Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım beniim sana nolduu, kıyamam ben sana. Bütün dualarım senden yana canım benim Alllah gönlüne göre versin , tez zamanda barışmayı nasip etsin, huzur versin, sağlık versin, bol bol mutluluk versin, bütün gönlünün muradını versin.Amin.
Eğer onun sana olan sevgisinden eminsen hiç üzülme , döner dolaşır seni bulur çünkü.
kurtarmak için hala bir şansınız vardırrr ... ins herşey gönlünüzce olurr
madem siz yıprattınız ilişkiyi tekra toparlamakta sizin elinizde
Allah yardımcınız olsun...
cok sagol tesekkür ederim .o fırsat elime gectiginde hersey farkı olcak die ümidim var ..
cok tesekkür ederim cok sagol..zaten Allahtan baska kimimiz varki bir tek o anlar halimizden .Kimse yalnız ve çaresiz değil bunu hiçbir zaman unutma
Senin yaşadıklarını ben de yaşadım inan yakın bir zamanda benim yaptığım saf hatalarım yüzünden bitti herşey..Yalvardım yakardım bi şans daha istedim çünkü istemeden yaptığım hatalardı..Ama kırılınca düzelmiyor işte bazı şeyler..
Sana tek tavsiyem yalnızsan Allaha sığın..O senin bütün yalnızlığını alacaktır emin ol..Gece 12 den sonra bi abdest al içinden gelerek duanı et..Dileğini dile..inan rahatlıyacaksın..Allahım inşallah sıkıntını giderir![]()
inanmak başarmanın yarısıdır demişler, bu kadar inandığınıza göre başarırsınızda.
cok tesekkür ederim cok sagol..zaten Allahtan baska kimimiz varki bir tek o anlar halimizden .
Rabbim sana da yardım etsin bundan sonra iyi şeylerle karsılasırsınız umarım .Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin..
Her Şerde Bir Hayır Vardır Unutma..
Hep Hayırlısını Dile..
Herşey Gönlünce Olsun..![]()