32 yaşında ailemden uzakta memurum yalnız yaşıyorum 6 katlı apartmanın en üst katında oturuyorum asansör yok ve yalnızlıktan sıkılıp kedi aldım evime, 2 gündür en alta kadar su akıyomus evimden vanayı kapatıyolar işteyken usta geldi tamir etti bugün akşam kapıma kocasıyla en alttaki komşu geldi 2 gündür her yer su tepkililer tabi bende anlatıyorum vanayı kapatayım yarın ev sahibiyle konusurum derken kedim kapıya çıktı, komşu bayan kocasına aa kedi var evde falan neyse aldım kucağıma gittiler kapıyı kapadım seslerini duyuyorum diğer komşularda kapıdalar ayy kedi besliyo evde fıs fıs öyle canım sıkıldıki, bekarım ya her şeyim batıyo gözlerine, ev sahibime kedi besliyo diye şikayette ederler, yalnız bayan yaşamak zor cidden bir de çok rahat avrupai bir şehirde yaşıyorum güya.. öyle paylaşmak istedim yoksa çok takıyorum keşke kendi evim olsa kimse hesap soramasa
Gerekirse ev sahibine durumu anlatın, sizin neden çıkmak istediğinizi bilsin. Belki o keser seslerini, sonuçta hazırdaki kiracısından olacak, sinirlenir.kiralık ev ilanlarına baktım kış günü fiyatlarda pahalı çıkamıcam mecburen sert davranmam lazım 6 aydır bu apartmandayım sessizce gelir giderim ama bu tavırlar meraklı bakışlar rahatsız etti toplanıp hakkımda konuşuyolar demek ki yarın ev sahibimle konuşup arızayı hallettikten sonra kimseye eyvallah etmicem paramla oturduğum evde diken üstünde yaşayamıcam artık kibar davrandıkça tepeme çıkıyolar destek veren herkese teşekkür ederim moralim yerine geldi
Evde kedi de beslerim, köpek de beslerim, istersem eve erkek de alırım, arkadaş da çağırırım, kime ne? Bana ne elalemin düşüncesinden. Su akıyorsa ben mi akıtıyorum? Ben tesisatçı mıyım? Bu benim hayatım ve hayatımı seviyorum. KİME NE?
Şimdi bu paragrafı sanki kendiniz söylüyormuş gibi uç kez okuyun ve keyfinize bakın.
32 yaşında ailemden uzakta memurum yalnız yaşıyorum 6 katlı apartmanın en üst katında oturuyorum asansör yok ve yalnızlıktan sıkılıp kedi aldım evime, 2 gündür en alta kadar su akıyomus evimden vanayı kapatıyolar işteyken usta geldi tamir etti bugün akşam kapıma kocasıyla en alttaki komşu geldi 2 gündür her yer su tepkililer tabi bende anlatıyorum vanayı kapatayım yarın ev sahibiyle konusurum derken kedim kapıya çıktı, komşu bayan kocasına aa kedi var evde falan neyse aldım kucağıma gittiler kapıyı kapadım seslerini duyuyorum diğer komşularda kapıdalar ayy kedi besliyo evde fıs fıs öyle canım sıkıldıki, bekarım ya her şeyim batıyo gözlerine, ev sahibime kedi besliyo diye şikayette ederler, yalnız bayan yaşamak zor cidden bir de çok rahat avrupai bir şehirde yaşıyorum güya.. öyle paylaşmak istedim yoksa çok takıyorum keşke kendi evim olsa kimse hesap soramasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?