Yalnızım demekki çirkinim ?

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
Kızlar ben çok yalnızım yani kalabalığın içinde yalnızım arkadaş çevremde sevgilisi olmayan tek benim çoğu sürekli sevgilisiyle vakit geçiriyo ben 19 yaşındayım ve kimseyle çıkmadım gibi bişey hani çıktım ama doğru düzgün görüşmedim bile o yüzden saymıyorum ama yaşıtlarıma bakınca kaçıncı sevgililerine geçmişler hayır oda iyi bişey değil bana göre ama benim gibi bir kişi bile yok 1 senedir konuştuğum erkek bile yok sanırım gariplik bende hayır arkadaş olarakta konuştuğum yokki yani erkek görünce uzaylı görmüş gibi olucam yakında böyle giderse ilerde hiç bi erkekle iletişime geçemiycem zaten bu sebeplerden özgüvenimde baya eksildi yani kendimi güzel hissediceğim varsa bile direk güzel olsaydım yalnızmı olurdum diyorum of siz ne düşünüyosunuz bu konuda çokmu anormalim ??

Kızlar ben çok yalnızım yani kalabalığın içinde yalnızım arkadaş çevremde sevgilisi olmayan tek benim çoğu sürekli sevgilisiyle vakit geçiriyo ben 19 yaşındayım ve kimseyle çıkmadım gibi bişey hani çıktım ama doğru düzgün görüşmedim bile o yüzden saymıyorum ama yaşıtlarıma bakınca kaçıncı sevgililerine geçmişler hayır oda iyi bişey değil bana göre ama benim gibi bir kişi bile yok 1 senedir konuştuğum erkek bile yok sanırım gariplik bende hayır arkadaş olarakta konuştuğum yokki yani erkek görünce uzaylı görmüş gibi olucam yakında böyle giderse ilerde hiç bi erkekle iletişime geçemiycem zaten bu sebeplerden özgüvenimde baya eksildi yani kendimi güzel hissediceğim varsa bile direk güzel olsaydım yalnızmı olurdum diyorum of siz ne düşünüyosunuz bu konuda çokmu anormalim ??

Ay ne alakasi var ya? sinir oluyorum dis gorunusu, ask hayatiyla olcenlere. Bana da cok soruluyor "senin kadar guzel bi kiz neden yalniz?" Sanki sadece karsitaraf bizi begenince olacak is bunlar, cunku benim secim hakkim yok. Guzelsem herhangi bi insanla cikabilirim, o kadar basit.. mi? Bu kadar basit mi? Kendi adima yalnizim cunku seciciyim. Su zamana kadar "yalniz" kalmama adina gorustugum butun sebzeler bana yalniz kalmamak icin boyle biseyin icinde olmamin kocaman bi HATA oldugunu ogrettiler.

Yalnizsin cunku kimseyi begenmiyorsun. O kadar basit. :113:

Son düzenleme:

canım daha cok kucuksun..takılmamalısın dıycem ama senın ılgını cekmeyecek bu yorumum..ben lısedeyken herkesın sevgılısı vardı benım yoktu.. yanı kustahlık degıl ama ben hepsınden guzeldım..ınsan ıster ıstemez ozenıyor anlıyorum senı..ıyıkıde dıyorum kımse cıkmamıs karsıma ..oyle aptal aptal tıplere takılmamısım onlar gıbı..kendımı kullandırmamısım ...unıversıtede esımle tanıstım 7 senenın sonunda evlendım Allahıma sukur cok da mutluyum 8masallahhepınızın adına) yanı guzellıkle cırkınlıkle alakası yok boyle seylerın zamanı gelmemıstır..ve de sanslı oldugunu dusun bence..

Keşke sizin gibi düşünebilsem ama ben anormal biri gibi hissediyorum.Herkesin sevgilisyle olaylarını dinlemekten yorum yapmaktan gerçekten çok sıkıldım kendimi öyle kötü hissediyorumki zaten biriyle bigün bişeyler yaşiycağımada inanmıyorum ama bari şu çiftler gözümün önünde olmasa of

Hiç alakası yok canım demekki sen bakmıyorsun ondan olmuyordur..Hem güzellik görecelidir kimi kızları sen beğenmezsin herkes hayran kalır belli olmaz çirkinim diye sonuç çıkarma hem daha 19 yaşındaymışsın bakmasınlar bakınca ne oluyor ki kafan rahat boşver takılma:))

Çok sevgili değiştirmek mesele değil ki. Karşına seveceğin biri çıkar elbet.

Bir arkadaşım vardı acayip güzel. Ben bile öf çekiyordum düşün. Bir çocuk aylarca peşinden koştu. Bizimki kabul etti. Birkaç ay sonra çocuk terketti gitti.

Şimdi o demek ki çirkinmiş. Öyle mi yani?

