hala bitirmedim onu bitiririm hafta içi. Cumartesi kışlık almam gereken birkaç şey var onları alırım :/ böyle böyle birkaç şey daha bulur kendimi hooop dışarı atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…