Yalnızım demekki çirkinim ?

Sana bi abla tavsiyesi canım, şu yaşlarda sevgilim olsun gezeyim tozayım diye düşüneceksin hepimiz aynı şeyleri yaşadık ama kesinlikle ceket değiştirir gibi sevgili değiştirme. Ayrıca zorlama sakın çünkü hayat karşına doğru zamanda doğru kişiyi çıkaracak. Bir sürü erkekle gezmekten daha iyidir tek bi kişi olması ve doğrusu olması. Hem bu işin çirkinlikle falan alakası yok ne kızların yanında filinta gibi erkekler dolaşıyor. Hem güzellik görecelidir yani seni sevene sen dünya güzeli görünürsün merak etme. Hakkında hayırlısı olsun.

evet canım okul yok uniye hazırlanıyorum annemde dalga geçiyo zaten üniversitede de bulamazsan yandın diye :D ne kadar güzel ilk sevgilin eşin olmuş çok şanslısın gerçekten

:)) bulursun bulmayada
once uniyi kazanman lazim ordaki adaylari gormek için :))

canım daha cok kucuksun..takılmamalısın dıycem ama senın ılgını cekmeyecek bu yorumum..ben lısedeyken herkesın sevgılısı vardı benım yoktu.. yanı kustahlık degıl ama ben hepsınden guzeldım..ınsan ıster ıstemez ozenıyor anlıyorum senı..ıyıkıde dıyorum kımse cıkmamıs karsıma ..oyle aptal aptal tıplere takılmamısım onlar gıbı..kendımı kullandırmamısım ...unıversıtede esımle tanıstım 7 senenın sonunda evlendım Allahıma sukur cok da mutluyum 8masallahhepınızın adına) yanı guzellıkle cırkınlıkle alakası yok boyle seylerın zamanı gelmemıstır..ve de sanslı oldugunu dusun bence..

Hmm yani lisede sevgilisi olmuş kızlar kendini kullandırmış mı oldular??
Bir kadının kadına hakareti olarak alıyorum o çirkin lafı.
Her zaman erkek kızı kullanır, kızlar da pasif yaratıklar ya, ondan eşya gibi kullanılıp atılıyorlar zaten di mi! :D
Ne güzel öğütler bunlar.(!)

Dipnot : Lisede sevgilim olmamıştır. :27:

Kızlar ben çok yalnızım yani kalabalığın içinde yalnızım arkadaş çevremde sevgilisi olmayan tek benim çoğu sürekli sevgilisiyle vakit geçiriyo ben 19 yaşındayım ve kimseyle çıkmadım gibi bişey hani çıktım ama doğru düzgün görüşmedim bile o yüzden saymıyorum ama yaşıtlarıma bakınca kaçıncı sevgililerine geçmişler hayır oda iyi bişey değil bana göre ama benim gibi bir kişi bile yok 1 senedir konuştuğum erkek bile yok sanırım gariplik bende hayır arkadaş olarakta konuştuğum yokki yani erkek görünce uzaylı görmüş gibi olucam yakında böyle giderse ilerde hiç bi erkekle iletişime geçemiycem zaten bu sebeplerden özgüvenimde baya eksildi yani kendimi güzel hissediceğim varsa bile direk güzel olsaydım yalnızmı olurdum diyorum of siz ne düşünüyosunuz bu konuda çokmu anormalim ??

Benim 19 yaşımda tanıdıgım çok sevdiğim ve 6 yıl görüştügüm biri oldu.Ha oldu da ne oldu...Bi başkası için herşeyi bıraktı gitti.O yüzden benim hayatımdaki en büyük keşkemdir.Ben keşke bir daha 19 yaşıma gelsem.Hayatıma o yada başka birini almazdım.Çok şükür geçerli ve iyi bi mesleğim var ama çok daha iyi yerlerde olurdum.Ş,mdiki aklım olsa.Şimdi sana erkek arkadaş önemli bişeymiş gibi geliyo ama inan önemli değil.VAKİTKAYBI SADECE.Okulunu oku.Mesleğini eline al.Karşına emin ol yakışıklı ve seni seven biri çıkacaktır.Sende seveceksindir ve kendi kendine boşa yıprandım diyeceksin inan daha ötesi olmayacak.Benim 19 yaşıma dönmek ve değiştirmek gibi bi şansım yok ama abla tavsiyesi.Yazdıklarım kulağına küpe olsun.Pişman olma.Bırak onlar sana ulaşamasın...Neden yanlız olasınki.

canım daha gençsin
mutlaka karşına biri çıkar
kendini kötü hissetme lütfen

siz de arkadaşın çirkin olduğunu nerden biliyosunuz ki
bu resmen sen çirkinsin ondan böyle diyosun gibi olmuş
o başka birşey vurgulamaya çalıştı bence
asıl kadın çok güzel ve çekici ama mesafeliyse kolay kolay kimse yaklaşamaz çekindikleri için bunu söylemeye çalışmış bence
bu demek değil ki diğer teklif alanlar çirkin elbette güzeldir
sadece bazı kızlar her gelen teklifi kabul ediyo ve sürekli biriyle boy gösteriyo. o yüzden de erkeklerden daha çok talep görüyo
benim çevrem de çok arkadaşım var kıza inanılmaz aşık ama çok gösterişli olduğundan teklif bile edemiyo
gidip daha orta halli bi kıza daha kolay teklif edebiliyo yani
eleştirilen konu bu bence

aynen tatlım çok güzel anlatmışsın. ben üstüme alınmak aklıma bile gelmedi :1: ben evliym alan almış beni eğer o niyetle söylediyse.benim demek istediğim kızdan bi ışık görüyolarki erkekler kolaylıkla yaklaşabiliyor.asıl senin çirkini öpmemşler namusluyum diye dolaşmış lafına gülüyorum çünkü çoğu erkek nefes alsın yeter dediğini biliyoruz hayatım :1::1: sen bizi düşünme

aynen tatlım çok güzel anlatmışsın. ben üstüme alınmak aklıma bile gelmedi :1: ben evliym alan almış beni eğer o niyetle söylediyse.benim demek istediğim kızdan bi ışık görüyolarki erkekler kolaylıkla yaklaşabiliyor.asıl senin çirkini öpmemşler namusluyum diye dolaşmış lafına gülüyorum çünkü çoğu erkek nefes alsın yeter dediğini biliyoruz hayatım :1::1: sen bizi düşünme

bende yazdıklarına katılıyorum canım
arkadaş öyle sert bi şekilde yazınca savunma ihtiyacı hissettim seni :27:
sonuçta kimse kimsenin fiziksel görüntüsünü bilmiyo ki sen böylesin ondan yazıyosun diye itham edemez bence

Back
X