Sen kendini nasıl bulursan karşındaki de seni öyle bulur bunu unutma :)

valla sevgilin olması bi meziyet değil.. benim eşimden önceki en uzun ilişkim 3 ay dı düşün:1::1: haha :1::1:ben mi anormaldim. hayır.. doğru zaman değildi çünkü, üzülme doğru zaman ve doğru insanı beklersen seni nerde olsan bulur.. kaçamazsın:38:

Dertler,üzüntüler beni buluyor demek ben hakediyorum bunları kötü biriyim.
Ben de böyle düşüneyim madem:ssz:
Öyle saçma bağlantı mı olur yahu..
Daha 19 yaşındasın çok küçüksün.
Benim ilk sevgilim olduğunda 20 idim ben..
Çok mu kayıp Allah aşkına No erkek no dert :9:
Düşünüyorum en mutlu zamanlarım yalnız zamanlarımmış aslında:ssz:

İlaveten halam 45 yaşında ve hala bekar :31:
Şimdi o yalnız diye çirkin mi oluyor :19: hiç de bile.
Çok güzel bakımlı ve alımlıdır :nazar:
Ama hayatında kimsenin olmayışı onu çirkin yapmaz :34:
Bu işler kader kısmet işleri.
Ha diyince olmaz.

Son düzenleme:
Sen kendi degerini hayatinda biri olup olmamasiyla olcuyorsan ozguven sorunu filan olmasin bu? Hayatinda kimse olmayinca kendini eksik, cirkin filan hissediyorsan... Kendinle baris ve kendine yet bence.
23 yasindayim, hic sevgilim olmadi. Bir kere bile durup niye yok demedim, banane. Olursa olur ilerde.
.

Son düzenleme:
benim ik sevgilim 22 ya$inda oldu oda e$im oldu zaten
senin okulun falan yokmu elin bo$ herhalde ondan sevgili ariyorsun
gir bi uniye oku , okulda tani$îp evlenme hikayesi SIK oluyor bak :)

gerçi sen erkek arkada$i yapip napicaksin , ya$in kuçuk evlenmek için zaten ,ka$ina gozune bakacaksan sanatçilara mankenlere falan bakabilirisin :))
$aka bi yanada illa biri olmak zorundami $imdiki gençlikde :))

Ben de 18 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Hatta onu da geçtim hoşlandığım birisi de olmadı ciddi şekilde. Hiçbir zaman sorun etmedim. Erkek arkadaşım çoktur iyi anlaşırım erkeklerle ama gel gör ki hiç sevgilim olmadı. Şimdi üniversiteye geçtim ciddi anlamda kafama takılmaya başladı. Sıkılıyor canım itiraf etmek gerekirse. Güzellikle alakalı değil ama gerçekten. Fıtratla alakalı bi de. Mesela benim arkadaşlarımda en kızdığım konu şuydu çocuk ondan hoşlanıyor mesela arkadaşım bunu biliyor egosunu tatmin etmek için onla konuşuyor ama çıkmıyor. İşte en gıcık olduğum şeylerden birisi de buydu, ben hep net oldum istemediğim birisiyle hiç uzatmadım bu da ayrı konu. Ama seni anlıyorum arkadaşlarımın hep sevgilileri var araları bozulsa sevgilileri bile gelir bana anlatır dertlerini çok barıştırdığım olur herkese akıl veririm ama kendim yalnızım işte :32: arkadaşlarım hep der kadın erkek ilişkilerinde çok mantıklı konuşuyorsun diye ama kendime faydam yok. insan istiyor artık hayatında özel birileri olsun diye artık annem bile soruyor yok mudiye :51: yok yani ne diyim yok şaka bir yana zaten artık hiç olmayacakmış gibi geliyor. Herkesin hayalinde bi sevgili vardır öyle biri de karşımıza çıkmaz sanmıyorum yani :51: Hani gelecekle ilgili planlarımız olur ya düşleriz bazı şeyleri işte elimde değil artık kendimi hep tek başıma düşlüyorum evde kalmaya hazırladım kendimi :27: ay ben de ne doluymuşum ha :52: neyse diyeceğim şu ki seni anlıyorum fakat kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş :32:

Öncelikle şu yanlışı düzeltelim.
Dış görünüş ile veya özgüvenini kaybetmene sebep olarak aşkı göstermen yanlış ve hata başlı başına.
Sevgilinin olması için daha önünde uzun yıllar var canım.
Olmayacak değil elbette olacaktır ama doğru zaman gelince.
Böyle düşünürsen zaten bu olayı sıkıntı haline getirmezsin yani.

