Evet kadinlarla uğraşmak cidden daha zor daha kaprisliler. Vallahi ben su yaşıma kafa dengi birini bulamadım. Kafa dengim olmak zorunda degil kimse ama benim arkadaşlık yapacağım kisiler benim kararlarıma ve tercihlerime SAYGI duyup kabul etmek ve bunları sorun etmemeliler. Bu arada yine erkek arkadaşınız size uyuyormuş. Benim karşı cinsle ilişkilerim hepten kötü. Hep kendini uydurması gereken taraf ben oldum. Artık biraz da benim istediklerim dediğim zaman da buyur kapı orda dendi ve ben de cektim gittim giden ben oldum ama böyle iyi kafam rahat istedigim zaman istediğim yerdeyim. İstediğim zaman istediğim şeyi yiyorum. Istediğim zaman istediğim şeyi yapiyorum. Bana kız muhabbetleri de bir süre sonra çok bayıcı geliyor ve vaktimi boşa harcıyormuşum geliyor. Şimdi şurada olup şunu yapabilirdim diyorum. Sonra da karşımdaki kişi beni boş muhabbetle oyaladığı ve yapabilceğim daha verimli beya keyifli işlerden alıkoyduğu için ona gıcık kapmaya başlıyorum. Ve bunlarin karşılığında hiçbir şekilde fikirlerime saygı görmüyorum ailem dahil. Ama bu insanlar hem benim fikirlerime saygı duymazlar hem de ben ne yapıyorum ne alıyorum ne yiyorum bunun takibini de yaparlar bir de böyle sinsiler vardır. Ama yalnız olunca kafa rahat tabi. Az insan olunca telefona da daha az bakıyorum ömrüm telefon ekranına bakmakla geçmiyor onun yerine daha fazla kitap okuyorum. Bu arada iyice coştum yalnızlık konusunda. Ama cidden bazen üzülsem de bu arakadaşsızlık sevgilisizlik işine yine de huzurluyum. Başkası tekrar kapımı çalıp beni kullanmak isteyeceğine böyle yalnız daha GÜVENDEYİM, daha huzurluyum.