yalnız yaşamak

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Selamlar kızlar :) ben ankarada memurdum özel kız yurdunda kalıyordum.fakat sakaryaya çıktı tayinim adapazarına.sorun şu.ben önceden ailemden pek ayrı yaşamadım .sakaryada da yalnız ev tutucm sizce yapabilir miyim.yalnız yaşayan kızlar bana yardımcı olurlarsa fikir verirlerse çok mutlu olurum.benimle atanan bi kız daha var onunla aynı apartmanda tutalm destek oluruz birbirimize diyoruz ama sonuç olarak yalnız yaşayacağım.akşam eve geldğimde 4 duvarla karşı karşıya kalıp hasta olmaktan korkuyorum kaygı bozukluğu hastalığım da var.ama ailem geldğinde kızla otursam ailem kalamayacak.o yüzden yalnız tutma taraftarıyım.fikirlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum:110::KK69::KK69:

Yalnız yaşamaktan nefret ediyorum hep kalabalık ev ve aile hayali kuruyorum ama kısmet. Kişiden kişiye değişir. Zor, gözün yollarda misafir bekliyorsun

Selamlar kızlar :) ben ankarada memurdum özel kız yurdunda kalıyordum.fakat sakaryaya çıktı tayinim adapazarına.sorun şu.ben önceden ailemden pek ayrı yaşamadım .sakaryada da yalnız ev tutucm sizce yapabilir miyim.yalnız yaşayan kızlar bana yardımcı olurlarsa fikir verirlerse çok mutlu olurum.benimle atanan bi kız daha var onunla aynı apartmanda tutalm destek oluruz birbirimize diyoruz ama sonuç olarak yalnız yaşayacağım.akşam eve geldğimde 4 duvarla karşı karşıya kalıp hasta olmaktan korkuyorum kaygı bozukluğu hastalığım da var.ama ailem geldğinde kızla otursam ailem kalamayacak.o yüzden yalnız tutma taraftarıyım.fikirlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum:110::KK69::KK69:

Yanlızlık zor derim.Arkadaşım var iş dolayısı ile burada çalışıyor.
Hergün 4 duvara bakmaktan yoruldum diyor.
Arada apartmandaki tanıdıklarına gider ama en fazla 1 saat oda geçiyor .
Yani alışkın değilseniz zor bir durum derim

Yalnızlık illa da fiziksel olarak yalnız olmak değildir ki.

İşten gelirsiniz, üstünüzü değiştirirsiniz.

Mutfakta laptopu açar, youtube'dan yemek yapma videosu izleyerek akşam yemeğinizi yaparsınız.

Kendinize bir kahve koyup kitap okursunuz.

Dizileriniz varsa kumanda savaşı yapmadan, sesini istediğiniz gibi açıp dizi keyfi yaparsınız.

Küveti doldurup yatarsınız.

Cilt maskelerinizi yapıp uzanırsınız.

Youtube'dan jimnastik videosu açıp evde spor yaparsınız.

Akşam yürüyüşe çıkarsınız hava kararmadığı zaman.

Haftada 1 gün markete gidersiniz, alışverişinizi yapmak için.

Uzun zamandır görüşemediğiniz arkadaşlarınızı arayıp yarım saat telefonda görüşürsünüz.

Bence hiç sokmayın eve yabancı biri. Sonra buraya yok lavaboda saç bırakıyor, yok suyu çok kullanıyor, yok temizliğe yardım etmiyor diye daha çok konu açarsınız.

Kalırsın ne var ki. Ben de yıllardır yalnız yaşadım. Sen hastalığın nedeniyle böylesin. Çok kişi artık yalnız yaşıyor. Yalnız evin küçük olsun güvenlikli sitede mesela. Kapıcılı. Rahat edersin.

Ev arkadaşıyla olmaz ya. Özellikle düzenli ne biliyim temizliğe filan takintiliysaniz o iş olmaz. Yalnızlığın tek ve en güzel yani evin her seyinden kendiniz sorumlusunuz. Yemek,temizlik,düzen,gelir gider.. Ev arkadaşı olursa işler karışır. Alisirsiniz 1 2 aya. Sonra da yanınıza kimseyi istemezsiniz zaten.

Ev arkadaşıyla olmaz ya. Özellikle düzenli ne biliyim temizliğe filan takintiliysaniz o iş olmaz. Yalnızlığın tek ve en güzel yani evin her seyinden kendiniz sorumlusunuz. Yemek,temizlik,düzen,gelir gider.. Ev arkadaşı olursa işler karışır. Alisirsiniz 1 2 aya. Sonra da yanınıza kimseyi istemezsiniz zaten.
umarım öyle olur ya.

Selam ben de memurum ve ailemden uzak tam 4 sene yalnız yaşadım.İlk zamanlar çok zor geldi ama sonradan alıştım.Ev arkadaşı olayınıda denedim ama inan bununda bir sürü sıkıntısı var.4.sene sonrası evlendim .Bence eve yalnız çık ( tabi maddiyat, giderler bana dokunmaz yeterki huzurlu olayım diyorsan )kafan rahat olur.Yalnızlığa alışıyorsun alışma süreci kişiden kişiye değişir ben ilk 1 sene alışamamıştım çok zor oldu ama sonra alıştım ve mutlu bir hayat sürdüm :)

Ben değil yanlız yaşamak,yanlız bir odada yatmaya bile alışamadım :D Çevren yok mu sakaryada? Arkadaş falan?

gamzecim seni hatırladım.
sen daha yeni atanmıştın,
nasıl bu kadar çabuk tayinin çıktı??

ne güzel işte bir arkadaşın var..onunla kal olmaz mı...kalamam dersende çevremde yalnız yaşayan çok insan var..onlarda memur...çoğu yalnız yaşamaya hemen alıştı ..
,

bilemedim ki ya.ne biliyim.biyerden sonra aynı insanı sürekli görmek sıkmıyor mu.ne bileyim arkadaşım da yan daireden tutsa.
Yaş kaç? Belli bir yaştan sonra ev arkadaşı çekilmez, kesinlikle kendi dairen olsun diyorum.

Hayatımın belirli dönemlerinde yalnız yaşadım, yine yalnız yaşıyorum. Gayet de keyifli. İstediğin gibi ye iç yat, istersen hergün temizlik yap, keyfin yoksa 1 hafta elleme...
Bir de güvenlik olan bir siteden falan tutarsan değme keyfine.

Ben yurtta yaşamayı düşünemem mesela, zorunlu olmadıktan sonra.

Yalnız yaşadığım yıllara bakıyorum da ne çok eğlenmişim... Şimdi sorumluluklar ve bebek farklı bir dünya tabi çok güzel ama o yalnız yaşamanın keyfini de çıkarman lazım.. Kesinlikle tavsiye ederim.

Back
X