- 30 Aralık 2014
- 1.121
- 422
- 123
- 41
Kızlar kimsem yok,kendimi çok kötü hissediyorum.Ailem uzakta eşimin ailesi ile gorusmuyorum.Cünkü beni çok ezdiler zamanında bu yuzden bende artık gorusmuyorum,son kopma olayı da eşimin benden taraf olacağını düşünerek kac sene de bir tepki verdim ki malesef esim onlardan taraf oldu tartıştık.Esim van tokat attı onların yanında çok sinirlenmistim eşimin beni ezdirdigi için erkekligine laf ettim bu yuzden tokat attı sen nasıl e rkeksin ki beni ezdiriyorsun bunlara dedim.Kayinbaba olacak huysuzda üzerime yürüdü çok ağırıma gitti.Diğer elitlerim benim gibi değiller onlar disliler ama ikinci eşleri kayinlarimin bu yuzden kayinlarinda laf ettiklerinde haklı bulur eşlerini ama benim esim oyle degil sessiz beni de kendini de ezdirdi hep biz kac kez onlar yüzünden boşanma aşamasına geldik.Su anda onlarla g orusmuyorum.Kaynanam arıyor teline bakmıyorum esiminde aklı başına geldi ama iş işten geçti suan üç aylık hamileyim.Zor günler geçirdim düşük riski felan bakacak kimse yoktu esim annesine söylemiş güya babası duymuş oraya gidersen gelme bu eve demiş kayinbaba.Esimde annesine beni de unutun öyleyse demiş.Kb hem suçlu hem güçlü birde oyle demiş sinir oldum.Sarma istedi canim esim annesine söylemiş bende kızdım niye söyledin diye o da kb görmeden sarıp komsuma verip göndermiş bende Allah razi olsun demek için aradim ky dedi ki hemen sardim baban gelmeden görmeden dedi bende dedim bundan sonra benim için sıkıntıya girme biz hallederiz bir şekilde dedim aslında ky kurnazdir saf gibi görünür ama oyle değildir.aksine kayinbaba saftir ama huysuzdur ki bende onlara çok iyi gelinlik yaptim hem maddi hem manevi hep destek oldum ama nankörlük yaptılar hep.Şimdiden sonrada eşime diyorum ister sen bosan ama ben senin babanı görmem o da benim merhametli olduğumu bildiği için çocuk olunca duzelir diye düşünüyor.Ama yanılıyor ben kusluk nedir bilmem ama benim uzerime haksız yere yürüyen birini de ben değil ancak Allah affetsin derdim su ben bu durumda ne yapmalıyım ?Kaynanamla konuşuyorduk ta ki yakın ahbablarinin birinden sunu duyana kadar;esim beni ky ve kb için dövmüş mahallelerinde oyle söylüyormuş komşuları çok zoruma gitti bu insanlar yani ky ve kb bu duruma getirdiler onlar sevinirler oglanlari kendilerini tutarsa simdide seviniyorlardir bizim için oğlumuz sunu yaptı diye şimdi kaynanam arayıp duruyor teline bakmıyorum insanları kiramam bu durum çok zoruma gidiyor bu yuzden yüzlerini bile görmek istemiyorum ki bende boş bir insan degilim ins seneye okulumu bitirip ıngilizce öğretmeni olacağım.Esimle de tek sorunumuz hep ailesi oldu şimdi iyiyiz onlar olmayinca ama nereye kadar böyle devam edebilir ki bir bayram bur seyran olacak.Hadi diyelim ki ben affettim ama kb kendini hep birsey sanır geri çekecek bende saha çok uzulecegim.Kafam çok karışık h aketmedigim şeyler yaşadım hep bizi yönlendirmeye çalıştılar kopmak bir yerde iyi oldu ama bu sekilde olsun asla istemezdim.Cunku yipranan yine ben oldum.