Yalnızlığım

Hanimlar merhabalar hayatımda hiç-bir zaman sevildigim sayildigim karşılıklı doğru bi iliskim olmadı kimsenin sevdigi olmadim çevremde ben hariç herkesin uzun mutlu evlilige giden ilişkileri var . Artık çevremde hep laf işitmekten üzülme herkes evlenmek zorunda denmesinden bulamadin birini denmesinden güzelsin ama beceriksizsin denmesinden cok sıkıldım bende sevilmek mutlu bi ilişki istiyorum ama olmuyor bi yandan yalnızlıkla uğraşırken çevre baskısından biktim ne yapmalı gelişi güzel yaşlı biriyle mi evlenmeliyim hiç-bir zaman doğru insani bulacağıma umudum kalmadi (yaş 25)
Bence yetmişliklere bakma zamanın gelmiş geçiyor. Ama işi bitmemişlere bak.

Hanimlar merhabalar hayatımda hiç-bir zaman sevildigim sayildigim karşılıklı doğru bi iliskim olmadı kimsenin sevdigi olmadim çevremde ben hariç herkesin uzun mutlu evlilige giden ilişkileri var . Artık çevremde hep laf işitmekten üzülme herkes evlenmek zorunda denmesinden bulamadin birini denmesinden güzelsin ama beceriksizsin denmesinden cok sıkıldım bende sevilmek mutlu bi ilişki istiyorum ama olmuyor bi yandan yalnızlıkla uğraşırken çevre baskısından biktim ne yapmalı gelişi güzel yaşlı biriyle mi evlenmeliyim hiç-bir zaman doğru insani bulacağıma umudum kalmadi (yaş 25)
Sevildiğini sanıp 24 unde evlenip 10 yıllık evlilikte hep mücadele edip 2 cocukla boşanmaktan iyidir.Yapmayin kızlar bunu kendinize .Sen değerlisin. Bunu koca harflerle duvara as.Hayat birinin esi olmaktan çok daha öte.

Toplumumuzda bazı insanlar evlenmeyi bir başarı zannediyor maalesef… Bence ilk önce hayırlısını isteyin bakın ne kadar çok kocaları tarafından aldatılan,dayak yiyen hatta öldürülen kadınlar var. İkinci olarak da size bunları söyleyenler boş insanlar sizin ilk önceliğiniz kendi ayaklarınızın üzerinde durmak olmalı başka hayaller kurun kendinizi hep daha ileriye taşımaya çalışın aşk zaten beklemediğiniz bir anda sizi bulur…😊

Yaş 32 ben de sevilmedim. Zaten güzel de becerikli de değilim... Allah ol derse olur. 60 yaşında evlenen de var, hiç sevilmeden göçen de.. Önemli olan evlenmek değil zaten sevmek sevilmek.. Karşıma karşılıklı sevip sevebileceğim biri çıksın istedim şimdiye kadar olmadı. burda artık bi üye arkadaştan bi uygulama ismi istedim. Ben de gayret ediyim dedim gayretime bağlıysa..
Nedır uygulama acaba deneyelim

26 da evlendim 32 de bosandim. 34 te çok mutlu giden bir ilişkiye sahibim.
Bu iliskimde bitebilir hayat bu her şey olabilir.
Ama önemli olan benim.
Lütfen toplum baskılarına kulak asmayin.
Herkes evlenmek ya da çocuk sahibi olmak zorunda değil.
Sırf evlenmiş olmak için evlenmeyin. Ya da yaşım geldi geçiyor diye bu çok yanlış olur.
Sevmek sevilmek çok güzel bunu yaşamanızı isterim tüm kalbimle.
Sosyal ortamlara katılın bol bol karşınıza çıkan insanları değerlendirin önce arkadaş olarak tanımaya çalışın. Güzel şeyler olur hayatınızda acele etmeyin çok gencsiniz.
Hayırlı olsun ilişkin çok sevindim

Yaşınız daha 25. Bunun farkında olun. 18nde kotu ve toksit bi iliskiye baslayip yillarca onun zehirini yasamaktqnsa yalniz olun 26 da 27 de mutlu olun daha iyi degilmi. Tabii anlıyorum nefis merak ediyor mutlu olmak istiyor ama bunlar nasip işleri. Ben mesela 18mde sozlendim. 21mde evlendim. Kotu zor bir evlilik gecirdim. 33mde aldatilip ayrılıp bosandim. Soylemesi ayip olmazsa bende eli yuzu duzgun guzel bi kadinim, ahlakim aklim takdir edilir vs ama yalnızım. Bu kendi tercihim degil sadece, secici olmak zorundayim, karsimada cikmadi gonlume gore biri. Çalışmiyorum da haliyle benim durumum farkli. Ama zaman zaman bu boylemi devam edecek diye korkuyorum. Bu yuzden sizinde gelecege dair endiseli oldugunuzu düşünüyorum ama siz daha 25 yasindasiniz. Bu endiselere hic gerek yok. Okul meslek bunlara onem verin. Gerisi gelir nasil olsa. Kendini ne dedigini bilmez insanlarin dediklerinide ciddiye almayin. Rabbim iyi hayirli bir is, iyi bir es nasip etsin iyi insanlarla karsilastirsin.

Yaşınız daha 25. Bunun farkında olun. 18nde kotu ve toksit bi iliskiye baslayip yillarca onun zehirini yasamaktqnsa yalniz olun 26 da 27 de mutlu olun daha iyi degilmi. Tabii anlıyorum nefis merak ediyor mutlu olmak istiyor ama bunlar nasip işleri. Ben mesela 18mde sozlendim. 21mde evlendim. Kotu zor bir evlilik gecirdim. 33mde aldatilip ayrılıp bosandim. Soylemesi ayip olmazsa bende eli yuzu duzgun guzel bi kadinim, ahlakim aklim takdir edilir vs ama yalnızım. Bu kendi tercihim degil sadece, secici olmak zorundayim, karsimada cikmadi gonlume gore biri. Çalışmiyorum da haliyle benim durumum farkli. Ama zaman zaman bu boylemi devam edecek diye korkuyorum. Bu yuzden sizinde gelecege dair endiseli oldugunuzu düşünüyorum ama siz daha 25 yasindasiniz. Bu endiselere hic gerek yok. Okul meslek bunlara onem verin. Gerisi gelir nasil olsa. Kendini ne dedigini bilmez insanlarin dediklerinide ciddiye almayin. Rabbim iyi hayirli bir is, iyi bir es nasip etsin iyi insanlarla karsilastirsin.
Evet endişeliyim omur boyu yalnız kalma korkusu oluştu biktim artık Hep bi şeyleri izleyen taraf olmaktan ben hayatımda bi kere çiçek almadım milletin her gun sevgilisi tarafından hediyeye boğulması sevilmesini hazmedemiyorm artık çok mutsuzum en yakınlarımı bile elimde olmadan kıskanmaya başladım meslegimde var atandım hala bi gelişme yok

çöpçatanlik yapsam ayip olmaz demi 🤭

Evet endişeliyim omur boyu yalnız kalma korkusu oluştu biktim artık Hep bi şeyleri izleyen taraf olmaktan ben hayatımda bi kere çiçek almadım milletin her gun sevgilisi tarafından hediyeye boğulması sevilmesini hazmedemiyorm artık çok mutsuzum en yakınlarımı bile elimde olmadan kıskanmaya başladım meslegimde var atandım hala bi gelişme yok
Ama inanin yasiniz o kadar genç ki daha bu endiseye hic gerek yok. Inancli iseniz dua edin sabir edin. Elbet karsiniza cikacaktir.

Back
X