• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızım . Çok yalnızım .

• Konu Sahibi Konu Sahibi 8993
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de hiç arkadaşım yok maalesef :( verdiğim değeri hiçbir zaman göremedim arkadaşlarımdan :( ama sorun bende galiba
Bir de üniversite arkadaşlıklarına güvenme onlar çoğu zaman göstermelik ve okul bitince sona eriyor.

Aynı ben :KK50: gel birlikte takilalim :rapci:

Okuyunca aynı benim durumum dedim :) Üniversitede bir iki tane arkadaşım vardı onlardan da nasibimi aldım zaten.Şimdide bir iki tane arkadaşım var ama ne kadar arkadaş denirse işte...Bende hep evdeyim yalnızım ve çoğu zaman mutsuzum.Kendi kendime bi şeyler yapmayı denedim ama olmuyor zevk vermiyor.Bir iki kere sinemaya gittim tek başıma hepte çiftler denk geldi kızlar sevgililerini kapıcam gibi triplerde çocuklara yer değiştirtmeler falan :D:D İnsan kafamı dağıtıcam derken dahada sinir oluyor yani.Bende çook yalnızım yani bilmiyorum belki bir gün düzelir diycem ama biraz geç gibi artık,insanlara güvenemiyorum. Benimle de arkadaş olun ya :)

Cidden yapmacık olduklarını hissediyorum bazılarının ama bazı insanlar onlara bakıyor sonra bana bakıyor ve soru şu senin niye hiç arkadaşın yok sen niye bir yerlere gitmiyorsun ailem vs çok içine kapanıksın falan filan işte .
Tek başıma da zevk alıyorum evet , kitaplar özel ilgi alanımdır . Şu andaki dünya pek de kitap okuyan insan kabul etmek istemiyor sanki , kitaplara gömülene basıyorlar asosyal damgasını
İstersen seninle arkadaş olabiliriz burada bende kitap okumayı seviyorum birbirimize okuyacak kitap tavsiyeleri verebiliriz :) istersen tabi

Okuyunca aynı benim durumum dedim :) Üniversitede bir iki tane arkadaşım vardı onlardan da nasibimi aldım zaten.Şimdide bir iki tane arkadaşım var ama ne kadar arkadaş denirse işte...Bende hep evdeyim yalnızım ve çoğu zaman mutsuzum.Kendi kendime bi şeyler yapmayı denedim ama olmuyor zevk vermiyor.Bir iki kere sinemaya gittim tek başıma hepte çiftler denk geldi kızlar sevgililerini kapıcam gibi triplerde çocuklara yer değiştirtmeler falan :KK70::KK70: İnsan kafamı dağıtıcam derken dahada sinir oluyor yani.Bende çook yalnızım yani bilmiyorum belki bir gün düzelir diycem ama biraz geç gibi artık,insanlara güvenemiyorum. Benimle de arkadaş olun ya :)
Zaten benimde başıma arkadaşlardan geldi. Benimde güvenim kalmadı açıkçası kimseye

Boş zamanlarında ücretli veya ücretsin fark etmeksizin kurslara gidip ordan bir arkadaş yada çevre edinebilirsin.
Hem bak benim kuzenimde senin gibi.Herkes herkesle anlaşamaz,ama mühim olan onu içinde yaşayıp büyük bir soruna çevirmemek.
Mutlaka sosyalleşeceğin,kendini yaparken iyi hissedeceğin aktivite(sinema,alışveriş yada üniversitenin çeşitli etkinlikleri oluyor farklı fakültelerden yeni kişilerle tanışmak vs.). İçine kapanma,bunun kimseye bir faydası yok.
Ama bil ki hepimiz sosyal medyadaki gibi değiliz,hepsi anlık paylaşımlar.Hatta o paylaşımları yapabilmek için bir araya gelen insanlar bile var.Bu olayı çok kafaya takmamanı tavsiye ederim.
Buraya yazmakla ne güzel yapmışsın.İstersen arkadaşta olabiliriz.

rahat olmalısın.kendini kastığın sürece bunu aşamazsın.karşındaki herkimse senden farklı olmadığını düşün.herkes senin benim gibi.insanları biyere davet edebilirsin.beraber bir aktivite yapmayı teklif edebilirsin.sen çekingen durursan sana adım atmaya da onlar çekinir.ilk gördüğünde gülümsemekte çok etkili.ama herşeyden önce rahat hisset kendini.ben en samimi arkadaşım yıllardır kardeşim gibi sevdiğim dostumu tamamen kendi girişkenliğimle kazandım.çekingen bir kızdı ama kanım kaynamıştı onunla takılmak istediğimi çok belli etmiştim:))ya ne güzeldi..çok güzel arkadaşlıkları kaçırıyor olabilirsin.lütfen çekinme..

Selam kızlar . Buraya yazıp içimi dökmek istediğim bir mevzu var . Sorun mu dersiniz gülüp geçer misiniz bilmem ama ağır depresyona doğru gidiyorum .

Hiç arkadaşım yok . Her an yanımda olabilecek dostum diyebileceğim hiç kimsem yok . Bakıyorum herkese gezmeler tozmalar yer bildirimleri mutluyuz pozları ...

Bense onları seyrediyorum . Hani derler ya hayalimdeki hayatı yaşamakla meşguller diye . Bunları gözyaşları içinde yazıyorum . İçimde hep bir sıkıntı . Hayatım bir türlü düzene girmiyor .

Asosyalin tekiyim karşımdaki kişiyle bir konuşmam başlasa 3 - 4 cümle sonra sona eriyor . Hiç kimseyle ortak bir konum , ortak bir noktam nasıl olmaz aklım almıyor . Çok mu ciddiyim çok mu sıkıcıyım bilmiyorum . Neden insanlara verdiğim değerin onda birini ben göremiyorum bilmiyorum . Gerçekten kötüyüm . Bu bölümde neler okudum daha kötü dertler var biliyorum .

Basit bir sorun gibi ama inanın ruhumu sıkıyorlar . Herkes arkadaşlarıyla konuşurken gülüşürken ben sadece onları izliyorum . Yanlarına gitsem benide aşırlar aralarına biliyorum ama çok kasılıyorum . Karşımdakini kırmamak adına her cümlemi ölçerek tartarak adaplı bir şekilde söylemeye çalışıyorum . Onlarda rahatça konuştukları için ben yapmacıkmışım gibi duruyorum . Bu yüzden benle olan muhabbet kısa sürüyor . Konuda açamıyorum zaten . Cidden zor durumdayım . Mutsuzum . Üzgünüm .

Ne yapmalıyım ? Nasıl davranmalıyım ?
bende öyleydim. Bende icine kapanma, kendini sevmeme vardi. Inan bana ise öncelikle kendini sevmekle baslaman gerekecek. Yenilik yap bakimdan alisveristen basla mesela. Sonra kendine güven duy.. gerisi corap sökügü gibi gelir

Canım hiç üzülme. Ben de yalnızlık çok çektim. Kimse benimsemedi beni. Kendinden yaşça büyük insanlarla daha kolay iletişim kurabileceğini düşünüyorum. Ben öyle yapıyorum. Üzülme kendini çok sıktığını ve yorulduğunu düşünüyorum. Geçecek, kendin ol. İzmirdeysen buluşalım :KK200:

Back
X