• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızım canım sıkılıyor mutsuzum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Merhaba arkadaşlar, şu anki sorunum başlıktaki gibi.. Canım bişey yapmak istemiyor, mutsuzum, yalnızım derken sadece hayatımda biri yok anlamında değil gerçekte de yalnızım yani.. Gün içinde bulaşık.. çamaşırla uğraş onları çıkar as, makineyi boşalt.. Yemek pişir yemek ye.. Uyu uyan.. İnternette vakit geçir.. Çok daraldım.. Ailemle ayrı yaşıyoruz.. Sorun oldu da ayrılmış değiliz ayrı evlerdeyiz.. Çok da iyi değil yani aramız..
Okumam gereken yazılar, yazmam gereken bir tez var.. Canım sıkkın, bu durumdan kurtulmak için ne yapsam ki? Bi film açayım izleyim diyorum onu bile canım istemiyor..
Biraz sohbet edeyim tavsiyeleriniz olur diye buradan yazmak istedim..

Birilerin hayalleri başka birinin hayatları oluyor işte.
Önce sağlıklı olduğuna şükret derim.
Sonra da evin tadını çıkar,şu buz gibi havada evin içinde internette takılmak isteyen kimbilir kaç kişi vardır. (ben dahil :dondurma:)

Birilerin hayalleri başka birinin hayatları oluyor işte.
Önce sağlıklı olduğuna şükret derim.
Sonra da evin tadını çıkar,şu buz gibi havada evin içinde internette takılmak isteyen kimbilir kaç kişi vardır. (ben dahil :dondurma:)

Siz neredesiniz?

Bir şeyler çiz, yeteneğinin olup olmaması önemli değil. Çizip bitir ama, yarım bırakma. Mandala çiz, çiçek böcek çiz, acayip acayip renklendir. Canavarlar çiz, börtü böcek çiz.
Bilgisayar oyunu oyna. Ben adventure&rpg oyunlara bayılırım, sıkıntımı alır götürür. İki kızım var, fırsat bulsam bütün gün oynardım. Akşamları onları uyutup eşimle oynuyoruz. (Skyrim oyna mesela)
Bir şeyler oku, işim gücüm okumak diyorsan, çok orijinal bir şey oku. Gozo ve Sagre'yi okumuştum birkaç ay önce. Vuruldum her şeyine; hikayesine, çizimlerine, atmosferine...
Film izlemek beni de sıkar bazen. O zaman daha kısa soluklu şeyler izlemek isterim. Geçen aylarda Rectify diye bir dizi bitirdim. Çok beğendim.

Bir şeyler çiz, yeteneğinin olup olmaması önemli değil. Çizip bitir ama, yarım bırakma. Mandala çiz, çiçek böcek çiz, acayip acayip renklendir. Canavarlar çiz, börtü böcek çiz.
Bilgisayar oyunu oyna. Ben adventure&rpg oyunlara bayılırım, sıkıntımı alır götürür. İki kızım var, fırsat bulsam bütün gün oynardım. Akşamları onları uyutup eşimle oynuyoruz. (Skyrim oyna mesela)
Bir şeyler oku, işim gücüm okumak diyorsan, çok orijinal bir şey oku. Gozo ve Sagre'yi okumuştum birkaç ay önce. Vuruldum her şeyine; hikayesine, çizimlerine, atmosferine...
Film izlemek beni de sıkar bazen. O zaman daha kısa soluklu şeyler izlemek isterim. Geçen aylarda Rectify diye bir dizi bitirdim. Çok beğendim.

Ben de Sims oynardım bir ara çok güzeldi sabaha kadar vaktin nasıl geçtiğini anlamazdım..

Bilgisayardan oyun oyna , sanalda arkadaşların varsa onlarla sohbet et , bir spor salonuna yazılabilirsin hem çevre edinir hem de spor yapmış olursun.

çağın hastalığı rahat batması

karnımız tok sırtımız pek aç değil açıkta değiliz ama yine mutsuz sıkkınız

bundan 50 sene önce bu yaşta olsaydık

tarla da çalış dere de çamaşır yıka topla ser çocuklarla uğraş yemek yap topla derken sıkılmaya vaktimiz olmayacaktı

sıkılmak yerine bu rahatın tadını çıkarmalıyız

Mutlaka ve mutlaka bir kursa gidin.
Bakın nasıl zaman geçecek.
Bu arada şu an keşke evde ve battaniyenin altında olsam.
Başım çatıyor resmen.

aynısı bende de var ankara soğuğunda evden çıkıp otoparka gidene kadar üşürüm diye dışarı çıkasım gelmiyor anca birinin gelip beni zorlaması gerekiyor. resmen içim bayıldı okul başlasın artık köyüme döneyim diye gün sayıyorum. :KK53:

kendi adıma evde yemek yiyorum, pubg-kadınlar kulübü-ekşi-pubg döngüsü içindeyim, dizi izliyorum ve daha fazla yemek yiyorum. arkadaşlarımla skype filan yapıyorum yanlarına gitmeye üşendiğim için veya onları eve çağırıyorum. bulunduğunuz yerde bir şeyler paylaşacağınız kimseniz veya arkadaş edineceğiniz bir ortamınız yok mu?

Tez depresyonunu nerede görsem tanırım :KK73:

Sizin aklınızda sorumluluklar var onları öteledikçe başka bir şey yapasınız gelmiyor. Of şu makaleyi sonra okurum şimdi film izleyeyim deseniz film izleme isteğiniz kaçar. O yüzden programlı olsanız kafanız rahat eder. Şunu şunu yaptıktan sonra eğlenmek için şunu yapacağım deyin. Öyle olunca eğlenmeyi hak ettim diye düşünürsünüz.

• Beğen
Reactions: mb1
Back
X