Yalnızım dostlarim yalnızım yalnız

Benim eşim de asker çok zor demi
Evet çok zor İstanbulda ailem . Bende Muğladayım . Alışamadım bi türlü yalnız kalmaya . Bi tane arkadaşım var eşimin arkadaşının eşi . Ama evlerimiz biraz uzak olduğu için pek görüşemiyoruz . Bu zamanda önüne gelenle arkadaşlık yapamıyorsun zaten

Çocuk varmı cnm o da sıkılır demi. En çok çocuğum için üzülüyorum asosyal büyüyor

Henüz çocuk yok canım . Evet onlar içinde zor . Şu an çocuk düşünmüyoruz ama bi yandan da olsa iyi olur o Kadar yalnız hissetmem heralde :)
Kesinlikle insan kendini daha güçlü hissediyor yalnızlık o kadar koymuyor vaktini zaten bebekle uğraşmaya geçiriyor sun fazlasıyla mutlu ediyor. Ama işte bazen böyle yinede aklına geliyor. Ben yeni geldim alışamadım henüz yalnızlığa galiba artık alışmam gerek

Siz nereye geldiniz :)

Parkta tanıştığıniz kişi ile numaralasip sonra adım atarsanız bende olsam buluşma. DEVİR KÖTÜ. Yani sizin göz teması kurmamanizla ilgisi yok.

Parkta tanısıp nasıl numaralaşıyorsunuz afedersiniz de? Göz teması önemli çevreye yaydığın enerji hayli hayli önemli. Bir ayna başına geçip deneyler yapabilirsiniz kendi kendinize konuşup aynadan göz teması kurmak gibi. Benimle göz teması kurmayan insanın samimiyetine bende pek güvenmem o temas çok önemli. Yalnızım yalnızım diyerek dertlenmeyin yalnızlık iyidir, komşularınızlada çok sıkı mıkı olmayın evladınızla vakit geçirin bol bol etkinliklere katılın birbirinizle aktiviteler oluşturun.. anılar biriktirin fotoğraflarını çekin. İnsan olması çok lazım değil.

Son düzenleme:
Komşuların hoşgeldine gelmemeleri değişik bir durum mu yav? 20 yıldırım apartman insanıyım, 6 kere filan taşındım, bana da kimse gelmedi. Niye gelmiyorlar diye düşünmek de aklıma gelmedi. Tanımadığım insanların evimde ne işi var? Bir komşuluk ilişkisi gelişecekse bu zamana bırakılmalı, ağırdan alınmalı. Parkta insanlarla tanışın tabi de, bu soğuk havalarda, 3 ayda ne kadar sık görüşüp, samimi olup, birbirinize gidip gelecektiniz? Yalnızlıktan bunalmışsınız anlıyorum, ama istekleriniz bana göre hayatın olağan akışına uymuyor. Yerinizde olsam sosyalleşmek için kursa giderim. Ortak ilgi alanları üzerinden kurulan ilişkiler daha hızlı ilerliyor ve doğal oluyor. Parka çok bel bağlamayın yani.

Çok haklısın ama gerçekten yalnızlık sevmeyen biriyim hayatta en korktuğum şeylerden biridir öyle söyleyeyim. Birde bebeğim küçük kursa gidemem

Ben de hemen hemen aynı durumları yaşıyorum yakın arkadaşlarımın hepsi tayin isteyip gittiler bir tane gelip gidenin kalmadı. Bebeğimin sosyalleşmesi açısından da çok önem veriyorum misafirlere ama yok yani. Oturduğum sitede herkes yeni taşındı sayılır bir akşam tatlı yapıp alt ve karşı komşuma goturkeyi düşünüyorum bakalım geri dönüş olur belki

ben de bulunduğum eve yeni taşındım kimse hoş geldin e gelmedi ben tatlı yapıp karşıya götürdüm şu an kankayız.. yani ben çalışıyorum da arkadaş sorunum yok ama yani komşu komşunun külüne muhtaçtır.. üst komşuma da gürültü açısından uyarmak için Bi tanışayım dedim şu an merhaba merhabayız..

Karşı komşum çok tatlı birisine benziyor bir kere tuz istemiştim öyle ayaküstü tanışma faslını yaptık bakalım gerisi tatlıda gelir belki üst komşumla ben de gürültü yönünden sıkıntılıyım onunla yüz yüze gelmek dahi istemiyorum dediğiniz gibi ailesi yetiyor insana ama yine de bir ses bir seda olsa kapımız çalınsa arada hiç fena olmaz. Ben de çalışıyorum çalıştığım yerde arkadaşlarım var ama o da orada kalıyor dışarıda görüşecek samimiyetimiz yok çok kafama uyan kişiler de olmayınca disaroya taşınmadı arkadaşlık

Evet is yerinde ki arkadaşlar genelde is yerinde kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…