• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızım

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Yalnızım kk özellikle son günlerde daha yalnız hissediyorum kendimi ..nereye gitti o çok seven Üni arkadaşları evlenince hepsi unuttu yeminle..samimi bi kac dostum var maalesef başka şehirlere gittiler.onlar gidince kendimi boşlukta hissettim..telefonla konuşuyoruz artık kelimeler azaldı sualler azaldı.üni arkadaşları da çoluk çocuk sahibi de olunca tümden unuttular..her evli gibi evli akranları daha cazip geldi..yeni evliyken gün falan da yaptık aramızda dışarda evde baya plan yapıp görüşüyorduk.zamanla uzaklaştık koptuk mezuniyetin ilk yılları gibi gitmedi.benim yaş da 30 a dayandı.ellerim bomboş yüreğimde bir sızı...arkadaş arıyorum samimi.uzun yıllık cay koy geliyorumluk...
Yalnızları görelim bi kimler

Yalnızım kk özellikle son günlerde daha yalnız hissediyorum kendimi ..nereye gitti o çok seven Üni arkadaşları evlenince hepsi unuttu yeminle..samimi bi kac dostum var maalesef başka şehirlere gittiler.onlar gidince kendimi boşlukta hissettim..telefonla konuşuyoruz artık kelimeler azaldı sualler azaldı.üni arkadaşları da çoluk çocuk sahibi de olunca tümden unuttular..her evli gibi evli akranları daha cazip geldi..yeni evliyken gün falan da yaptık aramızda dışarda evde baya plan yapıp görüşüyorduk.zamanla uzaklaştık koptuk mezuniyetin ilk yılları gibi gitmedi.benim yaş da 30 a dayandı.ellerim bomboş yüreğimde bir sızı...arkadaş arıyorum samimi.uzun yıllık cay koy geliyorumluk...
Yalnızları görelim bi kimler
Ben de 10 yıldır göçebe gibi yaşadığım için yalnız kısımda sayılabilirim. Cay koy geliyorumu ben de çok özeniyorum. İyi günde kötü günde yanında olacağından emin olacağın dost bende de yok ne yazık ki. Mesafeler ve hayat şartları arkadaşlıkları sarsıyor kesinlikle. :KK61:

Üniversite arkadaşlıkları devam eden çok az insan vardır zaten.
Gelişiyoruz, değişiyoruz, farklı insanlar arıyor farklı ortamlara giriyoruz. Aynı yönde ilerleyip dostluğu uzun zaman sürdürmek zor.
Çalışmıyorsanız çalışın, hobiler edinin, kurslara gidin. Kısacası yeni ortamlara girin ki yeni insanlar tanıyın. Arkadaşlar insanın ayağına gelmiyor malesef.

Dost sandıklarım kurt çıktı.
Önemli olan insanın kendisiyle mutlu olması diye düşünüyorum.
Hiç klışe değil, alıyorum kitabımı kahvemi yayılıyorum. Açıyorum filmimi alıyorum mısırımı, kendime yeni makyajlar deniyorum. Komik videolar izliyorum. Resim çiziyorum yeni tatlar deniyorum.
Gıybet yok, arkandan konuşan yok, fesat yok. Kafam rahat.
Bu devirde harbi dost bulmak çok zor.

Ben varim. Universite bitti ailemin yanina dondum. Arkadasim bir kisi bile yok burada. Her gun duvarlar her gun kitaplar her gun filmler. Kahkahami unuttum nasil kahkaha atiyordum acaba? Cevaplarim hep kisa. Konusmaktan yorulan ben artik gun icinde en fazla 100 kelime kuruyorumdur.
Bir kedim var iyi ki can yoldasim. O da olmasa huniyi takmistim.

