• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız olduğum için üzülüyorum

keşke bilsem… malesef ne yapacağımızı bende bilmiyorum. ben senelerce kandırıldım evlenicez evlenicez dedi ama neler yaşadım üzüp gitti evlenicekmiş şimdi kendisi başkasıyla mesela. ben hiç umurunda değilim onun. terapiye o kişi yüzünden başladım çok defa gittim 20 - 25 seans falan. farklı terapistlere. ama olmuyor. anlık rahatlama sağlıyo. terapi bitince ertesi gün 1 gün sonra yine aynısın. çünkü yaşadığın durum değişmiyor. durum değişmedikçe de aynı üzüntüyü yaşamaya devam ediyoruz :KK43: dua da ediyorum. herhangi biriyle evlenmek mi lazım hiçbişey hissetmeden :KK43: herkes önüne bak hayatına bak falan diyor
Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın yapacak bir şey yok. Ailem izin vermedi benim de. Sevdiğimle görüştürmediler. Şimdi oğlan da istemiyor beni. Haklı da :(

Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın yapacak bir şey yok. Ailem izin vermedi benim de. Sevdiğimle görüştürmediler. Şimdi oğlan da istemiyor beni. Haklı da :KK43:
zaten ailelerimizinde yaşadıklarımıza etkisi var malesef :( benimde daha önce öyle oldu benim istediğimi istemediler. sonra kendilerininde onayladığı kişi işte bana neler yaşattı. bence üzülme belki daha iyisi çıkacaktır karşına?

zaten ailelerimizinde yaşadıklarımıza etkisi var malesef :KK43: benimde daha önce öyle oldu benim istediğimi istemediler. sonra kendilerininde onayladığı kişi işte bana neler yaşattı. bence üzülme belki daha iyisi çıkacaktır karşına?
İnşallah, maalesef yapacak bir sey yok. Benim tek istediğim sevdiğim insana bir kere de olsa şans vermeleriydi. Hemen evlenecek değilim ya. Zaten elimde garanti bir mesleğim olmadan evlenmem

Cok genc degilsin ama cok yasli da degilsin. Benden sana tavsiye: altin gunleri acayip bir sosyal agdir. Belki annenle bir altin gunune gidip 2 3 servise yardimci olsan birileri bir tanidigina onerir ve ciddi bir iliskin olur. Ben arkadasin babannesinin evine gitmistim orada namaz kilip babanneyle cokca sohbet etmistim kadin bana hemen koca buldu evlendim 2 ayda 🤣 ustelik 89 yasinda bu teyze.
Vayy be.ben o işlerden bir şey olacağını sanmıyordum.sözde genciz herşeyden anlıyoruz ya bir de eski nesili beğenmiyoruz.ne varsa yine onlarda var.bir de pişkin pişkin konuşuyoruz.kendi işimizi halletmekten aciziz.yok istediğinizi giyecekmişiz de istediğimizi yapacakmışız da.sanki çok matah birşeyler oldu bu kadar kimse kimseye karışmayınca.bu sefer de fazla karışmıyorlar işte.😀😀.eskidenn bir dekolte falan giyince erkekler bir bakardi, ilgilenirdi, şimdi çıplak gezsen boş.dönüp bakan yok.beğenmedimler gelir ama gerçekler.keşke bu kafar modernleşmeseydik.

Vayy be.ben o işlerden bir şey olacağını sanmıyordum.sözde genciz herşeyden anlıyoruz ya bir de eski nesili beğenmiyoruz.ne varsa yine onlarda var.bir de pişkin pişkin konuşuyoruz.kendi işimizi halletmekten aciziz.yok istediğinizi giyecekmişiz de istediğimizi yapacakmışız da.sanki çok matah birşeyler oldu bu kadar kimse kimseye karışmayınca.bu sefer de fazla karışmıyorlar işte.😀😀.eskidenn bir dekolte falan giyince erkekler bir bakardi, ilgilenirdi, şimdi çıplak gezsen boş.dönüp bakan yok.beğenmedimler gelir ama gerçekler.keşke bu kafar modernleşmeseydik.
bacım senin 2 tane sevgilin vardı ve birinin diğer sevgilinden haberi de vardı ya.. yani sizin kıskançlık konusu biraz farklı sanki…

karamsar buldum yazınızı. yaşınız genç. ama bu tarz evlenememe konularına gelen "evlilik mükemmel değil" yorumlarını gereksiz buluyorum. böyle bir teselliye ihtiyaç yok ki. buraya evlenmek istediğni yazan çoğu kişi evlilik hakkında kara kara düşünüp de yazıyor zaten. artısını eksisini insan tahmin eder az çok.
sorununuza çözümüm: network.
iş de koca da arkadaş da, neredeyse hayatta çoğu şey insan bağlantısıyla bulunur. bağlantılarınız size iyi bir boyacıyı da bulur, kocayı da. eğer çevreniz genişse vs zaten isteğinizi dillendirebilirsiniz. en azından tanışma fırsatınız olur.

karamsar buldum yazınızı. yaşınız genç. ama bu tarz evlenememe konularına gelen "evlilik mükemmel değil" yorumlarını gereksiz buluyorum. böyle bir teselliye ihtiyaç yok ki. buraya evlenmek istediğni yazan çoğu kişi evlilik hakkında kara kara düşünüp de yazıyor zaten. artısını eksisini insan tahmin eder az çok.
sorununuza çözümüm: network.
iş de koca da arkadaş da, neredeyse hayatta çoğu şey insan bağlantısıyla bulunur. bağlantılarınız size iyi bir boyacıyı da bulur, kocayı da. eğer çevreniz genişse vs zaten isteğinizi dillendirebilirsiniz. en azından tanışma fırsatınız olur.
Nasıl dillendirmeli peki bu istediği? Ne demeli? Biliyorsunuz bizim toplumumuzda kızlar bir tık ayarı kaçırırsa adımız koca meraklısına çıkabiliyor.

