• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız yaşayan hanımlar :)

Strawberrykiss1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
43
46
3
Selam kızlar ben 4 yıldır yalnız yaşıyorum genç yaşta bir evlilik yapıp ayrılmıştım ve daha sonra kendi evime çıktım. Alıştım galiba ilk başlarda çok zırlanıyordum ama bazende yapacak hiç birşey bulamıyorum evlenmektende korkuyorum. Benim gibi olan varmı memnunmusunuz veya neler yaparsınız ? Bu arada 25 yaşındayım güzel bir kariyerimde var çok şükür seyahat ediyorum arada arkadaşlarla buluşuyorum falan ama arkadaş çevremin evlenmekten başka düşündükleri şey yok muahbbetimiz pek uymuyor .. :(

kadınların hepsi değil ama çoğunluğu öyledir erkekler, evlilik sonrasında çocuk dışında ilgi alanları olmaz ..

Ben 10 yıldır yalnız yaşıyorum, sıkılmak şöyle dursun zaman yetmiyor.
Spor yüzme filan bir aktivite tavsiye edebilirim
cok güzel keske bende öyle olabilsem sabahtan aksama Kadar calisiyorum zaten ama eve geldigimde belki dizi izliyorum öyle Zaman geciyor haftasonu Nadir disari cikiyorum. spor yapmak iyi fikir :) peki cogu aktiviteyi yalnizmi yapiyorsun yoksa cevren genismi ? benim arkadaslarimla maalesef ilgi alanlarimiz cok farkli tek dertleri evlenmek dügün muhabbeti falan beni hic sarmiyor

cok güzel keske bende öyle olabilsem sabahtan aksama Kadar calisiyorum zaten ama eve geldigimde belki dizi izliyorum öyle Zaman geciyor haftasonu Nadir disari cikiyorum. spor yapmak iyi fikir :) peki cogu aktiviteyi yalnizmi yapiyorsun yoksa cevren genismi ? benim arkadaslarimla maalesef ilgi alanlarimiz cok farkli tek dertleri evlenmek dügün muhabbeti falan beni hic sarmiyor
Ben yalniz mutlu olmayı öğrendim aslında:) Yine de sporda filan arkadaşlar edindim. Aynı seanslara gidiyoruz, tarz olarak da bana yakın insanlar seçtim. İş arkadaşlarım dışında pek arkadaşım yok, onlar da evli barklı. Zaten çok olmasına gerek yok, 1 tane bile yetiyor samimi olduktan sonra

Ben yalniz mutlu olmayı öğrendim aslında:) Yine de sporda filan arkadaşlar edindim. Aynı seanslara gidiyoruz, tarz olarak da bana yakın insanlar seçtim. İş arkadaşlarım dışında pek arkadaşım yok, onlar da evli barklı. Zaten çok olmasına gerek yok, 1 tane bile yetiyor samimi olduktan sonra
insallah benimde kafama göre bir arkadasim olur, olursa zaten daha ne isterim :) spora baslayacagim cok tesekkür ederim yorumun icin :)

ben yalnızlığı sevdim 2.5 yıldır yalnız ve ailemden farklı şehirde yaşıyorum 2 kedi ve 4 duvar dışarıya çıkma ihtiyacı bile hissetmiyorum malum metropol kafası. iş ve ev

Back
X