Haftaiçi eşim işte kızım okulda.. ikisini de özlüyorum zaten.. eve geldiklerinde yemek oyun derken gün bitiyor.. haftasonu 2 kapı var anneler.. onlara da gitmek lazım 15te 1 falan:) ya da ailecek planlar.. dinlenmek..
Arkadaslarimin da benzer hayatları.. aslında tercih meselesi hepsi..
Bekarken çalışıyorken çok arkadaşım vardı ama şimdi tercihler derken sadece 1 dostum var :) onu da 3 ayda bir görebiliyorum.. hergün konuşuyoruz ama:) kızım eşim en yakın arkadaşlarım.. eve gelince anlat anne ne yaptın bugün diyor:) ev dağınık demekki gezmissin nereye gittin diyor :)

Bizler varız :)
aynı şeyleri yaşıyor zaten herkes..
ortak yaşananlar azalınca paylaşımlar da azalıyor
naber nasılsın evlilik çocuk çocuk nasıl dan ileriye gidemiyor muhabbetler.

aynı durumdayım, kendimi kurslara attım, napim yalnız kaldım diye hayatıma sahip çıkmayım mı :)))

O kadar çok yalnızlık konuları açılıyor ki artık burada, ne oluyoruz diyorum. Ben de bir yapayalnız olarak kendimi bu konuda yalnız hissediyordum. Demem o ki galiba memnunum bu durumdan da. Laf söz dedikodu yok, kafama göre takılıyorum. Bazıları da merakından çatlıyordu napıyor bu evde acaba diye, bir iki geldiler gördüler ne yaptığımı. Meraktan yani düşünün, arkadaşlık etmek, hal hatır sormak için gelip gitmiyorlar. Meraklarını gidermek için! En sinir olduğum insan tipidir, silkeledim attım hayatımdan. Ne güleryüzüme ne de o kadar özene bezene ağırlamama değmezler. Yalnızlığım ve ben birbirimizden memnunuz. İyi geçiniyoruz şimdilik :kahve:

Ben de okul bitip eve döndüğümden beri çok yalnızım burda hiç arkadaşım yok.Henüz iş de bulamadım evdeyim tüm gün, insan yüzü görmüyorum. :( En yakın arkadaşım çok uzakta o da ailesinin yanına döndü erkek arkadaşım da yok :( Sanırım böyle olabiliyor işte napalım :cry:

Ben de varım. Eskiden sürüsüne bereket arkadaşım vardı. Üniversite zamanında okulda ayrı evimin olduğu şehirde ayrıydı. Eve gelmeden önce planlar yapar okula gideceğim vakit evde durmazdım. Şimdi isteseler bile ben evden çıkmak istemiyorum. Birkaç dostum var arada konuşuyoruz ama bazen onlarla aynı düşüncelere sahip olamıyorum, ortamda konuştukları konular beni sıkıyor. İşsizim çalışmıyorum da bazı günler sadece evdekilerin yüzünü görüyorum. Bu durumdam şikayet etmiyorum nedense. Havalar da çok etkiliyor beni. Kışın dışarı çıkmak istemiyorum zaten yazın daha çok gezmek istiyor insan. Kursa gidiyorum haftada üç gün en azından dışarı çıkmaya bahanem oluyor. Bazen insanın kendisiyle baş başa kalması lazım. Dert etmeyin bu zamanların da tadını çıkarmaya bakın.

Peki hangi kursa gideyim var mı önerisi olan ben istanbulda Avrupa yakasındayım

Ben de yalnızım :KK45: İnsanlarla iş dışında konuşmak çok yoruyor. Alışkanlık olmuş bende

yalniz kalpler alo alo ordamisiniz :D saka yapim dedim bende ayni oldugum icin yalnizliktan dolayi yapcak birsey yok alismak gerek en azindan kafa rahat

hevesini kırmak gibi olmasında kursa gitsen de yanlız kalacaksın:) kurslar da suni bi sosyalleşme ortamı yaratıyor sadece...

Bazen o bile olmuyor. Kursa gittim arkadaş edineyim diye, kimsenin kimseye eyvallahı yok. Üstelik hepsi de şehir dışından göreve gelmiş, yabancılar yani. Kimse kimseye pas vermedi, öylece de bitti kurs.

İş ev çocuk derken derman kalmıyor be canım,kızma evli çocuklu arkadaşlarına :) haftaiçi sırf yorgunluk.. eve git yorgun argın yemek ye,çocukla uğraş uyut derken pert oluyoruz.. uyuyunca bi ohh çekip 2 saat kafa dinleyelim diyoruz.. haftasonuda ailelere satarsak kızı o arada hem onları görmüş oluyoruz hemde arkadaş görmeye fırsat çıkmış oluyor.. herkesin böyle imkanı yok,haftasonuda haftaiçi gibi geçiyorsa kimle nerde görüşsünler..
keyfini çıkar günlerinin ;)

Back
X