- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Kursa gidemem bebeğim küçükParkta bir kadınla tanışsam numaramı vermem. Versem dahi davet etse buluşmam. Devir kötü. Bence tanışmak için farklı ortamlar deneyin. Kurs vs gibi.
Sorunu kendinizde aradıkça problem kafanızda büyür. Ben de komşularımla görüşmüyorum ne yalan söyliyim. İşte haşatım çıkıyor zaten. Tatillerde, akşamları onların dedikodusuyla pastasıyla böreğiyle uğraşamam. Bi kap çorbayı zor yapıyorum. Dönemsel bir durumdur sizinkisi. Geçecek.Kursa gidemem bebeğim küçük
Hangi şehirdesiniz3 aydır yeni bir şehire taşındık. Oturduğum sitede bir Allah in kulu hoşgeldin é gelmedi. Komşuluk yok. 1buçuk yaşındaki Kızımı bazen parka götürüyorm orda annelere denk gelirsem bazen iki laf ediyorum orda kalıyor. Suan kış parka da çıkamıyoruz. Eşim ayda beş altı defa nöbet tutuyor özellikle akşamları daha da bunalıyorum o nöbette olunca. Onun dışında sosyal fobim var insanların gözlerine bakarak konuşamıyorum bu konuda yardım aldım ama çözemedim terapi gördüm ama çözülmedi. Biriyle göz göze gelince geriliyorm bu karşıya da yansiyor. Parkta ki anneler le konuşuyorum kimisi görüşelim diyor numaralarımizı alıyoruz ama ilk adımı ben atıyorum genelde arıyorum ama hep neden se musait değilim başka zaman inşallah diyorlar ama donus de yapmiyolar bende bunu kendime bağlıyorum diyorum benden elektrik alamadı göz teması kurmadigm için yada dengesiz göz teması kurduğum için negatif lik oldu diyorum bende geri çekiyorum kendimi. Nasıl olacak çalışmıyorum ücretsiz izinde yım bebeğimı büyütüyorm aynı zamanda ikinci ye hamileyim bir 2 yıl daha evdeyim. Kafayı yiyeceğim çok samimi olunca göz teması olayı sıkıntı olmuyo rahat oluyorum ama o samimiyeti yakalayanà kadar görüşmem gerek işte aynı insanla. Eski arkadaşlarım lâ görüntülü görüşüyorum bir nebze yalnızlık hissini alıyor. Çocuğum da sosyal olsun istiyorum onun içinde ayrıca üzülüyorum ve suçluluk duyuyorum. Çok dertliyım bugün. Çevrem olcak mi gerçekten beni bu halimle sevecek arkadaşım olcakmi bilmiyorum çok zor. Aslında çok sıcak kanliyım çok sosyal olmak istiyorum ama çevrem yok bu şehirde. 32 yaşındayım . Tavsiyeleriniz neler
Deşifre olmamak için yazmıyorumHangi şehirdesiniz
Ama çocuğum da asosyal büyüyor bu onun gelişimi için hiç iyi değil bunu da çok takıyorumEvlendim evleneli (8yil) tek arkadaş dostum eşim su donemde ki insanlara hic mi hic guvenmiyorum gereksiz boş muhabbet peşinde çoğu sizede tavsiyem kendinizi çocuğunuzu geliştirecek aktivitelerle vakit geçirin ..
Evet var ama başka ilçede. Gitmeyi düşünüyorum eşim ona göre nöbetleri ayarlayackAnnelik oyun grupları var 6 ay 3zyaş arası..
Anneler de kaunaşıyor bebeklerde.
Var mı oralarda?
Bende aynı durumdayım 9 aylık evliyim eşim asker ailemden uzak bi şehirdeyim. en çok geceleri yalnız kalmak zor geliyo3 aydır yeni bir şehire taşındık. Oturduğum sitede bir Allah in kulu hoşgeldin é gelmedi. Komşuluk yok. 1buçuk yaşındaki Kızımı bazen parka götürüyorm orda annelere denk gelirsem bazen iki laf ediyorum orda kalıyor. Suan kış parka da çıkamıyoruz. Eşim ayda beş altı defa nöbet tutuyor özellikle akşamları daha da bunalıyorum o nöbette olunca. Onun dışında sosyal fobim var insanların gözlerine bakarak konuşamıyorum bu konuda yardım aldım ama çözemedim terapi gördüm ama çözülmedi. Biriyle göz göze gelince geriliyorm bu karşıya da yansiyor. Parkta ki anneler le konuşuyorum kimisi görüşelim diyor numaralarımizı alıyoruz ama ilk adımı ben atıyorum genelde arıyorum ama hep neden se musait değilim başka zaman inşallah diyorlar ama donus de yapmiyolar bende bunu kendime bağlıyorum diyorum benden elektrik alamadı göz teması kurmadigm için yada dengesiz göz teması kurduğum için negatif lik oldu diyorum bende geri çekiyorum kendimi. Nasıl olacak çalışmıyorum ücretsiz izinde yım bebeğimı büyütüyorm aynı zamanda ikinci ye hamileyim bir 2 yıl daha evdeyim. Kafayı yiyeceğim çok samimi olunca göz teması olayı sıkıntı olmuyo rahat oluyorum ama o samimiyeti yakalayanà kadar görüşmem gerek işte aynı insanla. Eski arkadaşlarım lâ görüntülü görüşüyorum bir nebze yalnızlık hissini alıyor. Çocuğum da sosyal olsun istiyorum onun içinde ayrıca üzülüyorum ve suçluluk duyuyorum. Çok dertliyım bugün. Çevrem olcak mi gerçekten beni bu halimle sevecek arkadaşım olcakmi bilmiyorum çok zor. Aslında çok sıcak kanliyım çok sosyal olmak istiyorum ama çevrem yok bu şehirde. 32 yaşındayım . Tavsiyeleriniz neler
Benim eşim de askerBende aynı durumdayım 9 aylık evliyim eşim asker ailemden uzak bi şehirdeyim. en çok geceleri yalnız kalmak zor geliyoalışırız inşallah
Ben ankaradan geldim burayaBi an konuyu ben actim sandim :) 8 ay oldu Ankaraya taşındım bir Allahın kulu olmaz mı yok ne bi komşu ne bir arkadaş benimde tek arkadaşım 1.5 yaşındaki oğlum ve esim insan cok sıkılıyor
Bende de sonradan oldu hamilelikde depresyon geçirdim onunla birlikte başladı 2 buçuk yıldır böyleyim. Sadece çok çok yakınım lâ kurabiliyorm biraz rahat oluyorum .yeni insanlarla olmuyo çok geriliyorm bakamıyorum gözlerineZor gerçekten en azından 1 tane iyi anlaştığınız bir komşunuz olsa. Eşinizin arkadaşları yok mu onların eşleriyle kaynaşsanız? Bu arada bende dr var göz teması kuramıyorum insanlarla sonradan oldu bende de
Eşimin arkadaşları var ama henüz o derece samimi yok o yeni atandı buraya herkese güvenmez özeliné almaz çok seçicidir . İş yerinde kalır arkadaşlgı özeline taşımazZor gerçekten en azından 1 tane iyi anlaştığınız bir komşunuz olsa. Eşinizin arkadaşları yok mu onların eşleriyle kaynaşsanız? Bu arada bende dr var göz teması kuramıyorum insanlarla sonradan oldu bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?