Ben de 18 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Hatta onu da geçtim hoşlandığım birisi de olmadı ciddi şekilde. Hiçbir zaman sorun etmedim. Erkek arkadaşım çoktur iyi anlaşırım erkeklerle ama gel gör ki hiç sevgilim olmadı. Şimdi üniversiteye geçtim ciddi anlamda kafama takılmaya başladı. Sıkılıyor canım itiraf etmek gerekirse. Güzellikle alakalı değil ama gerçekten. Fıtratla alakalı bi de. Mesela benim arkadaşlarımda en kızdığım konu şuydu çocuk ondan hoşlanıyor mesela arkadaşım bunu biliyor egosunu tatmin etmek için onla konuşuyor ama çıkmıyor. İşte en gıcık olduğum şeylerden birisi de buydu, ben hep net oldum istemediğim birisiyle hiç uzatmadım bu da ayrı konu. Ama seni anlıyorum arkadaşlarımın hep sevgilileri var araları bozulsa sevgilileri bile gelir bana anlatır dertlerini çok barıştırdığım olur herkese akıl veririm ama kendim yalnızım işte :32: arkadaşlarım hep der kadın erkek ilişkilerinde çok mantıklı konuşuyorsun diye ama kendime faydam yok. insan istiyor artık hayatında özel birileri olsun diye artık annem bile soruyor yok mudiye :51: yok yani ne diyim yok şaka bir yana zaten artık hiç olmayacakmış gibi geliyor. Herkesin hayalinde bi sevgili vardır öyle biri de karşımıza çıkmaz sanmıyorum yani :51: Hani gelecekle ilgili planlarımız olur ya düşleriz bazı şeyleri işte elimde değil artık kendimi hep tek başıma düşlüyorum evde kalmaya hazırladım kendimi :27: ay ben de ne doluymuşum ha :52: neyse diyeceğim şu ki seni anlıyorum fakat kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş :32:

canım beni çok iyi anlamışsın ya aynen kafamdaki erkek tipinin varolduğuna inanmıyorum gerçekten tip olarak demiyorum bunu kişilik olarak o yüzden zaten hep yalnız olucakmışım gibi geliyo ama milleti görünce insan garip hissediyo işte özgüvenide gidiyo insanın haftasonları dışarı çıkıyorum mesela herkes çift çift takma diyenler olmuş ama benim çevremde takmamak zor maalesef

Evet düşüncen anlamsız gerçekten tomvejerry haklı 'senin gibi güzel kızın nasıl sevgilisi olmaz' çünkü ben istemiyorum, bu kadar basit. Sen istesen bulamaz mısın sanki? Gayet tabii bulursun... Hiç arkadaşlarımın bilmem kaçıncıları deme yaptıkları iyi mi sanki doğru mu? Sevgiliyi ihtiyaç gibi görür olmuşlar. Boşver ilkin sonun olsun doğru insanı bekle elbet karşına çıkacaktır, buna inan sadece :)

canım beni çok iyi anlamışsın ya aynen kafamdaki erkek tipinin varolduğuna inanmıyorum gerçekten tip olarak demiyorum bunu kişilik olarak o yüzden zaten hep yalnız olucakmışım gibi geliyo ama milleti görünce insan garip hissediyo işte özgüvenide gidiyo insanın haftasonları dışarı çıkıyorum mesela herkes çift çift takma diyenler olmuş ama benim çevremde takmamak zor maalesef

bi yerden sonra takmamak zor oluyor. muhabbet oluyor ay benimki şunu dedi ay benimki şöyle yaptı e koyu mavi ne yapsın saf gibi dinliyo yorum yapıyo :27: aynen hafta sonları bi kaç arkadaşla çıkıyorum dışarı bazen o kadar. millet sevgilisiyle takılıyo :26: yurdun camından bakıyorum erkekler geliyo kızları bekliyo kız geliyo sarılıyo gidiyolar ben de çayımı içiyorum çokoprensimi yiyorum sonra yine bakıyorum yine bi oğlan bekliyo kız geliyo sarılıp gidiyolar ben yine kahve bisküvi böyle geçiyor haftasonlarım :33:

benim ik sevgilim 22 ya$inda oldu oda e$im oldu zaten
senin okulun falan yokmu elin bo$ herhalde ondan sevgili ariyorsun
gir bi uniye oku , okulda tani$îp evlenme hikayesi SIK oluyor bak :)

gerçi sen erkek arkada$i yapip napicaksin , ya$in kuçuk evlenmek için zaten ,ka$ina gozune bakacaksan sanatçilara mankenlere falan bakabilirisin :))
$aka bi yanada illa biri olmak zorundami $imdiki gençlikde :))

evet canım okul yok uniye hazırlanıyorum annemde dalga geçiyo zaten üniversitede de bulamazsan yandın diye :D ne kadar güzel ilk sevgilin eşin olmuş çok şanslısın gerçekten

bende bazen böyle düşünebiliyorum ama kızların da dedıgı gibi cok da guzel olmayan kızlarında sevgilisi oluyor kısmet ve ortam meselesi sanırım. ben ünideyim ama hiç erkeklerle bir ortamım yok sınıfım hep kız bende de bu aralar kendimi çok yalnız hissediyorum insan ilgi görmek değerli olduğunu hissetmek istiyor hakkımızda hayırlısı olsun canım :43:

Son düzenleme:
Back
X