yalniz ve caresizim

elibili

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2016
7
1
6
34
arkadaslar ben buraya yeni uye oldum son care olarak kendimi yalniz ve caresiz hissediyorum beni kimse anlamiyor gibi okadar doluyum ki derdimi dokmek istedim gerci sanki bu dunyada bi tek ben degilim boyle dusunen ama ne yapicagimi bilemedim icim aciyor kotu his var icimde surekli aglamak istiyorum mutsuzum ne yapicami nasil dusunucegimide bilemiyorum

ağlamak üzgün olmak vs. bişeyin sonucudur, sorunun neticesidir yani.
sorunların da bize malum olamayacağına göre.
önce onları mı anlatsan da, ona göre bi yol alsak...

• Beğen
Reactions: lra
Sebebini tam olarak bilmediğin bir sıkıntı hali mi yoksa bir olay neticesinde mi?

arkadaslar ben buraya yeni uye oldum son care olarak kendimi yalniz ve caresiz hissediyorum beni kimse anlamiyor gibi okadar doluyum ki derdimi dokmek istedim gerci sanki bu dunyada bi tek ben degilim boyle dusunen ama ne yapicagimi bilemedim icim aciyor kotu his var icimde surekli aglamak istiyorum mutsuzum ne yapicami nasil dusunucegimide bilemiyorum

Profil fotoğrafınızda kullandığınız kendi resminizse aramızda dolaşan madam kılıklı adamlara üstelik belki sizi şahsen tanıyan birine yalnız, mutsuz ve ne yapacağını bilemeyen bir kadın olarak açık hedef konumundasınız malum öyleleri çok sever depresif hatunları "teselli etmeyi"...

Fotoğrafınızı değiştirmenizi öneririm.

Konunuza gelirsek sizin gibi hisseden sürüyle insan var, geçici bir ruh hali olabilir.

Değilse yardım almanızı tavsiye ederim.

yani hersey benim acimdan cok cabuk gelisti ilerledi belkide okul biti sonra evlendim daha sonra ayleler anlasamadik ayrildik sonra ladatildimi orendim daha sonra tekrar baristik sonra almanyaya calismak icin gitik son olarak orada hamile kalip bulgaristana geri donduk hamilelik boyunca cok gozyasi doktum s1k1nt1l1 bi hamileligim vardi olaylar olaylar daha sonra dogum sonrasi eve kapanip depresyona girdim belkide hala cikamiyorumdur surekli evde cocukla bi basina kalma esim calisiyor birde bunun uzerine ev kredisi cektik bi suru borca girdik esim isinden memnun degil tekrar almanyaya donmek istiyor esimle zaten cocuk oldu olali hic oyle kari kocalik durumumuz kalmadi beni anlamiyor gecen bunun uzerinde birde bebegim besikten dustu evde yalnizdim herzamanki gibi o korku o panik esim eve geldinde biraz durdu ah bebegim dedi sonra dier odaya gecti film seyretmeye sonra uyudu belki su anne hisetigimi tam anlatamadim belkide ama nasil desem icim huzursuz boyle eskisi gibi degilim cok sinirli agresiflestim diyebilirim

depresyonda olduğunu bellli hem eşinizin hemde sizin ,bebek düşüyor siz evdesiniz onu geçtim baba sadece düşen bebeğe ah yavrum deyip tekrar tv karşısına geçiyor,siz aldatılıyor sonra affediyorsunuz üzerine hamile kalıyorsunuz adam sizinle olan ilgisi kocaman bir sıfır çünkü affettiniz zerre adamda pişmanlık yok ve çok bunaldım diyorsunuz bunların tek sebebi sizsiniz maalesef aradığınız bütün soruların cevabı sizde

haklisiniz tek suclu benim aslinda ama ayleminde buyuk etkisi vardi ustumde ne yapican barismayip kocadan kocayami gidicen daha iyisini degil daha kotusune denk gelicen deyip belkide kafam karisti bilemiyorum ama onu seviyordum halada seviyorum ama onun bu ilgisizligi beni mafediyor bitek bu dunyada o calisiyormus gibi cokyorgunum sen evdesin nasil olsa demsinden yoruldum keske yerlerimizi degissek o evde ben iste olsam

Sürekli evde takılmasınız, bebeğini alıp gün için de mutlaka bir yürüyüş yapsanız, evinize daha pozitif bir enerji yansıtsanız, bu eşinizle ilişkinize de yansımaz mı?
Ne bileyim akşam yemekleriniz özenli olsun, adama güler yüz sevgi gösterin. Size geri dönüşü mutlaka olacaktır.

denedim herseyi ama 1 gun sonra hersey ayni oluyor belkide iliskimiz monotonlasti bilemiyorum

Back
X