- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Sende yazmışsın ya canım erkek arkadaşım var ailem var diye..yalnız değilsin ki.Bizim arakadaşımız varda noluyo hiç bişey gerçek değil ki bi yerden sonra herkes menfaatçi zaten.Hayatının ayrıntılarını yazmamışsın yani okuyomusun çalışıyomusun onun için pek bi yorum yapamıcam ama eğer arkadaşının olmamasından şikayetçiysen ki öylesin arkadaş edinmek için sosyal ol insanlarla konuşmaya ve zaman geçirmeye çalış zaten gerisi gelir..
Canim benim, inan herkes yalniz biraz, iyi bir arkadas sec kendine, ben bile ayniyim zaman zaman, uzme kendini... Tr de olsam gelcem yanina o kadar uzuldum.... Yaz arada bana olur mu?
cnm bnm bende senin gibi hissediyorum herşeyden soğuyorum bir anda ama sonra düşünüyorum sadece onlar var olsun sevgisinden şüphe duymadığın sonuna kadar güvenebildiğin kişiler en azından arkadaş olsa nolcak bak bu forumda kaçç kişi var derdinmi var ne zaman istersen paylaş yanında kitap bulundur yalnız kaldığında kitap oku ve hep iyi şeyler düşün tatlım...
Canım bu konuda yalnız degilsin. Ben de sebin gibiyim konusacak bisey bulamıyorum sohbetleri bna o kadar uzak kalıyo kiCok sagolun kızlar. Zaten burası da olmasa halim nolurdu bilmem
Canım bu konuda yalnız degilsin. Ben de sebin gibiyim konusacak bisey bulamıyorum sohbetleri bna o kadar uzak kalıyo kibazen bende mi bi sorun var diye düşünüyorum neden hic arkadaşım yok diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?