yalnızca bir kişiye ihtiyacımız var. sana

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
dertse dert işte . bi kişiye ihtiyacımız var evet sadece bi kişiye ihtiyacımız var ama o 1 kişi yok ortalarda. çokmu zor 35 lira ödeyip bi kart alıp bi engellinin yüzünü güldürmek anlamıyorum. kaç gündür bir kişiyi bekliyoruz. gerçekten anlamıyorum çok mu zor. çeşit çeşit dert var değilmi. afedrsiniz kayınvalideisni bacak arası havlusu ile yüzünü kuruluyanar, köyde oturmayı sevmeyenler, yılbaşı hediyesi alınmayanlar, çok önemli dertler bunlar değilmi. benim derdimde bu. bir engele dur demek bir insanı sevindrimek, bir aileyi mutlu etmek, bir çocuğa umut olmak için akülü bir sandalye almak. ve bunun için 15. kişiyi beklemek. çok mu zor soruyorum size. çok mu ağır bir yük.
sayın editörler konumu silmeyin. çünkü benim derdim çok büyük

Son düzenleme:
Hmm ben almanyadayim,katilabilmem icin mesela ne yapabilirim?

galiba gidip bi okuyayim bu konuyla alakali,kendi derdimizden bakamadik

tabi canım. bir gülümseme bir hayttanda takip edebilirsiniz.şimdilik iyi akşmalr

dertse dert işte . bi kişiye ihtiyacımız var evet sadece bi kişiye ihtiyacımız var ama o 1 kişi yok ortalarda. çokmu zor 35 lira ödeyip bi kart alıp bi engellinin yüzünü güldürmek anlamıyorum. kaç gündür bir kişiyi bekliyoruz. gerçekten anlamıyorum çok mu zor. çeşit çeşit dert var değilmi. afedrsiniz kayınvalideisni bacak arası havlusu ile yüzünü kuruluyanar, köyde oturmayı sevmeyenler, yılbaşı hediyesi alınmayanlar, çok önemli dertler bunlar değilmi. benim derdimde bu. bir engele dur demek bir insanı sevindrimek, bir aileyi mutlu etmek, bir çocuğa umut olmak için akülü bir sandalye almak. ve bunun için 15. kişiyi beklemek. çok mu zor soruyorum size. çok mu ağır bir yük.
sayın editörler konumu silmeyin. çünkü benim derdim çok büyük

İyi birşeye vesile olmaya çalışmak, başkalarının derdini küçümseme hakkını size vermez sanıyorum. Herkesin derdi kendisine ağırdır.. Bu dertlerin önemli/önemsiz olması sizin bakış açınız baz alınarak belirlenecek değil.. Sadece bu iyiliği yapmak için dertlendiğinizi anlatsaydınız da anlayabilirdik..

İyi birşeye vesile olmaya çalışmak, başkalarının derdini küçümseme hakkını size vermez sanıyorum. Herkesin derdi kendisine ağırdır.. Bu dertlerin önemli/önemsiz olması sizin bakış açınız baz alınarak belirlenecek değil.. Sadece bu iyiliği yapmak için dertlendiğinizi anlatsaydınız da anlayabilirdik..

bence de.. aynen katılıyorum

bana göre olmayabilir ama kabul eildebilir bi değerleme vardır. iki kolu terazi bu konuda en idael vicdan tartısıdır. bu dertleri dile getiren insanlarda kendi vicdan muhasebelerini yaptıklarında belkide senden daha az tepki gösterecekler arkadaşım. bazen insanlar , kendi hayat mahzenlerinde yine kendilerinin ortaya saçtığı çiviler basıp ağlarken, başka bir yerde başkalarının bıraktığı yada ( bizzat kaderin ), çivilere basıp feryat eden insanları farkettmedikleri zaman ,uyarılmaya ihtiyaç duyarlar. ben sadece , senin deyiminle bu küçümsme ile insanlara bir raptiye batırdım. gerisinide senin vicdan terazine bırakıyorum.

