Bilmem kiBende yanlıızlık sevmeyenlerdenim. Nasıl yetiştireceğiz öyle
Him bilemiyorum ben yalnız başıma dışarıda da vakit geçirmeyi sevdiğim için yani yalnız yürümek alısveris yapmak kitapçı gezmek park ta kitap okumak vs vsGenel olarak haklısınız ama ben kendimle kalmaktan şikayetçi değilim. Kendi başıma bir şeyler yapmayı da seviyprum sadece dışarıda TEK Başıma ne yapabilirim diye tavsiye istedim
spor yapin,
yanliz kosun, bisiklet sutun veya spor salonuna gidin.
kutuphane, muze ziyareti yine yanlizken cok super gider.
Teşekkür ederim önerileriniz için. Kendime birkaç haftalık plan yaptım.
Hanımlar, çok yazdım ama anlamadığım bi şekilde farklı tarafa çekildi demek istediğim. Ben kendimle kalmaktan sıkılmıyorum, ev iş arası rutin beni çok sıktı ve mutsuz olmaya başladığım için bu konuyu açtım. Evde de dışarıda da yapılacak çok şey var ama sağlıklı kafayla :)
Planlamanızı merak ettim doğrusu. Belki bizim de feyz alabileceğimiz yeni maddeler vardır listenizde. Ben sizi çok iyi anlıyorum; şöyle ki normalde yalnız zaman geçirmekten son derece zevk alan, hatta bunu tercih eden biriyken özellikle bahsettiğiniz ev-iş rutini ve bunu şu an dayatma gibi yaşamamız (yani normalde asla öyle hissetmeyecekken) inanın ki beni de, belki buradaki başka bir çok üyeyi de aynı ruh haline sürüklüyor dönem dönem. Belli dönemsel süreçlerde de böyle hissetmek kadar doğal bir şey yok bence. Dolayısıyla bu konuda farklı öneriler gelmesini ben de destekliyorum ve önemsiyorum.
Sayenizde o kadar güzel bir site keşfettim ki, ne kadar teşekkür etsem azİienstitü'den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?