- 4 Aralık 2016
- 147
- 185
- 103
- Konu Sahibi Fazla fazla
-
size sarılıp aglayabilir miyim :'( çünkü etrafimda baska oyle kimse yok.Berbat bi durum olarak gormeye basladim bunu artıkAynı ben :/
sana sarılıp aglayabilir miyim :'( çünkü etrafimda baska oyle kimse yok
ahahha bu iyiydi :)Sonra sıkılmayalım birbirimizden ahahahah :)
Eneee ben! Napsak bilemedim...Ya bu bende ciddi sorun halinde.Tek çocuk büyüdüm hayatımın sadece belli bi dönemde evimizde kalabaliklik oldu diğerleri hep yalnizdim.Kendi kendime eğlenmeyi kendime yetmeyi ogrendim bunlar guzel.Ancak bu artık ileri boyuta atladı.Kalabalik ortamlara resmen tahammülüm yok.Arkadaş gruplarindan resmen kaciniyorum en fazla 2 arkadaş olacak sekilde takılma.Dugunlere kuzenlerim dahi olsa gidemiyorum gidince tüm gece suratimda bi ağlama isteği (gerçi bunda "ayyy oturmaya mı geldin"ablalar suçlu )evde en ufak bi seste sinir basması o televizyon kısık olcak illa neden çünkü kalabalık ses grupları.Ders biter bitmez yallah.Hayır asosyalde değilim gezmeyi yeni şeyler keşfetmeyi cok severim sinema olsun konser olsun benim problemim insanlar resmen.Y kabile halinde dolasipta zevk alanlar bu isin sirri nebi gün okul bitince bi sirkette calissam grup çalışması şu bu ayy afakanlar basıyor ne yapabilirim nasıl bas edebilirim yahu
3 gun gördüğüm insani 4.gün gormemeliyim neden sıkılıyorumistediğim zaman yalnız kalmazsam resmen psikolojim bozuluyor etrafa lan kusturuyorim resmen.Sırf bu yüzden evlenmiycem ben evlensemde sonu belli şimdiden
Aynı, kaynımda da var...Ya bu bende ciddi sorun halinde.Tek çocuk büyüdüm hayatımın sadece belli bi dönemde evimizde kalabaliklik oldu diğerleri hep yalnizdim.Kendi kendime eğlenmeyi kendime yetmeyi ogrendim bunlar guzel.Ancak bu artık ileri boyuta atladı.Kalabalik ortamlara resmen tahammülüm yok.Arkadaş gruplarindan resmen kaciniyorum en fazla 2 arkadaş olacak sekilde takılma.Dugunlere kuzenlerim dahi olsa gidemiyorum gidince tüm gece suratimda bi ağlama isteği (gerçi bunda "ayyy oturmaya mı geldin"ablalar suçlu )evde en ufak bi seste sinir basması o televizyon kısık olcak illa neden çünkü kalabalık ses grupları.Ders biter bitmez yallah.Hayır asosyalde değilim gezmeyi yeni şeyler keşfetmeyi cok severim sinema olsun konser olsun benim problemim insanlar resmen.Y kabile halinde dolasipta zevk alanlar bu isin sirri nebi gün okul bitince bi sirkette calissam grup çalışması şu bu ayy afakanlar basıyor ne yapabilirim nasıl bas edebilirim yahu
3 gun gördüğüm insani 4.gün gormemeliyim neden sıkılıyorumistediğim zaman yalnız kalmazsam resmen psikolojim bozuluyor etrafa lan kusturuyorim resmen.Sırf bu yüzden evlenmiycem ben evlensemde sonu belli şimdiden
ben de sen gibiyim..Ya bu bende ciddi sorun halinde.Tek çocuk büyüdüm hayatımın sadece belli bi dönemde evimizde kalabaliklik oldu diğerleri hep yalnizdim.Kendi kendime eğlenmeyi kendime yetmeyi ogrendim bunlar guzel.Ancak bu artık ileri boyuta atladı.Kalabalik ortamlara resmen tahammülüm yok.Arkadaş gruplarindan resmen kaciniyorum en fazla 2 arkadaş olacak sekilde takılma.Dugunlere kuzenlerim dahi olsa gidemiyorum gidince tüm gece suratimda bi ağlama isteği (gerçi bunda "ayyy oturmaya mı geldin"ablalar suçlu )evde en ufak bi seste sinir basması o televizyon kısık olcak illa neden çünkü kalabalık ses grupları.Ders biter bitmez yallah.Hayır asosyalde değilim gezmeyi yeni şeyler keşfetmeyi cok severim sinema olsun konser olsun benim problemim insanlar resmen.Y kabile halinde dolasipta zevk alanlar bu isin sirri nebi gün okul bitince bi sirkette calissam grup çalışması şu bu ayy afakanlar basıyor ne yapabilirim nasıl bas edebilirim yahu
ben de sen gibiyim..Ya bu bende ciddi sorun halinde.Tek çocuk büyüdüm hayatımın sadece belli bi dönemde evimizde kalabaliklik oldu diğerleri hep yalnizdim.Kendi kendime eğlenmeyi kendime yetmeyi ogrendim bunlar guzel.Ancak bu artık ileri boyuta atladı.Kalabalik ortamlara resmen tahammülüm yok.Arkadaş gruplarindan resmen kaciniyorum en fazla 2 arkadaş olacak sekilde takılma.Dugunlere kuzenlerim dahi olsa gidemiyorum gidince tüm gece suratimda bi ağlama isteği (gerçi bunda "ayyy oturmaya mı geldin"ablalar suçlu )evde en ufak bi seste sinir basması o televizyon kısık olcak illa neden çünkü kalabalık ses grupları.Ders biter bitmez yallah.Hayır asosyalde değilim gezmeyi yeni şeyler keşfetmeyi cok severim sinema olsun konser olsun benim problemim insanlar resmen.Y kabile halinde dolasipta zevk alanlar bu isin sirri nebi gün okul bitince bi sirkette calissam grup çalışması şu bu ayy afakanlar basıyor ne yapabilirim nasıl bas edebilirim yahu
Ilk dönem 6 ikinci dönem 4 kisilikte kalmıştım ilk sene.Hayatimin unutulmazlaridir saat 3 kadar arkadslarini da çağırıp sigara partisi mi vermediler hemen altimda yatan kız gece sevgilisiyle telefonda telekizlik mı yapmadı sevgilisi izin vermiyor diye odadan cikmayan kız tüm arkadaskarinimi cagirmadi.Ben aglayarak kaçtım yurttan ayyyy oyle ki okulu biraktim memleketteki okula geçiş yaptimBen de öyleyim.
