Yalniz tatile cikmak sorunsali

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.598
1.727
133
Kafa dengi arkadasim yok.Olanlar da ya evli ya da maddi durumlari iyi degil.Tatile daha once yalniz gitmedim. Kafa dagitmaya da cok ihtiyacim var. En iyisi yalniz cikmak.Ama cok çekiniyorum.Yalniz tatil keyifli midir sizce?Onerir misiniz?Neleri onerirsiniz?

bence hic keyifli olmaz en azindan ben sevmem yalniz tatile gitmeyi.mesela guzel bisey gorursun yanindakine gosterirsin,komik bi olay olur beraber gulersiniz.boyle cok cazip gelmedi.yalniz gidersem şu sekil olabilir turla giderim ordan biriyle tanisirim ama baska turlusu olmaz

Tek başıma yolda yürüsem herkes bana bakıyor gibi hissederim, bana göre değil ama çoook seven arkadaşlarım var

Kafa dengi arkadasim yok.Olanlar da ya evli ya da maddi durumlari iyi degil.Tatile daha once yalniz gitmedim. Kafa dagitmaya da cok ihtiyacim var. En iyisi yalniz cikmak.Ama cok çekiniyorum.Yalniz tatil keyifli midir sizce?Onerir misiniz?Neleri onerirsiniz?
Tatil derken otel mi yoksa tur felanmi yalnızsanız tur mantikli bende bu sene ablamla ikimiz gitcez otele bizde baya düşündük acaba sıkılırmıyiz diye çünkü her sene kuzenler katılırdı ama karae verdik otele gidiyoruz bakalim artik sizde bize katılın :))

Bence hiç keyifli olmaz yalnız tatil.. Günübirlik tur bile yalnız gittiğimde çekilmedi..

Bence bu durum kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. Ben mesela tek başına tatil yapmayı sevmeyen gruptanım. Size gelince eğer tatil anlayışınız deniz,kum,güneş ise güzel bir otel ayarlayıp gayette kafanızı dinleyebilirsiniz diye düşünüyorum. Yani tek başıma tatil sevmem ama şu an bana bile bu durum cazip geldi düşünün 😂 Şimdiden iyi tatiller dilerim. 🥰

Turla gidin bence. Orada gruptan bir sürü insanla tanışıyorsunuz sohbet muhabbet derken vakit geçiyor zaten. Sıkılmazsınız merak etmeyin:)

Tatil derken otel mi yoksa tur felanmi yalnızsanız tur mantikli bende bu sene ablamla ikimiz gitcez otele bizde baya düşündük acaba sıkılırmıyiz diye çünkü her sene kuzenler katılırdı ama karae verdik otele gidiyoruz bakalim artik sizde bize katılın :))
Ikisi de olabilir.

Bence bu durum kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. Ben mesela tek başına tatil yapmayı sevmeyen gruptanım. Size gelince eğer tatil anlayışınız deniz,kum,güneş ise güzel bir otel ayarlayıp gayette kafanızı dinleyebilirsiniz diye düşünüyorum. Yani tek başıma tatil sevmem ama şu an bana bile bu durum cazip geldi düşünün 😂 Şimdiden iyi tatiller dilerim. 🥰
Tesekkurlerr.

Aynı durumda olan bir arkadaşım var.
Bir tur ile anlaştı.
Akdeniz ve Ege’yi gezecek bu ay.
Turlarda zaten illa ki konuşacak insanlar bulurum diyor.
Ve tek başına tatili öneren herkes zaten bu kafada.
Bence yalnız değilsiniz bu konuda.
Siz de turların düzenlediği programlardan birine katılın.
Tatil şart.

Bazı otellere tek erkek almıyorlar
Onları tercih ederdim herhalde
Bir de halk plajlarında abaza kaynıyor, özel plajı olan otelleri tercih ederdim.

Ben tek tatili sevmiyorum ama sevenler ve oldukça keyif alanlar var.

Valla önceden olsa yanliz tatil yapilmaz derdim derdim ama iki canavar ( 14 ve 6 yasinda iki erkek) annesi olarak kesinlikle tek basima bi otel tatiline ihtiyacim var hic te sıkilmazdim yer icer sezlongda yayilir saçma animasyonlari izleyip güler bol bol uyurdum sessiz sakin ve huzurlu turlarda iyi fikir olabilir ama ben olsam oteli tercih ederim

Back
X