• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnız ve caresizim koskoca dünya da. . .

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
..derdiniz ve sıkıntılarınızı en yakın zamanda atmanızı nasip etsin ..

Son düzenleme:
Ayy canım beniim sana nolduu, kıyamam ben sana. Bütün dualarım senden yana canım benim Alllah gönlüne göre versin , tez zamanda barışmayı nasip etsin, huzur versin, sağlık versin, bol bol mutluluk versin, bütün gönlünün muradını versin.Amin.

Ayy canım beniim sana nolduu, kıyamam ben sana. Bütün dualarım senden yana canım benim Alllah gönlüne göre versin , tez zamanda barışmayı nasip etsin, huzur versin, sağlık versin, bol bol mutluluk versin, bütün gönlünün muradını versin.Amin.

cok cok sagol canım ya ..Allah razı olsun .. bütün güzellikleri Allahım sanada nasip eder inşallah canım .. güzel dileklerin için cok tesekkür ederim .

Eğer onun sana olan sevgisinden eminsen hiç üzülme , döner dolaşır seni bulur çünkü.

madem siz yıprattınız ilişkiyi tekrar toparlamakta sizin elinizde
Allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
Kimse yalnız ve çaresiz değil bunu hiçbir zaman unutma

Senin yaşadıklarını ben de yaşadım inan yakın bir zamanda benim yaptığım saf hatalarım yüzünden bitti herşey..Yalvardım yakardım bi şans daha istedim çünkü istemeden yaptığım hatalardı..Ama kırılınca düzelmiyor işte bazı şeyler..

Sana tek tavsiyem yalnızsan Allaha sığın..O senin bütün yalnızlığını alacaktır emin ol..Gece 12 den sonra bi abdest al içinden gelerek duanı et..Dileğini dile..inan rahatlıyacaksın..Allahım inşallah sıkıntını giderir :71:

Kimse yalnız ve çaresiz değil bunu hiçbir zaman unutma

Senin yaşadıklarını ben de yaşadım inan yakın bir zamanda benim yaptığım saf hatalarım yüzünden bitti herşey..Yalvardım yakardım bi şans daha istedim çünkü istemeden yaptığım hatalardı..Ama kırılınca düzelmiyor işte bazı şeyler..

Sana tek tavsiyem yalnızsan Allaha sığın..O senin bütün yalnızlığını alacaktır emin ol..Gece 12 den sonra bi abdest al içinden gelerek duanı et..Dileğini dile..inan rahatlıyacaksın..Allahım inşallah sıkıntını giderir :71:
cok tesekkür ederim cok sagol..zaten Allahtan baska kimimiz varki bir tek o anlar halimizden .
Rabbim sana da yardım etsin bundan sonra iyi şeylerle karsılasırsınız umarım .Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amin..

Her Şerde Bir Hayır Vardır Unutma..
Hep Hayırlısını Dile..

Herşey Gönlünce Olsun..:38:

Perimle sana özel msj attım bi bak istersen umarım faydalı bişiler bulursun..

cok tesekkür ederim cok sagol..zaten Allahtan baska kimimiz varki bir tek o anlar halimizden .
Rabbim sana da yardım etsin bundan sonra iyi şeylerle karsılasırsınız umarım .Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amin inşallah canım cümlemize..

"Kimsesiz kimse yok, herkesin var kimsesi,Kimsesiz kaldık medet ey, kimsesizler kimse
Allahım!""

ALLAH büyük tür. biraz sabır edin, dua edin, hayrılısysa inş olur:S

Amin..

Her Şerde Bir Hayır Vardır Unutma..
Hep Hayırlısını Dile..

Herşey Gönlünce Olsun..:38:

Arkadaşım çok doğru söylemişsin öncelikle hherşeyin hayırlısını istemek gerekir, Hayırlıysa olsun canım benim.
Allah'ım hepimize güç versin sıhat versin , mutluluk versin herkesin gönlünün muradını versin.

Back
X