- Konu Sahibi ipektuncer
-
Merhaba..
Evet sorun bu, yalnızım..
Almanyadayım, birkaç gündür ve hafta sonuna kadar dönmeyeceğim. İşle ilgili.
Kızımı çok özledim, kocamı çok özledim, evimi özledim, herşeyimi özledim..
İşimin yorucu olması güzel, en azından gün içinde düşünme fırsatı kalmıyor.
Ama akşam olup otele dönünce zaman geçmiyor sanki.. Gece bile ailem aklıma geliyor, uykum kaçıyor..
2 dakika telefonla görüşüyorum, kızıma ve eşime hiç doyamadan kontörüm bitiyor..
Merhaba..
Evet sorun bu, yalnızım..
Almanyadayım, birkaç gündür ve hafta sonuna kadar dönmeyeceğim. İşle ilgili.
Kızımı çok özledim, kocamı çok özledim, evimi özledim, herşeyimi özledim..
İşimin yorucu olması güzel, en azından gün içinde düşünme fırsatı kalmıyor.
Ama akşam olup otele dönünce zaman geçmiyor sanki.. Gece bile ailem aklıma geliyor, uykum kaçıyor..
2 dakika telefonla görüşüyorum, kızıma ve eşime hiç doyamadan kontörüm bitiyor..
daha uc kere uyucan sonra ailene kavusacan :)
sabirsiz cocuklara oyle derler ya e dogru ama :)
üzülme canım zaman kısacıkmış zaten, şurda haftasonuna ne kaldı, sayılı gün çarçabuk geçer bugün çarşamba zaten :80: ya daha uzun süreli ayrı kalmak durumunda olsaydın, insanlar çeşitli sebeplerle ailelerinden temelli kopup gidiyor gurbet ellere. onları da düşünüp şükredersen rahatlarsın canım
Allah kavuştursun canım. Sabır çek, başka çaresi yokAma güzeldir yaa özleyince kavuşmalar. Onun da tadını çıkarmaya bak...
İpek, canım kardeşim sen hep güçlü oldun ve güçlü kalmayı bildin. Biraz sabret, eşin ve çocuğun için alışveriş yap, onlar için biraz gez, onlara anlatacak güzel anılar biriktir, her yere güzelce bak,özellikle şekerler, çikolatalar alabilirsin...Özlemek çok güçlü bir bağdır, sizleri daha çok biribirinize yaklaştıracaktır.
Sevgiyle dolu dolu kal kardeşim...
bir yere birilerine ait olma duygusu...aslında güzel ama beni kasar bazen...
yine de özlemek de güzeldir arkadaşım,hem böyle zamanlarda insanlar birbirlerinin değerini daha iyi anlar...(yanındayken de anlarsınız eminim de)
biran önce ailenize kavuşmanız dileğiyle...
canım benim ah ah özlem çok fena bişey inşallah hemen kavuşursun eşine bebeğine
ipekcim çok zor biliyorum ben de sürekli eşimi özlüyorum iş durumundan dolayı. ama napalım iş de hayatımızın bi parçası. msn den kamerayla görüşebiliyor musunuz? en azından görürsün canım biraz özlemin diner. bi de almanya'da gez, dolaş bu fırsat kaçmaz. türk doludur zaten orda
valla belki bana güleceksiniz ama ben öyle bir kaç gün ayrı kalmam gerektiğinde valizimi hazırlarken yanıma ilk aldığım şey eşimin ve kızımın giyilmiş bir bluzü filan olur :) kokularını hissetmek sanki özlemimi hafifletecek gibi gelir...ayrı kalmak zor elbette ama sonuçta çocuğunuzun geleceği için gerekli bir iş , onun iyiliği için olduğunu düşünmek daha katlanılır hale getiriyor ayrılıkları... dilerim sorunsuz sağlıcakla kavuşursunuz sevdiklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?