yalnizca bende böyle yapiyor

Ben cok seyleri haznettim bana yengeleri hakafet etti ablasi halaret etti ben gelin ayakkabisi istedim diye

Bence sen bu çocukla yeryüzünde başka erkek yokmuş gibi gider evlenirsen bunları göre göre,sana mustehak çok üzgünüm ama öyle.Biz buna göre göre kuyuya atlamak diyoruz.Bi kere ailede terbiye saygı davranış tutum şekli yok.Rezillik almış başını gitmiş.Doğru elalemin anası size bağırıcak rezil edicek sizde hiç gıkınızı çıkarmicaksınız.Eğer o çocukta böyle düşünüyosa Allah onun kız kardeşine ablasınada bi gün aynı şeyleri yaşatır elbet.Terbiyesiz bu insanlar ya.Ne işin olur seninde Allah aşkına.Başka adam kalmamış gibi.Niye,oğlunun sevgilisi eve gelicek diye heyecandan ne yemek yapıcağını şaşırsan kaynanamı yok yeryüzünde? VALLAHİ VAR BİLLAHİ VAR. İnsanın kendine ettiğini düşmanı etmiyor gerçekten şuan bi kez daha anladım.

Cok uzun hikaye ama birsey begendim gelinlikte yuz tlfark cikti bana bagirdi rezil etti birdaha ne aradim ne sordum ama sosyal medyada cadi dedim cimri sevmiyoum onu drdim nisanlim gordu
Sevmek zorunda değilsin nişanlın için saygı duymak zorundasın eminim bi çok kişi kv bayılmıyodur ama saygı duyuyolardır

Cok uzun hikaye ama birsey begendim gelinlikte yuz tlfark cikti bana bagirdi rezil etti birdaha ne aradim ne sordum ama sosyal medyada cadi dedim cimri sevmiyoum onu drdim nisanlim gordu

Almaz benimde cok icimde geliyor gule oynaya ona aliyorum bu defa alir almaya birak beni gormeye velir bi sinemeya gideriz dedim en azindan ama o bile yok

Ben cok seyleri haznettim bana yengeleri hakafet etti ablasi halaret etti ben gelin ayakkabisi istedim diye

yahu çok merak ettim
neden bu "aileyle" evlenmekte bu kadar ısrarcısın peki?
"aile" dedim çünkü yazdıklarına bakılırsa sen bir tek "nişanlınla" evlenmeyeceksin!

Dogru zaten kafam cok karisik duzelir dedim niaanlim beble olsu gerisini salla dedim ama artik o jn bana deger vermicegini cok iyi anladim o yuzden ikilemdeyom

odunsa hiç değişmiycektir seni mutlu etmek istese en ufak bi hediye alır..parası mı yok o zaman birşeyler hazırlasın ufak gerçekten seviyorsa yapardı..sende beklediğini belli et ama benm için bunlar önemli de

E="derin53, post: 39427297, member: 653025"]Sevmek zorunda değilsin nişanlın için saygı duymak zorundasın eminim bi çok kişi kv bayılmıyodur ama saygı duyuyolardır[/QUOTE]
Xaten ona saygili gozukuyorum sadece kendi kendime yazdim icimi dokmek icin kimseye anlatamamistim

Yasadigin seyleri bilmiyorum eminim o noktaya gelene kadar kotu seyler yasamissindir ama yine de bu yaptigini hakli cikartmaz. Nisanlina soyle baktin olmuyor ayril zaten nisanlilik süreci böyle seyler icin var. Adamin annesine herkesin gorecegi sekilde hakaret etmeni hicbisey hakli cikartmaz. Onlarda haksiz sende nisanlinda. Masum kimse yok hikayede..

Belli ki cimri insanlar. Nisanlinda seni savunamiyosa o kadar olaya senin niye derdin hediye almamasi ? Hediyeye gelene kadar 3 sezon dizi cikar su sorunlardan.. hediyeler alip iltifatlar duzse sorun yok yani şu aileyle oyle mi

Xaten ona saygili gozukuyorum sadece kendi kendime yazdim icimi dokmek icin kimseye anlatamamistim

Az önceDüzenleK.İ.B.

+

Sevmek zorunda değilsin nişanlın için saygı duymak zorundasın eminim bi çok kişi kv bayılmıyodur ama saygı duyuyolardır

Harbi odunmus..

Annesiyle ilgili kisma ise birsey diyemicem..
Gercekten sebep o ise defet gitsin..

Ayrica evlenince duzelir diyenler yalan söylüyor nisan atma diye

Evlenince format atilmiyor kimseye. bile bile ladestir onun adi.

Iliski sorunlu evlen duzelir
Evlilik sorunlu cocuk yap düzelir

Sonra cocuk var arada napicam ben..

Herkes gormedi oyle laylasmadim

Sonuc olarak su yazdiklarindan gorunen ve olacak olan evlenicek bu sorunlarin 2-3 katina cikicak dahada mutsuz bi sekilde kavga gurultu veya ilgisizce devam edeceksin bu adam boyle devam ederse evlendikten sonra bidaha konu acarsin gorursem onada gelir yazarim :))) umarım yaniliyorumdur tabi ama boyle olacak oyuzden hediyeden romantiklikten cok daha buyuk sorunlarin var su yazilara bakilirsa ama gormek istemiyorsun ve nisan atmis olmamak icin sonuna kadar diretip evleneceksin kendi cezani kendin vereceksin zaten soze gerek yok uzuldum adina

Ayrica evlenince duzelir diyenler yalan söylüyor nisan atma diye

Evlenince format atilmiyor kimseye. bile bile ladestir onun adi.

Iliski sorunlu evlen duzelir
Evlilik sorunlu cocuk yap düzelir

Sonra cocuk var arada napicam ben..
Sora sı malum ya boşanıp hayatına devam ediyorlar yada koca şiddetine mahkum oluyolar ha bide 3. Sayfaya çıkanlar var yazık maalesef

Herkes gormedi oyle laylasmadim
Ben zaten hataliyim ama heo hata bejde goruyor yaptim ondan once bana denmeyen kalmadi bal yengem can kuzenim deyip durdu yamimda bana hakaret ettikleri hep aklimdayken tuttu onlarla gorusturdu sesini bile cikarmadi bu kixa bunu demek sizin haddinize degil ayakkabimi esyami ben alicam falan . Neyse uzun hikaye tabi ama benim yonumden hic bakmiyor bana degr verse hicbirseyi umursamam yarin cok ozel basbasa bir gun gecircez sandim herseyi bana unutturcak ozel hissettircek falan ama hayalmis

Hediye degil konu aslinda deger bana deger verodigini gosterse ger sorunu salllarim yengesi kim akrabalari kim annesiylede mesafeli olurum bisey diyemezler a benim nisanlim bana degr vermiyor bu hep boyleydi

Görmezden geleceksin o zaman insan yerine koymayacaksın kuzeniymiş yengesiymiş salla ya anladığım kadarıyla nişanlına kendi haklılığını ispat etmeye çalışıyorsun ama geri tepiyo

Benimki de az önce bana öküzlük yaptı.Arada tutar böyle öküzlükleri ama kırıldım
Sevgililer günü için face profilinde bi söz paylaştım.
Ne dese beğenirsin haspam??
"Ben de daha özel bişey sanmıştım,slayt gibi felan" dedi.
Çok biliosan sen yap onları dedim ben de.Benden bu kadar çıkıyor,öyle şeyler yapmayı bilmiyorum dedim.Sonra düşünmen yeter aşkım felan dedi ama iş işten geçti yani,kırdı kalbimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…