Ve ben üniversitedeyken 4 sene boyunca yurtta kaldım, popo kadar odada 4 kişi. Düşünün...
Kaynınıza selamlar :) Ya yeni insanlarla tanismayi cok severim ama surekli görmeye tahammulum yok :-/ Asosyal degilim son derece sosyalim ama kendimle.Yeminlen kendimle takilmaktan aldığım tadı hiç kimseden almadım.Aynı, kaynımda da var.
Eşim de asosyal diyor bana. Şimdi yalnızlığımı bebeğimle bölüşüyorum daha zevkli. Şöyle kafa dengi oldu mu 1-2 arkadaş takılırım ama kalabalık beni boğuyor. Kimseyle gelip gitmem, iş arkadaşlarım yıllarca gezmeye tozmaya çağırdı gitmedim. Tv sesini yüksek sevmem. doğum iznim bitti işe başlayacağım, insan yüzü göreceğim diye sıkıntıdayım.
konuyu takipteyim.
Kızlar hepimiz boyleysek bu kabile haliyl takilanlar kim ya valla :)ben de sen gibiyim
kalabalıktan o kadar nefret edıyorum ki
biz de ıkı kardestık ama akrabalarımız falan hıc yoktu
kalabalık ortamlarda ben de sıkılıyorum
eşimin ailesine senede bir kere gider bır gece kalırız o bir gece bana bır yıl gelır
o kadar cok konusurlar kı tahammul edemem
evde tv süreklı acık olunca esıme bıle uyuz olurum ya da sesını falan acsa
Ay benden birtane daha varmış..Ya bu bende ciddi sorun halinde.Tek çocuk büyüdüm hayatımın sadece belli bi dönemde evimizde kalabaliklik oldu diğerleri hep yalnizdim.Kendi kendime eğlenmeyi kendime yetmeyi ogrendim bunlar guzel.Ancak bu artık ileri boyuta atladı.Kalabalik ortamlara resmen tahammülüm yok.Arkadaş gruplarindan resmen kaciniyorum en fazla 2 arkadaş olacak sekilde takılma.Dugunlere kuzenlerim dahi olsa gidemiyorum gidince tüm gece suratimda bi ağlama isteği (gerçi bunda "ayyy oturmaya mı geldin"ablalar suçlu )evde en ufak bi seste sinir basması o televizyon kısık olcak illa neden çünkü kalabalık ses grupları.Ders biter bitmez yallah.Hayır asosyalde değilim gezmeyi yeni şeyler keşfetmeyi cok severim sinema olsun konser olsun benim problemim insanlar resmen.Y kabile halinde dolasipta zevk alanlar bu isin sirri nebi gün okul bitince bi sirkette calissam grup çalışması şu bu ayy afakanlar basıyor ne yapabilirim nasıl bas edebilirim yahu
Ben de öyleyim...Ya bu bende ciddi sorun halinde.Tek çocuk büyüdüm hayatımın sadece belli bi dönemde evimizde kalabaliklik oldu diğerleri hep yalnizdim.Kendi kendime eğlenmeyi kendime yetmeyi ogrendim bunlar guzel.Ancak bu artık ileri boyuta atladı.Kalabalik ortamlara resmen tahammülüm yok.Arkadaş gruplarindan resmen kaciniyorum en fazla 2 arkadaş olacak sekilde takılma.Dugunlere kuzenlerim dahi olsa gidemiyorum gidince tüm gece suratimda bi ağlama isteği (gerçi bunda "ayyy oturmaya mı geldin"ablalar suçlu )evde en ufak bi seste sinir basması o televizyon kısık olcak illa neden çünkü kalabalık ses grupları.Ders biter bitmez yallah.Hayır asosyalde değilim gezmeyi yeni şeyler keşfetmeyi cok severim sinema olsun konser olsun benim problemim insanlar resmen.Y kabile halinde dolasipta zevk alanlar bu isin sirri nebi gün okul bitince bi sirkette calissam grup çalışması şu bu ayy afakanlar basıyor ne yapabilirim nasıl bas edebilirim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?