Birinci gurbumuz tamam. Ikinci gurubada başladık. Desteğinizi bekliyoruz

valla herşeyden bişey çıkarmaya ne meraklısınız gayet iyi niyetli bi şekilde veryansın etmiş hemen bi laf söyleme çabasına giriyorsunuz tuhaf tabi..

Son düzenleme:
valla herşeyden bişey çıkarmaya ne meraklısınız gayet iyi niyetli bi şekilde veryansın etmiş hemen bi laf söyleme çabasına giriyorsunuz tuhaf tabi..

olsun canım. öenmli dğeil yeterki sandalye için adam toplayalım. gerisi vız gelir tırıs gider:34:

Son düzenleme:
arkadaşım hep yardım edelim diyoruz ama boş çıkıyor. mavi kapak kampanyası dedni, ne adres verildi ne başka şey, sözde kalıyor işte.biz sana nasıl ulaşacaz peki,ben yardımın doğru yere gittiğinden nasıl emin olcam. artık günümüzde güvenmek biraz zor biliyosun yanlış anlamamanı umarak sordum bunları..

arkadaşım hep yardım edelim diyoruz ama boş çıkıyor. mavi kapak kampanyası dedni, ne adres verildi ne başka şey, sözde kalıyor işte.biz sana nasıl ulaşacaz peki,ben yardımın doğru yere gittiğinden nasıl emin olcam. artık günümüzde güvenmek biraz zor biliyosun yanlış anlamamanı umarak sordum bunları..

bunu ben yapmıyorum canım. biz yapıyoruz yani kadınlar kulubu. teminat bu. bir taş ver hepimizn eli bu taşın altında. herşeyi kazene sorabilirsin. her soruya cevap versin işinin adı ne:1: madem o kadar kadını topladı buraya :6: demi ya:34:
kampanyamıza gelince Bir gülümseme bir hayat ! Son mesaj buraya tkladığında herşeyi göreceksin. pro kart diye bir kart var biliyosun. kürk giymiş kızarmış domatesleri görüyosundur. işte onların hepsi prokartlı. önceden basıyodun parayı alıyodun prokartı ama şimdi aldığın prokart ücreti doğrudan bedensel engelliler vakfına bağışlanıyo. eh kazene bi alkış şart lazım burda sanırım:46:
düşüncelerin konusunda haklısın. maalesef suistimallerin oldukça yoğun olduğu bi dönemde yaşıyoruz. ama ben 6 sendir bu siteye üyeyim. hiç bir olumsuzluk yaşamadım. bundan sonrada yaşanacağını düşünmüyorum. umarım tatmin omluşsundur. saygılarımla:42:

datlum canım tebrik ederim seni..pro olmak isteyen üyelerimiz..http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html buradan tüm detayları öğrenebilirsiniz...
pro üyelik için kargo üsreti dahil bir defaya mahsus 35 lira veriyorsunuz..hem bir engellimize sandalye almak için katkınız olacak...
forumlarda görünmez dolaşabilirsiniz..kadınlar kulübünün daimi üyesi olacaksınız..niciniz kırmızı yazılacak bu konuyu açan arkadaşımız gibi....

datlum canım tebrik ederim seni..pro olmak isteyen üyelerimiz..http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html buradan tüm detayları öğrenebilirsiniz...
pro üyelik için kargo üsreti dahil bir defaya mahsus 35 lira veriyorsunuz..hem bir engellimize sandalye almak için katkınız olacak...
forumlarda görünmez dolaşabilirsiniz..kadınlar kulübünün daimi üyesi olacaksınız..niciniz kırmızı yazılacak bu konuyu açan arkadaşımız gibi....

peki editor nasıl olunuyor :)

Editörler gönüllü çalışıyorlar,kadınlarla ilgili tüm konuları içine alan bir platformda, faydalı olabilmek için,site için faydalı iseniz yada olacağınızı hissediyorsanız başvurmalısınız yönetime..

ne guzel.. herhangı bır ucrette almıyorlar oyle mı

canım bu topiğin amacı almak değil vermek. engelli olan kardeşlerimiz için yada engelli adayı bizler için bir akülü sandalye almak. editörlükl eilgili sorularınızı lütfen site yöneticilerine iletin:42:

Back
X