yalnız yaşamak

Selamlar kızlar :) ben ankarada memurdum özel kız yurdunda kalıyordum.fakat sakaryaya çıktı tayinim adapazarına.sorun şu.ben önceden ailemden pek ayrı yaşamadım .sakaryada da yalnız ev tutucm sizce yapabilir miyim.yalnız yaşayan kızlar bana yardımcı olurlarsa fikir verirlerse çok mutlu olurum.benimle atanan bi kız daha var onunla aynı apartmanda tutalm destek oluruz birbirimize diyoruz ama sonuç olarak yalnız yaşayacağım.akşam eve geldğimde 4 duvarla karşı karşıya kalıp hasta olmaktan korkuyorum kaygı bozukluğu hastalığım da var.ama ailem geldğinde kızla otursam ailem kalamayacak.o yüzden yalnız tutma taraftarıyım.fikirlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum:110::KK69::KK69:
yalnız yaşamak kadar guzelı yok, akşam eve gelırsın sessız sakın evın tum ıslerını kendıne gore ayarlarsın, karısan eden yok, ıstedıgınde cık gez toz ıstedıgınde evıne gel, sosyal ortamınız olursa yalnız kalmak sızı sıkmaz ama ben yalnız kalırsam korkarım falan dersenız bahsettıgınız kısı ıle 2+1 bır eve cıkın herkesın kendı odası bırde ortak kullanılan bır salon olsun , ev ıslerını ortak yaparsınız masraflarda bolunur maddı anlamda da sızın ıcın ıyı olur...
gercı ev arkadası da baslı basına bır sorun herkesın huyu suyu bır olmuyor..
artık karar sızın..

Selamlar kızlar :) ben ankarada memurdum özel kız yurdunda kalıyordum.fakat sakaryaya çıktı tayinim adapazarına.sorun şu.ben önceden ailemden pek ayrı yaşamadım .sakaryada da yalnız ev tutucm sizce yapabilir miyim.yalnız yaşayan kızlar bana yardımcı olurlarsa fikir verirlerse çok mutlu olurum.benimle atanan bi kız daha var onunla aynı apartmanda tutalm destek oluruz birbirimize diyoruz ama sonuç olarak yalnız yaşayacağım.akşam eve geldğimde 4 duvarla karşı karşıya kalıp hasta olmaktan korkuyorum kaygı bozukluğu hastalığım da var.ama ailem geldğinde kızla otursam ailem kalamayacak.o yüzden yalnız tutma taraftarıyım.fikirlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum:110::KK69::KK69:
Ben 20 yasindayim 2 senedir yalniz yasiyorum, hic sorun yasamadim. Sakin ama sakin o bahsettigin kisiyle eve de cikma... cunku bende ilk eve ciktigimda bi kizla beraber cikmistim ve daha yeni tanismistik, yemek sorun oluyor, ev temizligidir, eve gidip gelen insanlar, arkadasinin eve giris cikis saatidir derken cidden 1, 2 hafta zor dayanirsin. Ve hicbir zaman da oyle hayal ettiginiz gibi sunu yapariz bunu yapariz, sen temizlik yaparsin ben yemekleri yaparim felan gibi onceden soylenen sozler yerine getirilmiyor. O yuzden disardan arkadas olun ama eve cikmak bambaska bir olay. Ben onu umursamam odasina cekilir oturur, bende otururum gibi dusunuyor bazilari, ama ayni evin icinde oyle bi sistem yurumez. Sonrasinda kavga kiyamet kopar. Kocaman bayansiniz ben 18 yasinda eve cikma cesaretini gosterebildim, siz de yaparsiniz sadece cok buyutuyorsunuz gozunuz de. Kendi basina yasamanin verdigi rahatligi hicbirsey vermez bu arada. Kendi ayaklari uzerinde durmak insani olgunlastirir. Ben kesinlike eve cikmanizi oneriyorum ama yalniz basiniza :)

Yalnız olmayı tercih ederim,eve yorgun argın gelip sere serpe uzanmak varken,istediğin kadar müzik sesini açmak ,televizyon izlemek vs. varken niye rahatsız olasınız ki ?Evde biri varsa her dakika dikkatli olmak zorundasınız.Bence yani,ben olsam yalnız yaşardım ,seviyorum yalnızlığı da :)

İş dolayısıyla 2 yıl ev arkadaşlığından sonra 7. yılım yalnız yaşıyorum.. kesinlikle avantaj tabi fobileriniz yoksa.. ister yemek yap/yapma/ temizlik keza öyle, ailen mi geldi rahat rahat kalıyor. bütçen kendine ait vs vss .

Bende ailemden uzakta okuyorum.Çok şükür ki kendi evimizde...Eğer bakabilirseniz kuş alın bence.Benim kuşum var.Bana can yoldaşı oluyor :KK68: Öyle güzelki valla yalnızlık...yemeğimi temizliğimi yapıyorum tek kişi olduğumdan dağılmıyorda.Sıkılırsam markete gidiyorum.Akşam kapımı kilitleyip duamı okuyup yatıyorum.Bir deneyin yapamazsanız o arkadaşla görüşün.Belki oralarda yeni arkadaşlar edinizsiniz.Bazı akşamlar sizde toplanırsınız.

5 yil yalniz yasadim. Tek olunca ev fazla dağılmıyor kirlenmiyor. Istedigin saatte yatip kalkiyorsun. Istedigin zaman misafir cagiriyorsun. Tv keyfi mi yaparsin muzik keyfi mi. Basina buyruk yasarsin iste. Bence tek çık. :))

Bence yanlızlık güzel mis gibi hem istediğini yaparsın hem kafa dinlersin boşuna doldurma kendini bu zamanlar geri gelmez zaten zamanı gelince evlenip aile olarak yaşıyacaksın

iyi de ailen ne kadar gelecek ne kadar kalacak ki

ev arkadaşı olmaz diyorsun

ev şartlarını bilmiyorum hani büyüklüğü vs de kimse de arkadaşının ailesinin bir kaç gün kalmasına bir şey demez

ben 2009 dan beri gercek anlamda yanliz yasiyorum, ondan once ogrenciyken yurtta/evde falan kaldiklarimi saymazsak hani, yaparsiniz hemde bazi konularda size deneyim olur, ev yonetimi idaresi falan ileride aile kurdugunuzda cok bocalamazsiniz. Ama rahatsizliginiz varsa orasini bilemem, ben demeniz taraftariyim. Bir yastan sonra insan zaten ne kalabaligi cekebiliyor nede biriyle evini paylasmayi.

Back
X