Nasıl dillendirmeli peki bu istediği? Ne demeli? Biliyorsunuz bizim toplumumuzda kızlar bir tık ayarı kaçırırsa adımız koca meraklısına çıkabiliyor.
Kocamı ben buldum ilk adımı ben attım 😄Beni tanistirdiklari kişilere içim isinmadi yada bı şekilde onların da bana isinmadi ki olmadi sonra sosyal medyada bı adam gördüm maviş boncuk gözlü Tarık Akan gibi yakışıklı resmen aşık oldum dedim ben bununla evlenicem sonra ona merhaba dedim oda cevap verince konuşma ilerledi zaten aynı şehirde yarım saat mesafede oturuyormuş görüştük Nisan'da tanıştık temmuzda nişan yaptık 45 gün sonra Ağustos'ta evlendik iki yıldır evliyim çok şükür mutluyum darısı evlenmek isteyenlerin başına 🤲

ne kadar söylesek de belki de senin açından bakamayız seni anlayamayabiliriz belki bilmiyorum.
Ama yaşın gerçekten buna üzülmek için o kadar küçük ki.
Zaten 23te mezun oluyoruz diyelim okuduğumuzda işti kpssydi oydu buydu oluyoruz 25. Şurada 1-2 sene mi kafaya takacağız.

Hani bir söz dolanıyor kimisi 25te evlenir 30 olmadan boşanır kimisi mezun olur olmaz iş bulur ama yıllarca aynı yerde kalır kimisi 30 yaşında üniversite okur ama CEO olur.

Zaman kişisel bir şey. Kıyas yapabileceğimiz bir şey değil.

Ben de 25te yaptım evliliğimi. Bana da arkadaşlarim imreniyordu bir çok arkadaşım hatta söylemişti ilk senden heveslendim evliliğe diye. Şimdi onlar mutlu. Ki hep mutlu olsunlar. Ben boşandım. he bana göre boşanmak daha mutlu edici bir olay ama bu kısmı başka konu :D

Yani demem o ki. Gerçekten La Tahzen! Üzülme!

evlenince ne değişecek zannediyorsunuz çok merak ediyorum. Bir dünya sorumluluğunuz artacak. Hem iş hem ev derken kendinize ayıracak vaktiniz kalmayacak. Bide üstüne çocuk eklenince Allah Allah yani. Bi zamanlar ben de evlenmeyi çok istiyordum tam vazgeçtim akışa bıraktım derken evlendim. Dünya kaç köşeymiş gördüm 😂😂 şimdi çocuk ne zaman diye soruyorlar hayatta yapmam. Zaten kendime kalan bi avuç zaman onu da harcayamam bazen sinirlenip benim çocuğum olmuyor bile diyorum. Bol bol kendinizle ilgilenin düzenli masaja bile gidin. Kaderinizde evlilik varsa o gün geldiğinde kendinize ayıracağınız vakitlere çok ihtiyacınız olacak 😂

Bende evlendim nereden evlendim evlilik bu kadar kötü birşey miydi diyip günler günler üzüle üzüle yaşamış biriyim. Şimdi kucağımda yavrum ile eskiden ona buna imrenip yanlış eş seçmenin cezasını çekiyorum. Boşanma sürecindeyim. Boşanmak evlenmekten zor. O yüzden düzgün bir adam karşına çıkmıyorsa üzülmeyi bırak. Belki de Allah seni koruyor. Belkide iyi bir nasibin vardır herkesin sonu kötü olacak diye bir şey yok tabi ben kötü bir tecrübe yaşadım karamsar bakıyorum aldırma. Güzel şeyler zaman alır. Çalış gez paranı ye yaşamaya bak.
Siz neden boşanıyorsunuz :(
kızınız kaç yaşında

Biz daha evlenecek bir kişi bulamıyoruz.buara dizi dizi maşallah.o da can sıkıcı.erkek bir de.sözde biz talep görüyorduk.
seni evlenilecek kız olarak görmüyorlar tüm şehirde adın çıkmış kim alsın seni?

B Berryhibiscus soru sahibi daha gençsin. arayan bulamaz bu işlerde. akışına bırak beklentilerini düşük tut.

çekişmeli mi?
adım atmadı hiç peki?
Anlaşmalı ayrılalım dedi. Gelip gittiğinde boşanmanın adını geçirmiyor. Çocuğu alacağım sana göstermeyeceğim diye beni tehdit ettiği için baroya başvurup adli yardım ile avukat aldım. Davayı açtım. Kapıya dayanır diye korktuğum için şimdilik birşey söylemedim. Celp gidince öğrensin.

Anlaşmalı ayrılalım dedi. Gelip gittiğinde boşanmanın adını geçirmiyor. Çocuğu alacağım sana göstermeyeceğim diye beni tehdit ettiği için baroya başvurup adli yardım ile avukat aldım. Davayı açtım. Kapıya dayanır diye korktuğum için şimdilik birşey söylemedim. Celp gidince öğrensin.
kendi evnde miisn?
ailen var mı destek olacak. çalışıyor musun

Back
X