Yalnızlığa aşırı düşkünlük

Fazla sesten-kuru kalabalıktan ben de rahatsız oluyorum. Sessizligi, sakinligi daha cok tercih ediyorum. Önceden kalabalık gezmelerden hoslanmazdım ama üniversitede 5-6 kisilik arkadas grubumuz var, gezmeye giderken kabile seklinde gideriz. Onlarla birlikte geze geze alıstım bu duruma. Birlikte dolastıgınız kisi sayısını adım adım arttırırsanız belki alısırsınız. (Bugun iki kisi gezerken,bir sonraki gezmeye üc kisi, sonrakine dört kisi seklinde..)

Bende öyleyim.evlendim ve haftaya iki görümce enişteler 4 çocuk bir kv şehir dışından gelicekler bir de bayram tatili uzadı kaç gün kalırlar kestiremiyorum.karalar bağladım bir an önce geçsin bitsin kurtulayım istiyorum

valla ben anormal bişey göremedim, bence sen de anormal olduğunu düşünüp normalleşmeye çalışmak için kendini kasma, böyle mutlusun çünkü zaten. garip bişey de yok bunda, her insan, kalabalık sevmek zorunda, düğün dernek sevmek zorunda değil
çok sosyal olmak günümüzde gereksiz pompalanıyor çünkü, herkesin on tane arkadaşı olması her ortama girip çıkması gerekmez, bence çok sıkıcı ve samimiyetsiz... Ama tabii evlenme konusunu bilemicem, onda da yakın bi arkadaş veya akraba tanışmasıyla birileriyle görüşebilirsin

Benim durumumda aynı sizden,tek çocuğum, üç kişi çekirdek bi ailede büyüdüm.Kalabalıktan,gürültüden,toplu günlerden,özellikle yüksek tv sesinden çok rahatsız oluyorum.Hayatımda arkadaşlarım az ve öz olmuştur iki arkadaşım var zaman bulursam görüşüyoruz bazen ona bile çıkasım Yok.En korktuğum şey evlenince ne olacağımdı, korktuğum başıma geldi kalabalık ve sürekli toplu yaşamayı seven bi aileye gelin geldim.Baştan ilk bir yıl feci derecede zorlandım kalabalık ortamdan, sonra yavaş yavaş kestim ben onları değil onlar benim karakterimi kabullenmeli dedim açık açık söylüyorum artık fazla kalabalıktan sık görüşmekten hoşlanmıyorum, gezmeyi tozmayı sevmiyorum diye, zaten üç yaşında bi kızım herşeye yetiyor saolsun tv nin açık olması bile ağır geliyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…