Yalnızım..

ipektuncer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
2.968
31
116
İstanbul
Merhaba..

Evet sorun bu, yalnızım..
Almanyadayım, birkaç gündür ve hafta sonuna kadar dönmeyeceğim. İşle ilgili.
Kızımı çok özledim, kocamı çok özledim, evimi özledim, herşeyimi özledim..

İşimin yorucu olması güzel, en azından gün içinde düşünme fırsatı kalmıyor.
Ama akşam olup otele dönünce zaman geçmiyor sanki.. Gece bile ailem aklıma geliyor, uykum kaçıyor..

2 dakika telefonla görüşüyorum, kızıma ve eşime hiç doyamadan kontörüm bitiyor..

canım benim ah ah özlem çok fena bişey inşallah hemen kavuşursun eşine bebeğine

Bir de şu yönden düşün. bazen yanlız kalıp kafa dinlemeye de ihtiyacımız var. Benimde bir yaşımda bir kızım var işteyken çok özlüyorum ama bazen yanlız kalmayı da istiyorum

valla belki bana güleceksiniz ama ben öyle bir kaç gün ayrı kalmam gerektiğinde valizimi hazırlarken yanıma ilk aldığım şey eşimin ve kızımın giyilmiş bir bluzü filan olur :) kokularını hissetmek sanki özlemimi hafifletecek gibi gelir ...ayrı kalmak zor elbette ama sonuçta çocuğunuzun geleceği için gerekli bir iş , onun iyiliği için olduğunu düşünmek daha katlanılır hale getiriyor ayrılıkları... dilerim sorunsuz sağlıcakla kavuşursunuz sevdiklerinize

ipekcim çok zor biliyorum ben de sürekli eşimi özlüyorum iş durumundan dolayı. ama napalım iş de hayatımızın bi parçası. msn den kamerayla görüşebiliyor musunuz? en azından görürsün canım biraz özlemin diner. bi de almanya'da gez, dolaş bu fırsat kaçmaz. türk doludur zaten orda

bir yere birilerine ait olma duygusu...aslında güzel ama beni kasar bazen...
yine de özlemek de güzeldir arkadaşım,hem böyle zamanlarda insanlar birbirlerinin değerini daha iyi anlar...(yanındayken de anlarsınız eminim de)

biran önce ailenize kavuşmanız dileğiyle...

Son düzenleme:
üzülme canım zaman kısacıkmış zaten, şurda haftasonuna ne kaldı, sayılı gün çarçabuk geçer bugün çarşamba zaten :80: ya daha uzun süreli ayrı kalmak durumunda olsaydın, insanlar çeşitli sebeplerle ailelerinden temelli kopup gidiyor gurbet ellere. onları da düşünüp şükredersen rahatlarsın canım

Allah kavustursun esini ve cocugunu ozlemen cok dogal
klasik olacak ama dogru olacak "beterin beteri var"
kendini teselli et..
meslek icabi ayrilmissin ve sende biliyorsunki kavusacaksin en yakin zamanda
hem kavusmalar guzel oluyor :) o ani dusunup mutlu ol

İpek, canım kardeşim sen hep güçlü oldun ve güçlü kalmayı bildin. Biraz sabret, eşin ve çocuğun için alışveriş yap, onlar için biraz gez, onlara anlatacak güzel anılar biriktir, her yere güzelce bak,özellikle şekerler, çikolatalar alabilirsin...Özlemek çok güçlü bir bağdır, sizleri daha çok biribirinize yaklaştıracaktır.
Sevgiyle dolu dolu kal kardeşim...

Allah kavuştursun canım. Sabır çek, başka çaresi yok Ama güzeldir yaa özleyince kavuşmalar. Onun da tadını çıkarmaya bak...

haklısın cnm, hep bunları düşünüp teselli oluyorum inan.
trafik lambası için düğmeye bastım demin, dedim ki kızım olsa ben basıcam ben basıcam derdi..:2:

neyse sabır..

Canım, pozitif bakmama yardımcı olduğu için sağol, hep yanımdasın teşekkür ederim.
sevgilerimle.

evet aslında, bekleyenin olmasa özgürlük de güzel.
böyle bir özlem çok acı veriyor ve vicdan azabı ile karışık..
bir de dillendirmeye korkuyorum ama Defne'nin olayı aklımdan çıkmıyor, ya dönemezsem..
Allahım tüm özlem çekenleri kavuştursun.

Canım allah kavuştursn çok zor bir durum ama iş için dönücen iyi olunda allah yardımcın olsun

canım inan Türk dolu, o açıdan zorluk yok, ama saklıyorlar Türk olduklarını çok enteresan..
geziyorum, ama vicdan azabıyla.. bir de bugün haftaya da kalmamı rica ettiler, yok dedim. bakalım mecbur bırakılmam umarım.

sen enden eşini özlüyorsun cnm, uzakta mı? Allah yardımcın olsun.

gülermiyim hiç, duygulandım aksine..
ben de yanıma fotoğraflarını aldım, bir de kızımın oyuncak bebeğini, onunla uyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…