..Ya bu bende ciddi sorun halinde.Tek çocuk büyüdüm hayatımın sadece belli bi dönemde evimizde kalabaliklik oldu diğerleri hep yalnizdim.Kendi kendime eğlenmeyi kendime yetmeyi ogrendim bunlar guzel.Ancak bu artık ileri boyuta atladı.Kalabalik ortamlara resmen tahammülüm yok.Arkadaş gruplarindan resmen kaciniyorum en fazla 2 arkadaş olacak sekilde takılma.Dugunlere kuzenlerim dahi olsa gidemiyorum gidince tüm gece suratimda bi ağlama isteği (gerçi bunda "ayyy oturmaya mı geldin"ablalar suçlu )evde en ufak bi seste sinir basması o televizyon kısık olcak illa neden çünkü kalabalık ses grupları.Ders biter bitmez yallah.Hayır asosyalde değilim gezmeyi yeni şeyler keşfetmeyi cok severim sinema olsun konser olsun benim problemim insanlar resmen.Y kabile halinde dolasipta zevk alanlar bu isin sirri ne
bi gün okul bitince bi sirkette calissam grup çalışması şu bu ayy afakanlar basıyor ne yapabilirim nasıl bas edebilirim yahu
3 gun gördüğüm insani 4.gün gormemeliyim neden sıkılıyorum
istediğim zaman yalnız kalmazsam resmen psikolojim bozuluyor etrafa lan kusturuyorim resmen.Sırf bu yüzden evlenmiycem ben evlensemde sonu belli şimdiden