Yalnız sahura kalkanlara selam olsun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oglunuz insallah ilerde size eslik eder belki torunlu tombalakli sahurlar yaparsiniz kim bilir? :)

Hayat bu , hep tek düze gitmiyor.. bir bakmışsınız ertesi senelerde sofranıza bir yavru daha eklenmiş mutlu bir yuvanız olmuş yeniden. Kim bilir..
Olmasa da güzel bir yavrunuz var, çok değil bir kaç yıl içinde sizin en yakın arkadaşınız olacak.
Allah güçlüklerinizi kolaylaştırsın.

Hayattasınız,
sağlıklısınız,
Allah oruç tutmayı nasip etmiş,
Böyle zor bir ibadeti idrak edecek şuurunuz mevcut,
Sofranıza peynir-ekmek koyacak ekonomik gücünüz var,
Sağlıklı bir evladınız var,
Huzursuz bir evlilikten,geçimsiz bir eşten kurtulmuşsunuz,
Aslında şükredecek ne çok şeyiniz var.
Varsın sahuru yalnız yapmış olun.
İnsan nasıl bakarsa öyle görür kendini, etrafındakileri ve evreni.
Olumlu düşünmeyi gerekirse bir ödev haline getirin kendinize.
Allah evladınızla ve sevdiklerinizle nice Ramazanlar geçirmeyi nasip etsin.

Slm kızlar... Kalktım, tek başıma sahur yapıyorum... Ramazanın en güzel yanı değil midir kalabalık aile sofraları.. Ben hep bunu hayal ettim, bunu istedim,bunun için evlendim.. Ama ne oldu daha da yalnız kaldım hatta tek kaldım... Boşanma aşamasındayım, belki bu yüzden drama bağladım.. Aileme yakın oturuyorum, iftarı onlarla yapıyorum.. Ama sahur, yalnızlığımı, tek kalışımı, yalnız bir aile olduğumu yüzüme çarpıyor..Bir oğlum var şimdilik bana eşlik edemiyor, henüz 2.5 yaşında... Aslında ben bu süreci turlara katılıp, gezmekten düşünmeye fırsat bulmadan atlatmak isterdim ama oğlum yollarda perişan olmasın diye oturup yalnızlığımla yüzleştim...siz nasıl atlatttınız bu süreci... Kitap okuyorum, çalışıyorum

Not:konunun ortasında yazı rengim ne oldu anlamadım...
Dün, boşanmış bir arkadaşım, yalnız iftar yapıyorum diye ağlıyordu. Bir annesi vardı onu da kaybetti. Keşke çocuğum olsaydı da öyle boşansaydım diye de ağladı. Sizin aileniz varmış, en büyük zenginlik. Kardeş, anne, baba.. Bir tanesi bile olsa, çok büyük zenginlik. Benim eşim oruç tutmuyor, ben de her gece yalnız yiyorum, ben iftarımı yaptıktan sonra geliyor, hiç dert etmedim, daha iyi tv izleyerek, keyif yapıyorum. Ne bileyim kalabalık aile soframda da hep huzursuzluk vardı bekarken. Belki ondandır hep yalnızlığı sevdim.

Dün, boşanmış bir arkadaşım, yalnız iftar yapıyorum diye ağlıyordu. Bir annesi vardı onu da kaybetti. Keşke çocuğum olsaydı da öyle boşansaydım diye de ağladı. Sizin aileniz varmış, en büyük zenginlik. Kardeş, anne, baba.. Bir tanesi bile olsa, çok büyük zenginlik. Benim eşim oruç tutmuyor, ben de her gece yalnız yiyorum, ben iftarımı yaptıktan sonra geliyor, hiç dert etmedim, daha iyi tv izleyerek, keyif yapıyorum. Ne bileyim kalabalık aile soframda da hep huzursuzluk vardı bekarken. Belki ondandır hep yalnızlığı sevdim.
Ya bende de öyleydi.. O yüzden evlenip huzurlu kalabalık ailem olmasını hayat etmiştim, ama olmadı... Olmayınca olmuyor demek ki..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X