Yalnızlığa aşırı düşkünlük

Fazla fazla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
147
185
103
..Ya bu bende ciddi sorun halinde.Tek çocuk büyüdüm hayatımın sadece belli bi dönemde evimizde kalabaliklik oldu diğerleri hep yalnizdim.Kendi kendime eğlenmeyi kendime yetmeyi ogrendim bunlar guzel.Ancak bu artık ileri boyuta atladı.Kalabalik ortamlara resmen tahammülüm yok.Arkadaş gruplarindan resmen kaciniyorum en fazla 2 arkadaş olacak sekilde takılma.Dugunlere kuzenlerim dahi olsa gidemiyorum gidince tüm gece suratimda bi ağlama isteği (gerçi bunda "ayyy oturmaya mı geldin"ablalar suçlu )evde en ufak bi seste sinir basması o televizyon kısık olcak illa neden çünkü kalabalık ses grupları.Ders biter bitmez yallah.Hayır asosyalde değilim gezmeyi yeni şeyler keşfetmeyi cok severim sinema olsun konser olsun benim problemim insanlar resmen.Y kabile halinde dolasipta zevk alanlar bu isin sirri ne bi gün okul bitince bi sirkette calissam grup çalışması şu bu ayy afakanlar basıyor ne yapabilirim nasıl bas edebilirim yahu
3 gun gördüğüm insani 4.gün gormemeliyim neden sıkılıyorum istediğim zaman yalnız kalmazsam resmen psikolojim bozuluyor etrafa lan kusturuyorim resmen.Sırf bu yüzden evlenmiycem ben evlensemde sonu belli şimdiden

Eneee ben! Napsak bilemedim.

Destek almayı falan düşündünüz mü?
Çünkü ilerde dediğiniz gibi iş ortamında sorun olabilir ve işin içinden çıkılmaz bir hal alabilir.

Ay 20 yasima kadar kabile takilmayi seviyordum...sonra be olduysa fazla sese tahamul gitti...senin gibiyim bende
2.gun ayni insandan sıkılıyorum....annem bile olsa

Ben de öyleyim.
Ve ben üniversitedeyken 4 sene boyunca yurtta kaldım, popo kadar odada 4 kişi. Düşünün...

Aynı, kaynımda da var.
Eşim de asosyal diyor bana. Şimdi yalnızlığımı bebeğimle bölüşüyorum daha zevkli. Şöyle kafa dengi oldu mu 1-2 arkadaş takılırım ama kalabalık beni boğuyor. Kimseyle gelip gitmem, iş arkadaşlarım yıllarca gezmeye tozmaya çağırdı gitmedim. Tv sesini yüksek sevmem. doğum iznim bitti işe başlayacağım, insan yüzü göreceğim diye sıkıntıdayım.

konuyu takipteyim.

Son düzenleme:
ben de sen gibiyim
kalabalıktan o kadar nefret edıyorum ki
biz de ıkı kardestık ama akrabalarımız falan hıc yoktu
kalabalık ortamlarda ben de sıkılıyorum
eşimin ailesine senede bir kere gider bır gece kalırız o bir gece bana bır yıl gelır
o kadar cok konusurlar kı tahammul edemem
evde tv süreklı acık olunca esıme bıle uyuz olurum ya da sesını falan acsa

ben de sen gibiyim
kalabalıktan o kadar nefret edıyorum ki
biz de ıkı kardestık ama akrabalarımız falan hıc yoktu
kalabalık ortamlarda ben de sıkılıyorum
eşimin ailesine senede bir kere gider bır gece kalırız o bir gece bana bır yıl gelır
o kadar cok konusurlar kı tahammul edemem
evde tv süreklı acık olunca esıme bıle uyuz olurum ya da sesını falan acsa

Ben de öyleyim.
Ve ben üniversitedeyken 4 sene boyunca yurtta kaldım, popo kadar odada 4 kişi. Düşünün...
Ilk dönem 6 ikinci dönem 4 kisilikte kalmıştım ilk sene.Hayatimin unutulmazlaridir saat 3 kadar arkadslarini da çağırıp sigara partisi mi vermediler hemen altimda yatan kız gece sevgilisiyle telefonda telekizlik mı yapmadı sevgilisi izin vermiyor diye odadan cikmayan kız tüm arkadaskarinimi cagirmadi.Ben aglayarak kaçtım yurttan ayyyy oyle ki okulu biraktim memleketteki okula geçiş yaptim

Kaynınıza selamlar :) Ya yeni insanlarla tanismayi cok severim ama surekli görmeye tahammulum yok :-/ Asosyal degilim son derece sosyalim ama kendimle.Yeminlen kendimle takilmaktan aldığım tadı hiç kimseden almadım.

Kızlar hepimiz boyleysek bu kabile haliyl takilanlar kim ya valla :)
Ben artık tepki almaya basladim bu konufa annemden falan.fazla sese tahammulum yok yahu

Ay benden birtane daha varmış şaka bir yana ben de öyleyim ve en mutlu olduğum anlar tek başına olduğum anlar, herkes yalnız insanlara ''ayyyy cınımmm yalnızmış, sıkılıyodur mutsuzdur psikolojik sorunları vardır'' gözüyle bakıyor oysa tam tersi yalnız insan=güçlü, mutlu, huzurlu, özgüvenli insan diyorum ben.

Fazla fazla öğrenciliğimin en güzel dönemi hatta 2 günü, tüm oda arkadaşlarımın memleketlerine gidip de benim odada tek başıma kaldığım o 2 gün oldu. bana o kadar iyi geldi ki, dışarıdan pizza söyledim, istediğimi yaptım, istediğim saatte uyudum uyandım hatta keyfimi bozmamak için derse bile gitmedim sabah :)

Ben de öyleyim.
Çok sevmediğim insanlara katlanamıyorum uzun süre.
Evlendim ama ben
Ailesiyle falan görüşmüyoruz ,böyle çok iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…