Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar yalnızlık hissetmek ne kadar saçma gelse de yaşıyorum işte.Oysa 2 gün öncesine dek iyiydim.Ablam ve ailesi geldi, çok güzel vakit geçirdik fakat gidince onlar..bok gibi hissettim kendimi.Oysa güçlüydüm, ya da öyle zannediyordum.29 yaşındayım,çocuk gibi davranıyorum bazen böyle.Oysa ben bir psikiyatristim, insanları dinliyorum ama sanırım sizden başka benim derdimi dinleyecek kimse yok.
Soyut bir sorun en zoru işte,syan etmek istemiyorum elbette ama ağlamak, zayıflık..bunlara katlanmak güç.kendi kendine yetemez bazen insan,işte ben o andayım..![]()
lale,sen çok güçlü bir kadınsın yorumlarını beğenerek okuyorum..şanslısın çok güzel bir şehirde yaşıyorsun ah ah özledim oraları
Aslında hayatımda en istediğim şeylerden biri yanlız yaşamak
asla bir erkek düşünmeden yaşamak ,erkeksiz hijenık bir ortamda yaşamak
çok samimiyim erkek olmadan hayatımda ben daha mutluyum tüm enerjımı
pozatifliğimi dengesızlıklerıyle ,sorumsuzluklarıyla çalıyor.
Ve bu insanlar kendilerıyle nasıl mutlu barısıklaranlamıyorum.İnsan kendiyle mutluysa zaten bir başkasınıda mutlu edebılır dıye düşünüyorum.
Aslında hayatımda en istediğim şeylerden biri yanlız yaşamak
asla bir erkek düşünmeden yaşamak ,erkeksiz hijenık bir ortamda yaşamak
çok samimiyim erkek olmadan hayatımda ben daha mutluyum tüm enerjımı
pozatifliğimi dengesızlıklerıyle ,sorumsuzluklarıyla çalıyor.
Ve bu insanlar kendilerıyle nasıl mutlu barısıklaranlamıyorum.
İnsan kendiyle mutluysa zaten bir başkasınıda mutlu edebılır dıye düşünüyorum.
dilerim düzgün insanlar çıkar karsına Lalem..Söylediklerinin bir çoğunda haklısın...
Yalnız yaşamak güzel,kendisiyle mutluysa başkasını mutlu edebilir bunlara tamam!:13:
Amaaaa erkeksiz yaşam pek de iç açıcı değil!
En azından kendi adıma ben erkeksiz yapamıyorum,yapamazmışım!
Söylediklerinin bir çoğunda haklısın...
Yalnız yaşamak güzel,kendisiyle mutluysa başkasını mutlu edebilir bunlara tamam!:13:
Amaaaa erkeksiz yaşam pek de iç açıcı değil!
En azından kendi adıma ben erkeksiz yapamıyorum,yapamazmışım!