• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnızım...

alwaysnforever

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
948
1.555
313
Ankara
Cok yalnızm ben hic arkadasm yok kendimi yavas yavas bunalma surukleniyormus gibi hissediyorum icim sıkılyo bunalıyorum. Beni mutlu eden hep yanmda olcagna inandgm sadece erkek arkadaşım ve ailem var onlarda olmasa napardm bilmiyorum iyiki varlar. Aslında kendi kendime yetebilmeliyim hayattan zevk alabilmeyim ama bazen yapamyorum. Kafama gore bi arkadas bulamyorum. Kotuyum yalnzm mutsuzum bana yardm edin lütfen =(

Sende yazmışsın ya canım erkek arkadaşım var ailem var diye..yalnız değilsin ki.Bizim arakadaşımız varda noluyo hiç bişey gerçek değil ki bi yerden sonra herkes menfaatçi zaten.Hayatının ayrıntılarını yazmamışsın yani okuyomusun çalışıyomusun onun için pek bi yorum yapamıcam ama eğer arkadaşının olmamasından şikayetçiysen ki öylesin arkadaş edinmek için sosyal ol insanlarla konuşmaya ve zaman geçirmeye çalış zaten gerisi gelir..

cnm bnm bende senin gibi hissediyorum herşeyden soğuyorum bir anda ama sonra düşünüyorum sadece onlar var olsun sevgisinden şüphe duymadığın sonuna kadar güvenebildiğin kişiler en azından arkadaş olsa nolcak bak bu forumda kaçç kişi var derdinmi var ne zaman istersen paylaş yanında kitap bulundur yalnız kaldığında kitap oku ve hep iyi şeyler düşün tatlım...

Canim benim, inan herkes yalniz biraz, iyi bir arkadas sec kendine, ben bile ayniyim zaman zaman, uzme kendini... Tr de olsam gelcem yanina o kadar uzuldum.... Yaz arada bana olur mu?

Sende yazmışsın ya canım erkek arkadaşım var ailem var diye..yalnız değilsin ki.Bizim arakadaşımız varda noluyo hiç bişey gerçek değil ki bi yerden sonra herkes menfaatçi zaten.Hayatının ayrıntılarını yazmamışsın yani okuyomusun çalışıyomusun onun için pek bi yorum yapamıcam ama eğer arkadaşının olmamasından şikayetçiysen ki öylesin arkadaş edinmek için sosyal ol insanlarla konuşmaya ve zaman geçirmeye çalış zaten gerisi gelir..

Okuyorum unv ogrencisiyim. Insanlarla konuscak bisey bulamyorum bi kac kelime ettikten sonra tıkanp kalyorum sanki. Bi kac kez bi yerlere gittik sınf arkadaslarmla ama o kadar sıkldmki anlatamam size bi bahane bulup erkenden ayrldım yanlarından. Nasıl desem kafa yapılarmz ilgilendigimiz konular sohbetlerimiz cok farklı geliyo. Bi de bütün arkadaşlıklar bitecekmis gibi geliyo yani hic biri samimi gelmiyo ilkokuldayken yediğimiz ictigimiz ayrı gitmeyen canm dedigim insanlarla bile okul bittikten sonra koptuk belki bu yuzdende cok yaklasamyorum insanlara

cnm bnm bende senin gibi hissediyorum herşeyden soğuyorum bir anda ama sonra düşünüyorum sadece onlar var olsun sevgisinden şüphe duymadığın sonuna kadar güvenebildiğin kişiler en azından arkadaş olsa nolcak bak bu forumda kaçç kişi var derdinmi var ne zaman istersen paylaş yanında kitap bulundur yalnız kaldığında kitap oku ve hep iyi şeyler düşün tatlım...

Bende hep oyle yapyorum zaten kitap tasyorum yanmda yalnz hissettigimde acp okuyorum teşekkür ederim

yanlız değilsin bence ailen var sevdiğin bi adam var arkadaşı ne yapcanki bu devirde güvenilecek insan yok benimde baksan çok arkadaşım var ama kötü günümde bi tek ailem yanımda gerisi yalan bence hayattan zevk almak senin elinde iyi şeyler düşün şükretmemiz için o kadar çok sebeb varki onları düşündükçe insanın hayata daha çok bağlanası geliyo o yüzden takma kafana

Benim ailem var arkadaşlarım var ama sevdiğim birisi yok ve bu boşluk daha kötü biliyomusun aşk olmayınca herşey anlamsız :26:

Back
X