Yalnızım, yalnızsın, yalnızlar.

countess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
103
17
48
Merhaba hanımlar,
Bu dert midir değil midir bilmiyorum ama bu aralar çok kafama takıyorum.
Ben 3 yılı geçkin süredir yalnızım yani sevgilim olmadı. Daha öncesinde olmuştu bi kaç kere ama kısa sürmüşlerdi. Şuan içimde yaşadığım duyguları nasıl anlatabilirim bilmiyorum..
Yani ailem, yakın arkadaşlarım dışında birisi tarafından sevilmek, sevmek istiyorum. Ama karşıma öyle birisi çıkmıyor. Bu 3 yıl içerisinde konuştuğum birileri oldu ama hiçbirine o duyguları hissetmedim, sevgili olmadan bitirdim konuşmayı.
İyi bir mesleğim var, etrafımdaki insanların dediğine göre gerçekten güzel bir kızım, mahalle görüşünü ele alırsak genel olarak iyi bir kızmışım. :confused::KK53:
Etrafıma bakıyorum çoğu yaşıtım evli, bazılarının çocuğu oldu, bazıları nişanlı yada ciddi ilişkileri var. Kendimi çok yalnız hissediyorum ama sırf sevgilim olsun diyede kimseyle sevgili olamam o yapıda birisi değilim.

Sizce ne yapabilirim? Bu yoğun yalnızlık duygusundan nasıl kurtulabilirim? Bu arada yaşım 24.

Not: Yahuu daha gençsin bulursun, acelen ne gibi cümleler duymak istemiyorum. :KK35: Farkındayım genç, yolun başında olduğumun ama dediğim gibi 3 yıldan fazla zamandır yalnız olmanın vermiş olduğu bi hissiyat bu. Lütfen bunu dikkate alarak yardım etmeye çalışın bana.

Hepinize teşekkürler:KK68:

Ah ah ben de yalnızım :KK51:
Meşgul olduğum Zaman'lar hiç umursamıyorum, ama boş kalınca insan istiyor özel birisi olsun hayatında. Benim çözümüm kendimi hep meşgul tutmak.

Bir de Murphy kanunları, ask siz onu aradıkça kaçar, ne Zaman vazgeçip düşünmeyi bıraktınız çıkar önünüze birden :KK54: çok takmayın kafanıza

He pardon 24 mus tamda zamani gelmis artik yani gec degill

Evde kalmışsın :KK30:

Etradımda sizin gibi düşünen çok insan var, nerdeyse her gören ne zaman evleniyorsun diyor. Resmen mahalle baskısı bu yahu En Büyük KK :KK45:

Ah ah ben de yalnızım :KK51:
Meşgul olduğum Zaman'lar hiç umursamıyorum, ama boş kalınca insan istiyor özel birisi olsun hayatında. Benim çözümüm kendimi hep meşgul tutmak.

Bir de Murphy kanunları, ask siz onu aradıkça kaçar, ne Zaman vazgeçip düşünmeyi bıraktınız çıkar önünüze birden :KK54: çok takmayın kafanıza

Dediğiniz gibi çok kafama takmamaya çalışıyorum ama en basit örneğiyle minibüse, otobüse biniyorum iki sevgili yada karı-koca birbirlerine sarılmış, el ele tutuşmuş görünce 'ahh keşke' diyorum. :KK51:

Verecegimiz nasihatlara kadar soylemis ve yardim bekliyorsun.ne yapabilirizki.tespih falan cek su sureyi oku sevgili bulursun gibi seyler mi?

Yoo öyle şeyler beklemiyorum tabi ki, pekte inanmam açıkcası ama ne biliyim belki benzer şeyler yaşayan birileri vardır yada ilişkiler, psikoloji açısından deneyimli birileri, bi şekilde yardımcı olurlar belki dedim :KK5:

Yalnızlık güzel şeydir
Özgürsündür, tek başına uzun otobüs yolculuklarına bayılırdım
Zamanı gelince biri çıkar ve zaten o zaman anlarsın artık yalnız kalmayacağını :KK66:
Ben dert edinip ille de biri olsun diye bakılınca işlerin daha sarpa sardığını düşünürüm
Neyse o kişi karşına çıkınca zaten evlenirsin
Sonra bi de sıpanız olur:KK48: 'yalnız kendime ait bir saatim olsa' diye bugünlerini hatırlar gülersin

Hmm benlik bi konu sanirim çağin sorunu oldu yalnizlik yani duygusal anlamda iste zira bende yasiyorum bunu farkimiz ben 28 olucam aayyyy şuan bunu yazarken zaten bunalima girdim :) umarim en kisa zamanda karsilikli olan bi ask yasarsin ama.bi arkadisimizinda yazdigi gibi bekleyince iyice olmuyo sanki sanirim zamana birakmak lazim .

