Anlamiyorum artik. Iki aya evleniyorum nisanlim hic boyle degildi önceden simdi tam bir odun ama sadece bana.. dogum gunum de hediye almadi yilbasinda hedie almadi ama ben hep aldim hepte önemli degil ogunler herkes kutluyor falan diye dogum gunu onemliymis ama ondada hedie gormedim.banada hep hatirlatma ben yaparim zaten dedi durdu. Yarin sevgililer günü hic cenemi acmadim yanima gel diye ayni sehirdeyiz bu arada o anadolu yakasi ben avrupa yakasindayim . Butun fun ayaklarim agridi ona hediye bakmak icin bir ask sozleriyle kupa birde yelek aldim mont seklinde. Ogrenciyim butun parami verdim ki bu önemli degil simdi 12 yi gecti diye sevgililer günün kutlu olsun seni seviyorum yazdim bende seni dedi sadece seninde kutlu olsun demedi bile. Ki yanimada gelmicek hediye zaten aklinin ucuna bile gelmemistir. Bir gul alsa bile bana yeterdi oysaki. Herkesin dogum gunu icin hider hediyeler alir hatta beraber aliriz arkadaslari icin ablasinin da vardi annesine kredi kartini vermis ayakkabi almis annesi kızı uzulmesin kardesi almadi diye. Ama nisanlim resmen annesinden korkuypr bana hediye almaktan annesiyle aramiz limoni duyarda kizar diye heralde ama bende kendimi kotu hissediyorum arkadaslarimda nisanli sevgili telas icindeler ne aldi diye ben her ozel gunde yalan soyluyorum bunu aldi falan diye beni onemsemiyor kiriliyorum artik