• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız olduğum için üzülüyorum

Aynı yastayiz evliyim on aylık kızım var. Çocuk sahibi erken olmamın nedeni tamamen kadın doğum uzmanlarının tavsiyesiyle oldu belki çocuğum sonra olmayacak. Şu an çocuk bakarken akıcı İngilizce konusamadigim için ona çalışıyorum ve inanın mahvoluyorum. Üç yıllık çalışma hayatım var ve sektör değiştireceğim çocukla eski düzende çalışmam çok zorlayacak.

Bunları anlatmamin sebebi şu yaşınız çok genç siz kendinizi yetiştirmeye odaklanın . Yeni diller öğrenin daha uygun işi bulun ve enerjiniz değişsin sürekli bu konuda mutsuz ve huzursuz hissederseniz daha çok içe kapanacaksiniz.Suslenin puslenin arkadaşlarınızla buluşun hiç olmadık anda çıkagelir doğru kişi . İnsan ömrü seksen , doksan yıl oldu daha 27 o kadar genciz ki . Kendinizi uzdugunuze değmez

Kocamı ben buldum ilk adımı ben attım 😄Beni tanistirdiklari kişilere içim isinmadi yada bı şekilde onların da bana isinmadi ki olmadi sonra sosyal medyada bı adam gördüm maviş boncuk gözlü Tarık Akan gibi yakışıklı resmen aşık oldum dedim ben bununla evlenicem sonra ona merhaba dedim oda cevap verince konuşma ilerledi zaten aynı şehirde yarım saat mesafede oturuyormuş görüştük Nisan'da tanıştık temmuzda nişan yaptık 45 gün sonra Ağustos'ta evlendik iki yıldır evliyim çok şükür mutluyum darısı evlenmek isteyenlerin başına 🤲
Amin teşekkürler ❤️ kaç yaşındaydınız peki eşiniz ne iş yapıyordu nasıl güvendiniz? Bana da sosyal medyadan yazan çok kişi oluyor içlerinden bir iki tanesini beğeniyorum da ama sosyal medya işte güvenemediğimden konuşmuyorum

Evlenmek isteyen birine evliliği b.klamak nası bi mantık ya?
Bende evlenmek istiyorum mesela ve evliliği kötüleyenler olunca "aaa tamam o zaman yeaa" diye düşünüp vazgeçmiyorum.
Evlilikten şikayet edenler bi boşanabilir mi lütfen?
Yani birisi bişey isteyince o kişiyi ondan vazgeçirmeye çalışmak çok saçma.
Ve ayrıca 27 öyle çok erken falan da değil.
Bi anda 30 oluyorsun ve bi bakıyorsun ki hala yalnızsın.
Nerden biliyorsun diye sormayın, bi arkadaşımdan. 🤷🏻‍♀️🥲

keşke bilsem… malesef ne yapacağımızı bende bilmiyorum. ben senelerce kandırıldım evlenicez evlenicez dedi ama neler yaşadım üzüp gitti evlenicekmiş şimdi kendisi başkasıyla mesela. ben hiç umurunda değilim onun. terapiye o kişi yüzünden başladım çok defa gittim 20 - 25 seans falan. farklı terapistlere. ama olmuyor. anlık rahatlama sağlıyo. terapi bitince ertesi gün 1 gün sonra yine aynısın. çünkü yaşadığın durum değişmiyor. durum değişmedikçe de aynı üzüntüyü yaşamaya devam ediyoruz :KK43: dua da ediyorum. herhangi biriyle evlenmek mi lazım hiçbişey hissetmeden :KK43: herkes önüne bak hayatına bak falan diyor
Bende sizi gibiyim , 38 yaşındayım 4 yıllık ilişkim bitti bu yaştan sonra bir daha tanış anla sev çocuk için bile geç kaldım çok üzülüyorum bu duruma.biz kadınlar duygularıyla yaşıyoruz erkekler gibi değiliz, 6 ay oldu ayrılalı kimseyi alamicakmisim hayatıma gibi geliyor

27 yasımdayım ve çoğu arkadasım hala bekar.. Ve bence bu çok normal bir durum. Herkes evlenecek kadar kafasının uyduğu güzel huylu bir insan evladıyla kolay kolay karsılasmıyor. Ben eşimle tanısmasaydım muhtemelem ben de hala bekardım :D çünkü cidden evlenmek isteyen kendini ailesine adayacak genç erkek yok gibi birşey. Genelde erkekler 35 civarı bu kafaya giriyor diye dusunuyorum...