Yani kızlar belki çoğunluğunuzun dediği gibi daha zamanım var, ama o duyguları unuttum resmen ve tekrar yaşamak istiyorum. Yani ne bileyim buluşacağımız zaman günlerce ne giysem diye düşünmek istiyorum, onu görünce heycanlanmak istiyorum, elimi tuttuğunda kalbim küt küt atsın istiyorum.:KK51:

Benim derdim ayy hemen evleneyim, evde kaldım falan değil kısaca.

Yav millet 3 yıldır sevgilim yok diye bunalıma giriyor ben 26 yaşıma geldim, hayatımda bir kişiye en ufak bir hoşlantı bile duymadım, hiç sevgilim olmadı. Bende bu duygular yok mudur nedir, garip bir cinsim. Ah aşık olsam, ah çiftler filan diye içim de gitmiyor hiç.
Sana ne diyeyim, yeni ortamlara gir, çevre yap. İnsanlarla tanışa tanışa kafana göre birini bulursun belki.

Bu işler nasip kısmet. .
Aşk ummadığın anda gelir. .

Yav millet 3 yıldır sevgilim yok diye bunalıma giriyor ben 26 yaşıma geldim, hayatımda bir kişiye en ufak bir hoşlantı bile duymadım, hiç sevgilim olmadı. Bende bu duygular yok mudur nedir, garip bir cinsim. Ah aşık olsam, ah çiftler filan diye içim de gitmiyor hiç.
Sana ne diyeyim, yeni ortamlara gir, çevre yap. İnsanlarla tanışa tanışa kafana göre birini bulursun belki.

İlginç :KK64: Yapı, karakterle alakalı bir şey heralde.

sosyal hayata katılım durumun nedir?
hep evde misindir?

Şu aralar pek sosyal yaşantım yok malesef :KK43:

Bu işler nasip kısmet. .
Aşk ummadığın anda gelir. .

Sanırım haklısınız, artık pek düşünmemeye çalışacağım, sanırsam, galiba, heralde :KK48:

Merhaba hanımlar,
Bu dert midir değil midir bilmiyorum ama bu aralar çok kafama takıyorum.
Ben 3 yılı geçkin süredir yalnızım yani sevgilim olmadı. Daha öncesinde olmuştu bi kaç kere ama kısa sürmüşlerdi. Şuan içimde yaşadığım duyguları nasıl anlatabilirim bilmiyorum..
Yani ailem, yakın arkadaşlarım dışında birisi tarafından sevilmek, sevmek istiyorum. Ama karşıma öyle birisi çıkmıyor. Bu 3 yıl içerisinde konuştuğum birileri oldu ama hiçbirine o duyguları hissetmedim, sevgili olmadan bitirdim konuşmayı.
İyi bir mesleğim var, etrafımdaki insanların dediğine göre gerçekten güzel bir kızım, mahalle görüşünü ele alırsak genel olarak iyi bir kızmışım. :confused::KK53:
Etrafıma bakıyorum çoğu yaşıtım evli, bazılarının çocuğu oldu, bazıları nişanlı yada ciddi ilişkileri var. Kendimi çok yalnız hissediyorum ama sırf sevgilim olsun diyede kimseyle sevgili olamam o yapıda birisi değilim.

Sizce ne yapabilirim? Bu yoğun yalnızlık duygusundan nasıl kurtulabilirim? Bu arada yaşım 24.

Not: Yahuu daha gençsin bulursun, acelen ne gibi cümleler duymak istemiyorum. :KK35: Farkındayım genç, yolun başında olduğumun ama dediğim gibi 3 yıldan fazla zamandır yalnız olmanın vermiş olduğu bi hissiyat bu. Lütfen bunu dikkate alarak yardım etmeye çalışın bana.

Hepinize teşekkürler:KK68:
Oohhh misssss kafani dinle.. yerinde olmak isteyen bir suru ewli bayan war.. bekarlik yeminlen sultanlik.

Back
X