Yalnızım

angel795

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
83
28
88
29
Üniversteye bu sene geçtim yeni umutlarla ama pekte bekleiğim gibi olmadı arkadaş ortamı ilk haftalar çok iyidi sonra herkes kendini belli etmeye başladı üniverste edğil sanki lise gibi herkes gruplaşmaya arkdaş seçmeye başladı benim bu takıldıklarımda çocukça hareketler veyahutta bi ortamda muhabet edicek derece olmadığını kafa dengi olmadığını anladım şuan okula gidip geliyorum ama okuldan soğudum çünkü 2 çift laf ettiğim kimse yok ve alışkın değilim çevremde birileri var ama sarmıyo beni kaliteli zaman geçiridiğimi düşünmüyorum sizce napmalıyım yardım edin sınıfın nerdeyse tamamı

Şimdi o gruplar teker teker dağılacak ve sende yenı arkadaslar bulacaksın emın ol . Bu ılk arkadasların yarısı bırbırıne selam bıle vermeyecek sene sonunda .

Normal. .
Zamanla düzelir canım. .
Canını sıkma,derslere bak . .

Her zaman her toplumda olan bi durum bu şimdi dedikodular arttıkça dağılmalar devam eder siz de üst sınıflarla arkadaşlık kurabilirsiniz ya da benim gibi kütüphaneye giderek bu sıkıntınızı yok etmiş olursunuz

İşte bunlar hep çimlerde oturup gülüşen, gitar çalan entel gençlerle dolu üniversite reklamlarından. . Yoğ öyle bişi. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…