Amin teşekkürler ❤️ kaç yaşındaydınız peki eşiniz ne iş yapıyordu nasıl güvendiniz? Bana da sosyal medyadan yazan çok kişi oluyor içlerinden bir iki tanesini beğeniyorum da ama sosyal medya işte güvenemediğimden konuşmuyorum
Ben de sosyal medyadan tanıstım ama 45 gn değil 3.5yıl sonra evlendim bu kadar güven tehlikeli birkaç ayda kimse kimsenin huyunu suyunu tanıyamaz 😄 hanımefendiye iyi insan denk gelmiştir olabilir tabi böyle şeyler siz yine de birkaç yıl tanıyın tanıstığınız kişiyi :D

Bende sizi gibiyim , 38 yaşındayım 4 yıllık ilişkim bitti bu yaştan sonra bir daha tanış anla sev çocuk için bile geç kaldım çok üzülüyorum bu duruma.biz kadınlar duygularıyla yaşıyoruz erkekler gibi değiliz, 6 ay oldu ayrılalı kimseyi alamicakmisim hayatıma gibi geliyor
banada öyle geliyor yabancı gibi herkes zaten. bes yil bir adama verince insan dünyadanda kopuyor. ama o şerefsiz gitti bak hemen başkasına. umursamıyolar malesef. olan kadınlara oluyo. ben hasta oldum üzüntüden onun umrunda değil yeni aşklara yelken açmış

Kardeşim ben de böyleyim. İnsanlar iyi kötü yuvasını kuruyor. Ben kendimle baş başayım. Ama hayırlısı diyelim. Çok kötü bir evlilik yaparsın burnundan gelir

Hala evlilik yoluna gireceğim biri yok. En yakın arkadaşımla konuşurken bile içten içe imreniyorum ağlayasım geliyor. Kendisinin karşısına tam istediği gibi biri çıktı.

Ben ise hep aynıyım. Beğendiklerim beni beğenmiyor olmaz dediklerim karşıma çıkıyor. Dualar ediyorum ama umudum kalmadı artık. Sadece işle hobiyle bu hayat devam edemiyor yani. Herkes çoluk çocuğa karışmış. Burada kötü hikayeler görüyoruz fakat bununla mukayese etmeyin. İyi bir evlilik bu dünyada insana bahşedilmiş büyük bir ödül bence. Bazen de kaderimde yok demek ki diyorum. Sizden yardım istemiyorum tabii ama belki söyleyeceğiniz birkaç cümle beni rahatlatır ve içimi dökmüş olurum. Yaşım 27 nin ortası bu arada
neden kendine haksızlık ediyorsun çirkin olduğunu felan mı düşünüyorsun

Evlenmek isteyen birine evliliği b.klamak nası bi mantık ya?
Bende evlenmek istiyorum mesela ve evliliği kötüleyenler olunca "aaa tamam o zaman yeaa" diye düşünüp vazgeçmiyorum.
Evlilikten şikayet edenler bi boşanabilir mi lütfen?
Yani birisi bişey isteyince o kişiyi ondan vazgeçirmeye çalışmak çok saçma.
Ve ayrıca 27 öyle çok erken falan da değil.
Bi anda 30 oluyorsun ve bi bakıyorsun ki hala yalnızsın.
Nerden biliyorsun diye sormayın, bi arkadaşımdan. 🤷🏻‍♀️🥲
Eee ne desin insanlar.evet yalnızlık felaket.hayatın bomboş geçiyor.keşke bu şekilde yaşayacaksan hiç yaşamasan, biz bulduk valla sen derdine yan mı desinler 😒. Hatta ileride bulacağın bile kesin değil, sen intihar et en iyisi, pis kısmetsiz mi desinler.sanki bulamayanların suçlusu buradaki üyeler.sanki onlar bulacak da bulmak istemiyor.bahanelere sığınıyor.evet evlilik çok önemli deseler kısmet mi çıkacak arkadaşlara.elden birşey gelmiyor işte.

