yalnizca bende böyle yapiyor

Hediye degil konu aslinda deger bana deger verodigini gosterse ger sorunu salllarim yengesi kim akrabalari kim annesiylede mesafeli olurum bisey diyemezler a benim nisanlim bana degr vermiyor bu hep boyleydi
Hep mi boyleydi nişanlın

Hediye degil konu aslinda deger bana deger verodigini gosterse ger sorunu salllarim yengesi kim akrabalari kim annesiylede mesafeli olurum bisey diyemezler a benim nisanlim bana degr vermiyor bu hep boyleydi

Simdi ayni evde degilsin diye o kim oluyor bu kim oluyor dersin nisanlim deger versin yeter diyorsunda o eve girince o kim bu kim diyemiyorsun ben bile yırtık tabir edilecek biriyim en azindan kendimi biliyorum ama ben bile sorun yasadim eşim bana destek olmasa kolay kolay aşamazdim olaylar cigrindan cikardi buyurdu cok iyi anlassak bile genelde ,ara ara aile yuzunden biz bile yeri gelip surtuşmuşuzdur .. düşün yani bide sen nisanliyken sana gram deger vermeyen arka cikmayan biriyle evleniyorsun ailesinden ve nisanlindan coook cekecegin var resmen bunlari umarim gorursun ben gorecegini dusunmuyorum ama senin icin iyi dilekte bulunuyorum yine umarim geç olmaz

Sora sı malum ya boşanıp hayatına devam ediyorlar yada koca şiddetine mahkum oluyolar ha bide 3. Sayfaya çıkanlar var yazık maalesef

Yazik cok yazik hemde
Boyle bile bile lades diyenlere cok kiziyorum
Ablamda zamaninda boyle bisey yapti. Düğüne 1 ay kala akli basina geldi kurtuldu neyse ki..

Ben cok seyleri haznettim bana yengeleri hakafet etti ablasi halaret etti ben gelin ayakkabisi istedim diye

Ne gibi hakaretler? Ne diye hazmettiniz? Kimseyle paylaşılmayan cimri cadı lafı lafı için yanında saygısızlığınız yoksaneden aranız kv ile limoni olsun, eksiklikler var hikayede. Anlatması uzun diyorsunuz ama odunlar genellikle tepki göstermemeleriyle bilinirler, bu haliyle hediye almamasında şaşılacak bir şey yok ama.

Sana hediye alma iradesi bile yoksa hiç evlenmesin bu adam, otursun annesinin dizinin dibinde...

Ya cok özür diliyorum ama gercekten odun...yani diyecek kelime bulamadim başka...herkese ayni olsa anlarım tabiatinda yok derim ama sana özel olduğu icin ayrıca odun...

Bence ayni benimki ana kuzusu evlendiginiz gibi kavgalar baslar hicbi zamanda cozulmez hep ailem diyen insanla keske suan senin yerinde Olsam nisani atar hayatima bakardim inan..bak suan bebegim ben annemlerdeyiz ana kuzusu anasinjn yaninda mutlu olsun uzulp aklina geldkce arayp yaizyo surunduruyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…