Eee ne desin insanlar.evet yalnızlık felaket.hayatın bomboş geçiyor.keşke bu şekilde yaşayacaksan hiç yaşamasan, biz bulduk valla sen derdine yan mı desinler 😒. Hatta ileride bulacağın bile kesin değil, sen intihar et en iyisi, pis kısmetsiz mi desinler.sanki bulamayanların suçlusu buradaki üyeler.sanki onlar bulacak da bulmak istemiyor.bahanelere sığınıyor.evet evlilik çok önemli deseler kısmet mi çıkacak arkadaşlara.elden birşey gelmiyor işte.
Ay ne alaka ferhans bu dediklerin jxjsxnsk

27 yaşındasın ve evlenemedim diye karamsara bağlıyorsun hemiiiii ay ben ölem o zamaaaannn:) evet sevgilim var ama evlenmedim diye hiç bu kadar tasalanmadım tövbe bismillah:)

Hala evlilik yoluna gireceğim biri yok. En yakın arkadaşımla konuşurken bile içten içe imreniyorum ağlayasım geliyor. Kendisinin karşısına tam istediği gibi biri çıktı.

Ben ise hep aynıyım. Beğendiklerim beni beğenmiyor olmaz dediklerim karşıma çıkıyor. Dualar ediyorum ama umudum kalmadı artık. Sadece işle hobiyle bu hayat devam edemiyor yani. Herkes çoluk çocuğa karışmış. Burada kötü hikayeler görüyoruz fakat bununla mukayese etmeyin. İyi bir evlilik bu dünyada insana bahşedilmiş büyük bir ödül bence. Bazen de kaderimde yok demek ki diyorum. Sizden yardım istemiyorum tabii ama belki söyleyeceğiniz birkaç cümle beni rahatlatır ve içimi dökmüş olurum. Yaşım 27 nin ortası bu arada
Boş ver be yavrum, hayatının baharındasın. 59 yaşındayım 2.nci evliliğim, kocamdan boşanmak için dava açtım, yalvardı yakardı, çok değiştim dedi, affettim. Ama değişen bir şey yok, eşek aynı eşek. Onu affettigim için pişmanım, aynı sebeplerden tekrar dava açamıyorum. Katlanmak zorunda olduğum bir evlilik. Bunları yasamak istermisin? Bekarlık sultanlık, keyfine bak. Geçmişe dönebilsem hiç evlenmezdim. Ağız tadını bozma hiç, seks ve çocuk için.

banada öyle geliyor yabancı gibi herkes zaten. bes yil bir adama verince insan dünyadanda kopuyor. ama o şerefsiz gitti bak hemen başkasına. umursamıyolar malesef. olan kadınlara oluyo. ben hasta oldum üzüntüden onun umrunda değil yeni aşklara yelken açmış
Ne kadar oldu ayrılalı...

Ne kadar oldu ayrılalı...
10 gün oldu. 10 gün önce konuştuğumuzda dediki anneme söyledim bana kız bul evlenicem dedim dedi bana. bu konuşmadan 1 hafta sonra konuştuğumuzda dediki buldular tanıştım ilk görüşte sevdim her şey çok güzel gidiyor 1 buçuk aya evleniyorum dedi.

10 gün oldu. 10 gün önce konuştuğumuzda dediki anneme söyledim bana kız bul evlenicem dedim dedi bana. bu konuşmadan 1 hafta sonra konuştuğumuzda dediki buldular tanıştım ilk görüşte sevdim her şey çok güzel gidiyor 1 buçuk aya evleniyorum dedi.
Annesinin bulduguyla evlenenden hayır gelmez. Bunu çok iyi anladım. Şükret bence

Yaşınız gayet genç canım sıkıntı etme rabbim doğru kişiyi mutlaka karşıniza çıkaracaktir

Back
X